Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    02. Listopad 2021. 09:32

Emmie

Avama, ta palaćinka bude super mekana, i ja to njoj dajem pomalo, još zdrobim prstima i ona lijepo jede. Samo što je jučer sama zgrabila poveći komad i brzo to strpala u usta. Kašice su super, ali bojim se da nikada neće naučiti žvakati ako joj budem samo kašice davala.
    .
    Evo je kako jede tu palaćinku 😆
    https://ibb.co/6BV6gYc
    .
    Može li biti skok u razvoju što se tiče tvog malenog? A vrijeme je i za zubiće. Možda ga to muči, a dojenje ga smiruje?
    .
    Julesice hvala na tim slikama! Pokušat ću poneki recept!
    .

A ok, bitno je da joj malo usitnis to ili sitne komadiće daš. Ja inače ne blenda ništa, sam os vilicom u sitnim od početka. 
    Moguće da je i skok u razvoju sa 6mj, ne znam ni sama. 

• avama
    02. Listopad 2021. 09:34

Mame  netko jenpisoa za naknadu za zaposlene za drugih 6mj roditeljsko dopusta. Nije nam isti iznos 100%plaće? Meni opise u rješenju ista satnica kao i prije i piše mi najmanji i najveći iznos.pa sad ne razumijem. 

• ružica
    02. Listopad 2021. 10:29

Avama, ima dvije stranice sam ja napisala EmEn9...
    Mame pomagajte.
    Mali mi nićas ništa ali ništa nije spavao.
    Svako pr minuta se budio, nije jako plakao više je kenjkao. Pipam mu zub i čini ki se na samom izlasku iz mesa a opet nisam sigurna. Koliko to sve traje, on danima ne spava nikako, na izmaku smo snaga.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• avama
    02. Listopad 2021. 10:31

ružica

Avama, ima dvije stranice sam ja napisala EmEn9…
    Mame pomagajte.
    Mali mi nićas ništa ali ništa nije spavao.
    Svako pr minuta se budio, nije jako plakao više je kenjkao. Pipam mu zub i čini ki se na samom izlasku iz mesa a opet nisam sigurna. Koliko to sve traje, on danima ne spava nikako, na izmaku smo snaga.

Mislimd ameni piše ista satnica za drugih 6mj, pa me sad buni da je 70%od iznosa. 

kety992
    02. Listopad 2021. 11:31

Kašice joj ja jedva čekam 😍😍😍😍 žene drage,ja vam preporucam cjelovite žitarice...ako ste doma...imate vremena za pripremu...stvarno nije tlaka...proso,amarant,kvinoja,heljda...to ide od 6 mj a to su cjelovite zitarice...nutritivno bogate i kvalitetne za djecu...ovo "instant" cuvajte za nabrzaka....ja iskreno to ni nemam u kuci. Proso vam je kuhan za 10 min a toliko je zdraviji od milupe i kojekakvih druhih instant. Griz od pira sa vocem 😍👌 isto palenta od 6 mj...sa jabukom. More kombinacija,ali ja bi izbjegavala te instant. Cikla moze sa vocem,naravno.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

kety992
    02. Listopad 2021. 11:43

Emmie maleni je super sad. Vidno nervozniji ovih dana jer ga ja ne mogu nosit.😒 Na nogicama mu se ne vidi nista vise. Stavljala sam frescopad u utorak i srijedu cjeli dan.  Temp isto vise nije imao poslije srijede. 

• NeverEver
    02. Listopad 2021. 12:32

Emmie 😂😂 vrh je mala! Da, moj ne bira, kemikalije i kava ga privlace 😅 boze pomozi. A ja hiperpazljiva. Julesica sto je EDMA? 

• avama
    02. Listopad 2021. 12:44

Emmie preslatka je inače!!!

Evo sad sam pitala frendicu i ona dobiva isto 100 % plaće i drugih 6mj. Kao što je i dobivala 

kety992
    02. Listopad 2021. 12:50

NeverEver

Emmie 😂😂 vrh je mala! Da, moj ne bira, kemikalije i kava ga privlace 😅 boze pomozi. A ja hiperpazljiva. Julesica sto je EDMA?

Ekstra djevicansko maslinovo ulje ☺ Edmu zapravo

Emmie
    02. Listopad 2021. 13:43

Drage mame  ja idem nazad na posao slijedeći mjesec😭
    Ali...radit ću samo od kuće 3-4 sata dnevno (to ću kad malena navečer zaspi)
    .
    Imat ću jedan zoom sastanak ponedjeljkom.
    .
    Zaposlit će nekoga tko će obavljati neke od mojih dužnosti umjesto mene, pa moram ići samo jednom tjedno po sat vremena da vidim da li je sve u redu.
    .
    Ja vjerujem da je to i više nego pravedno prema meni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.