Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    12. Travanj 2021. 14:06

Jagodice,

Dobrodošla i još jednom čestitkeeee❤️❤️❤️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    12. Travanj 2021. 14:10

Ines,

I da. Mi očito peremo pratne mašine🤣🤗😃

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:14

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

Ines
    12. Travanj 2021. 14:17

Hranjenje AD, ja ne znam kako ste vi dospjele vec na 150ml svaka cast ako vase bebe toliko puno jedu. Moja je tek od prije 10tak dana na 125ml, ali s tim da to ne pojede odjednom vec najcesce na pola, tipa 80ml odmah, pa ju podignem da si podrigne, malo razgleda, pricamo i onda nakon 20tak min drugu polovicu. I najcesce se onda jos izmedu upiski, pa se presvucemo, opet malo pricamo, igramo se i ako jos trazi napravim joj 30 ili 60ml ovisi kako kada. I nikada mi patronazna niti pedica nisu rekle da premalo jede. Cak stovise bolje da jede po malo ml, a cesce. I rijetko mi bljucne, bas zbog toga sto se ne prejede vec jede umjereno. 

Eto nekidan su nam bili kumovi, njihova mala ima skoro 9kg, a tek 4mj ( a rodena s 3 i nesto sitno). Znaci u pravilu bi ona tek sa 6mj trebala imat 6,7 kg, jer se do 6mj treba udvostrucit kilaza, a sa god dana utrostrucit. Cak je i pedica rekla da je malo predebela za svoju starosnu dob. Mislim nije da nekome solim pamet, al ona je realno nju malo previse hranila i vec sad uvela rizolino ili sta vec 🤔 po meni je to malo to much 🤷‍♀️

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 14:21

Mislim okej kuzim da se rizolino uvodi sa 4mj, al da ima normalnu kilazu, sto ona bas i nema. I eto sto je i sestricna koja je primalja kaze to bas i nije dobro. Al ko sam ja da nekome sudim 🤷‍♀️

Nea 💗

• ReeceODonnell
    12. Travanj 2021. 14:25

Najbolje mogućnosti za zaradu 62 000 USD mjesečno. Svi svakodnevno provodimo puno vremena na društvenim mrežama - Facebooku, Instagramu, Snapchatu, Twitteru i popis se nastavlja. Ako ste navikli dobivati puno lajkova ili komentara ili ako sjajno motivirate druge putem svojih postova, možda biste trebali razmisliti o tome da ovo pretvorite u profesiju. Čini se nevjerojatnim, ali nećete si oprostiti ako to ne provjerite......... http://www.worksbaar.com/

Girl1234
    12. Travanj 2021. 14:41

Jagodice, dobro nam došla. 💖 Veselim se i ostatku curaaa. :)
    Da vas pitam jer meni patronažna stalno govori: to je normalno za bebe...
    Moj dečko ima 2 i pol tjedna i ima nekoliko dana primjecujem da se bas nateze jako za kakanje.. Uspije on i ima super stolicu par puta dnevno (patronažna je vidjela izgled), ali zna to raditi po pol sata... I bas vidim da se muci.. Ne place, ali se jako nateže dok to ne obavi.. Patronažna kaže da je to normalno za bebe. Meni je zao da se toliko muci i ne znam bi li na svoju ruku uvela Espumisan kapi.. Imam ih vec doma

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

12. Travanj 2021. 14:42

Mi smo imali vaganje i prvo kupanjee danas napokon 😊
    Rođen je sa 3975, pao u bolnici na 3840 i eto danas na vaganju 4600, isključivo dojen bebač 🤗, tako da ga napokon mogu prestat budit po noći, yaay 🎉
    .
    Jagodice draga dobrodošla nam 🎉🤗
    Drago mi je za cickanje, da napokon ide na bolje 😊
    Pravi mali momčić 😍

Rita88
    12. Travanj 2021. 15:04

Jagodice dobrodosla, zelimo ti mirne dane i noci sa Franom, bez grcica i ostalih neugodnih popratnih sadrzaja 😅
    Ines super ti je kilaza, ti si djevojcica 🥰 
    Mojoj Eni je napokon jutros otpao pupak bila je i patronazna i sve je ok, jos ga moramo malo cistit i bit ce to sve super! 
    Vagala ju je , ima 4080 g , u petak je imala 3970 g , papa cicu ko velika! 
    Stolica svaki dan ima stolicu , nekad se malo napreze bude nervozna, onda joj izmasiram trbuscic i skupljam joj nogice i skinem je malo s pelene i onda se ukaka! Isto kad joj prodjem s blazinicom po guzi zna ju potaknut na kakanje! 
    Podrigivanje dizem je svaki put nakon hranjenja nekad podrigne nekad ne, al mi skoro nakon svakog obroka bljuca, al ona se uzvrti pa joj izadje! I da stuca cesto, to joj ide na zivce  , bas se vidi kako se ljuti radi toga 😆

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    12. Travanj 2021. 15:07

Ridja

Mi smo imali vaganje i prvo kupanjee danas napokon 😊
    Rođen je sa 3975, pao u bolnici na 3840 i eto danas na vaganju 4600, isključivo dojen bebač 🤗, tako da ga napokon mogu prestat budit po noći, yaay 🎉
    .
    Jagodice dragadobrodošla nam 🎉🤗
    Drago mi je za cickanje, da napokon ide na bolje 😊
    Pravi mali momčić 😍

Hjoj ti si svog morala budit po noci? Moja se svaka 2 i pol sata do 3 sama budila za hranjenje, nije propustala!  Koju kilazu mora imat da ne moras vise budit? 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.