Mi smo za sad dobro i veselo, malo je plakala, ali brzo se smirila. Isli smo i krv vaditi za provjeru zeljeza, tako da 3 pike danas 😣
Koliko cesto ste vi mjerile temp?
Moja se veselo igra pa mi ne djeluje kao da bi temp rasla, mislim da prije spavanja ni necu mjeriti ako ostane ovako.
Prehrana- ja jedem sve od pocetka, nikakvih problema nije bilo.
.
Moja staaaaalno ima smrkljice u nosicu.
Sprej, fiziološku i sve mrzi uzasno. To su muke njoj pustiti, a nek krenem po usisavac 🤦♂️🙆
Nije joj zacepljen nosic samo je pun tih zasusenih smrkljica, da mogu prstima bi joj ih povadila 😂
Emmie sad smo pametnije 🤗 Bexsero je kod nas ocito nedostupan i taj specificni oblik meningitisa je vrlo rijedak iako moze bit ozbiljna bolest. Recimo u spanjolskoj ga ima dost. Moze se cijepit od 2.mj.zivota do bilokoje dobi al dok su bebe male dobiju 1 dozu a npr s 11 god su potrebne dvije. Jedna doza kosta cca 110eura. Meni nitko nije ponudio i sumnjam da se kod nas nudi tek tako. Steta. Al da, nuspojave su zestoke 😳😳
Bexero Kod nas daju 3 doze do prve godine. Da je bar samo jedna bili bi se već riješili😆
.
Lonmi super za malenu💗
.
EmEn9 drago mi je da si nam malo svratila i da maleni Lukas super napreduje💗
Mi za 3tj idemo na treće cijepljenje. Sve me strah.
Joj moj beba je danas nervozan užasno. Ne znam da li su zubi ili šta! Baš sam luda i koš me glava boli, znači ništa ne mogu od njega danas.
Kako vi svoje bebe sad oblačite za van?
Emmie hvala ti. Uspijem te popratit na face-u. Malena je preslatka 😊😊
.
Ovo šta ste napisale za pampers pelene na akciji to su pelene gaćice jelda, kakve su? Ja nisam još probala koristit te pelene gaćice nego obične pelene kupujem.
Ovo šta ste napisale za pampers pelene na akciji to su pelene gaćice jelda, kakve su? Ja nisam još probala koristit te pelene gaćice nego obične pelene kupujem.
Da gaćice, meni odlicne
Meni su pelene gacice odlične, izdrže nam po 12h po noći.. fakat nemamo brige.
Dobili smo pikiiice,bas je jaaako plakala.. sve je super, ima 6920g i 61cm.. najmanja Etheral vreca nam bude prevelika🤣 rekla je da super napreduje i da možemo lagano na kašice..a ja odmah rekla da mi već papamo neke.. a neke ne,neke joj ne pašu🤷🏼♀️ sve u svemu,napreduje kak treba🥰 sad napokon spava..
Joj moj maleni plaće i nervozan je i dalje, samo grize nešto. Ne znam da li su to zubi ili bude bubani. Jesu vaši plakali kad su izbijali zubici?
Sortiraj odgovore
Najstariji