Principessa ne vjerujemo da ju je cijepila a prehlađena je. Užas
Moj maleni i danas ludi. Sinoć sam.mu dala čepić i smirio se. Ali danas me grize ko da je ponudio haha. Dentinox ni Miradent baš ne pomažu.
Da li stavljate kapice babama.vec ili ne za van?
Uzas,kaj da vam velim..preslusala ju je i rekla da nije to nista i cijepila..
Mi nosimo kapicu ko turban kad idemo van,hladno je i puse pa me strah😅
Hvala za savjete za pelene gaćice i ja ću probat kupit jedan paket jer se ful vrti i ful je živahan pa nam često promoči po noći.
.
Ružice vidim na face-u da čak uspiješ i na kavicu otići,😊 super baš mi je drago da si se snašla i da ste dobro i da uspiješ biti na kavici😊😊
.
Ja kad vidim vas kako sve znate o cjepivima dođe mi da se sakrijem 🙈🙈🙉🙉 Moja doktorica ga redovno cjepi ona kaže za šta ali ja to odmah zaboravim tako da nemam pojma za što je cjepljen samo znam da smo bili dva puta na cjepljenju u dva puta je dobio u obe nogice neka cjepiva ako se ne varam 5u1. I to mu par dana nakon toga bila onako crvena flekica ali sve ostalo je proslo ok. A gledam nije ni čudo da ne zapamtim kad ih je sto u jednom cjepivu 🤣🤣🤣
Pelene gaćice e nama nikad nisu propustile. Evo sinoć sam ga premotala oko 20 i do 9 ujutro ništa. Nekad se još i pokaka
Cure, iza mene dvije neprospavane noci.🙄🙄
Prve noci mala zaspala u 00:30, taman kada smo se uspavali sin je nesto ruzno sanjao i nama dosao u krevet pa sam ga poslije pola sata preselila natrag pa je onako u snu dosao jos nekoliko puta, svaki puta naravno mala to cuje pa se onda ona probudi za sisanje, taman dok nju nadojim i uspavam evo ti opet njega nama u krevet🙄 i tako cijelu noc i zacas evo 6 sati i budjenje meni..
Nocas mi mala zaspala u 2:30 jedva jedvice, ne znam jel su zubi ili su grcevi, ali je bila toliko nervozna da ju nisam smjela spustiti u krevet, samo bi se drzala, a cak ni sisati nije mogla, milijun puta smo probali, ali je bila onako neutjesna..na kraju sam joj davala espumisan i pila je vode na slamku, skinila sam ju samo u pelenu i sebe u gacice i tako koza na kozu se nosale i cini mi se da se nakon toga smirila-mozda je bila probava🤔🤔, ali se onda jos dva puta nasisavala do 6 sati, a onda opet budjenje meni, a ona evo je sirotica mala jos uvijek spava-smorilo ju je to..
Eto da vidite da i ovakve dobre bebice kao moja kifla imaju nekada lose spavanje....idem sata popiti hektolitar cappuccina☕☕☕☕☕ pusa svim mamama💜💜💜💜💜💜
Zabice malena ti ima predivne okice, ajmee 😍 Svakome nekad dode los dan pogotovo ako je nesto boli.
.
Moja je jedno poslijepodne bila vidno uzrujana zbog zubi. A ostalim danima isto pomalo u naletima nervozna. I uvijek stavlja ruke u usta i moje isto. Pitam se kad ce ostali kad toliko stavlja
.
Ona sada sve vise hoce da se nosi i da se zabavlja. Umjesto da se manje nosa jer inace nikad nije puno.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Zabice malena ti ima predivne okice, ajmee 😍 Svakome nekad dode los dan pogotovo ako je nesto boli.
.
Moja je jedno poslijepodne bila vidno uzrujana zbog zubi. A ostalim danima isto pomalo u naletima nervozna. I uvijek stavlja ruke u usta i moje isto. Pitam se kad ce ostali kad toliko stavlja
.
Ona sada sve vise hoce da se nosi i da se zabavlja. Umjesto da se manje nosa jer inace nikad nije puno.
Hvalaa ti Elledanse💜💟
Zdravo drage mamice...čitamo vas Al se rijeđe javljamo ...
Toliko sam umorna da mi mozak odbija pamtiti ista od procitanog i zelja za komentiranjem me prode kad krenem pisati a neznam sta sam htjela reci 😏🙈zaboravna sam kao kokos jer eto nezz jesam posla il sam dosla na momente s njih 4..
Principesa nadam se da je mrvicu bolje i da ce proci sve sta prije🙏🏻
Jesu kod vasih beba “bublasta”stopala onako mekana i debeljuškasta ja nezz zasto sam na to obratila pozornost sad valjda uvik moram nac nesto da me zabrine 😏kod
moje ko dvi mekane spužvice
I kod nas su takva.stopala
Ja sam prije par mj isto pitala jel to normalno haha. Bilo mi je cudno
Sortiraj odgovore
Najstariji