Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    02. Listopad 2021. 13:46

Kety, super za malenog! Baš mi je drago čuti da je sve u redu.
    .
    Principessa, nadam se da je i tvoja malena dobro.
    .
    Ružice, ne mogu biti pametna. Vjerovatno će tvome malenom zubići brzo izbiti. Moja je bila tolikooo nervozna prije nego što se to desilo. Ne vjerujem da ti je lako, i žao mi je što nemam ništa pametno reći😔

• NeverEver
    02. Listopad 2021. 13:48

Hvalaaa :) Ima netko preporuku za domace EDMU? 😂😂😂😂 

• NeverEver
    02. Listopad 2021. 13:50

Emmie to nije tako strasno, budes se naviknula dok krenes. Ja bi voljela da mogu imat takav prelaz, bude mu sok dok samo odem jedan dan i nema me od 8 do 5 😔
    Avama, ako joj je placa bila 5600 onda je moguce da dobiva svih 12mj isto. 

Emmie
    02. Listopad 2021. 13:54

Bebanomoje...nadam se da će i tvoja malena brzo ozdraviti. To je divno kako je vesela čak i kad se ne osjeća najbolje. Sigurno je tako lakše i tebi nego da ju gledaš nervoznu.⚘💗

• thera
    02. Listopad 2021. 13:55

Avama,max iznos koji mozes dobiti drugih 6.mj je 5600 cca. Ako imas placu 20000 kn onda ce ti to biti osjetno manje,ako imas 5600 onda ces imati isto. Ako imas manje od 5600 onda ces dobivati manje,ima neki minimum. Ja sam dobila rjesenje jucer,ako nitko ne javi do sutra poslikam ga i stavim ovdje kad se vratim u zg😊

• thera
    02. Listopad 2021. 13:58

NevaEva,provjerim pa javim,i nama ce trebati. Imala sam godinama frendice od kojih sam uzimala,sad sam bas poslala poruku da vidim kakva je ove godine berba😊

Emmie
    02. Listopad 2021. 14:01

NeverEver

Emmie to nije tako strasno, budes se naviknula dok krenes. Ja bi voljela da mogu imat takav prelaz, bude mu sok dok samo odem jedan dan i nema me od 8 do 5 😔
    Avama, ako joj je placa bila 5600 onda je moguce da dobiva svih 12mj isto.

Da NeverEver, slažem se. Ja sam ovako tražila i šefica je uradila sve što može da mi udovolji. Stvarno je ispala divna. A tvoj Val će biti ok, a i ti ćeš. Možda će biti teže tebi nego njemu, ali naviknut ćete se💗
    .
    Drage mame, bez ikakvog uveličavanja, ovo je drugi put da sam po danu uspjela sjesti i odmoriti se dok malena spava. Uvijek se probudi čim ja završim sa kuhanjem/čišćenjem i napravim sebi čaj. Drugi put u 7 i po mjeseci😄

• thera
    02. Listopad 2021. 14:05

Emmie,odlicno😊 Moj se isto tako probudi ali bez da sam skuhala prije. Kad sjednem popit kavu,gotovo. Pa ju najcesce skuham u 7 ujutro a popijem do 7 navecer. Kuham radije dok je budan i u babygymu,prekratko mi spava. Super za posao,bit ce vam lagani prelaz a kasnije cete se vec naviknuti. 

pupetta
    02. Listopad 2021. 14:43

Mame, gdje da narucim vrecu za spavanje, imate kakvih iskustva? Ne znam hocu li Ethereal, Mali andeo ili Dada&Rocco. 
    Emmie sretno na poslu, bit ce to sve super  Lijepo od sefice sto ti je izasla u susret.
    Ruzice moguce da su zubi cim se bas toliko puno bunio. Pokusaj s nekim gelom ili ako bude ogromne nervoze cepic. Drzi se! 

Baby P 03/21 💙

🌺Principessa🌺
    02. Listopad 2021. 15:38

pupetta

Mame, gdje da narucim vrecu za spavanje, imate kakvih iskustva? Ne znam hocu li Ethereal, Mali andeo ili Dada&Rocco.
    Emmie sretno na poslu, bit ce to sve superLijepo od sefice sto ti je izasla u susret.
    Ruzice moguce da su zubi cim se bas toliko puno bunio. Pokusaj s nekim gelom ili ako bude ogromne nervoze cepic. Drzi se!

Ja sam narucila u petak Etheral :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.