Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    12. Travanj 2021. 08:02

Kapi ga poticu da prde, a za prdenje treba napor i zato se grci. Tako je kod moje male, cijeli dan se napinje da bi prdnula,nervozna je. Gledas ju, a ne znas kako pomoci

• ružica
    12. Travanj 2021. 08:20

I mislis da je dobro da se napinju i muče? Joj nisam pametna.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    12. Travanj 2021. 08:48

Grčevi su navodno najgori oko 6tog tjedna tako da... Tek nas sve čeka show čini mi se 🥴

Ines
    12. Travanj 2021. 09:26

Dobro jutro mamice, mi smo super spavali cak 7h u komadu (od 22-5), presvukli se, papali opet zaspala u pola 7 i evo jos uvijek spava. Tako je nasmijana i dobro raspolozena sto se naspava da je to milina za gledat, koji su to zadovoljni osmjesi 😁🥰

Ruzice, ja bih prestala koristit na par dana, pa ces vidjet sto ce biti. Mi smo koristili prije Bio gaiu i bilo je uzas koliko se napinjala i prdila, dok nisam rekla stop i izbacila ih potpuno. Evo od tad ima vec vise od 3 tj, ona prdi tu i tamo nista pretjerano puno, lijepo se pokaka bez ikakvog napora, jucer muz cak nije odmah ni skuzio da se pokakala hhaha 🤣 bila na njemu lezala, ja kazem njemu ma meni nesto smrdi, kaze on sta ti moze smrdit, presvukao sam ju prije 10min, ma reko osjetim ja nije to meni to, kad ja pogledat, a gospoda se lijepo ispraznila i samo nastavila dalje uzivat s tatom. Tako da nema mi vise nikakvih problema otkako smo ih izbacili totalno. Prema tome, ja bih probala maknuti, pa ces vidjet 🤷‍♀️

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 09:35

Pelene, violetu cotton sam uzela i ja, al nisu mi nesto 🙄 premium care mi je i dalje no1. Nikakvih osipa niti bilo kakvih iritacija nemamo i ostajemo na njima do daljnjeg..

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 09:37

Svim novim mamicama dobro nam dosle na novu temu i cestitke na malim smotuljcima srece 🥳💗🥰🥰

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 09:38

Vidim da mi ticker ne broji dobro, ali nema veze. Mi smo danas 1 mj, 3 tj i 2 dana 🥰 

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 09:42

Kilaza, mi se nismo.vec neko vrijeme vagali, bas sam zvala patronaznu da mi dode da ju vagnemo. Na pregledu sa mj dana nam je imala 4,150kg, vjerujem da sad ima preko 4 i pol minimum. 
    A sto se mene tice ja sam usla u trudnocu sa 58kg, rodila sa 73kg i evo me danas na 60kg 👍 
    Evo i slikice https://ibb.co/j54QmM1

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 09:56

Pupetta, ne znam kako tvoj, znam da je svaka beba razlicita. Ali evo kako je kod nas, mozda ti pomogne. Prvo bebama treba 20 min do pola sata da bas cvrsto zaspu, provjereno mali milijun puta i totalna je istina. Znaci ako ju uspavljujemo na rukama, uvijek ju nosamo min 20 min. Kad spustamo u krevetic obavezno se maknemo da nas ne vidi. Nekad se zna probudit onako trazi gdje smo, ako nas vidi gotovo nece spavat vise, al ako nas ne vidi, ona se malo meskolji, gleda okolo i zaspe obicno kroz par min sama. Ali naravno da ima dana kad ni tako nece, onda kombiniramo nosanje i kolica, pa kasnije krevetic. U svakom slucaju znaci mora nam bas cvrsto zaspati i cim ju spustimo ne smije nas vidjet i spava kao top.

A sto se hranjenja tice, ako mi jede i jedva gleda, ja ju ne dizem da podrigne jer upravo to sto si i sama rekla, razbudi se i samo se vrtis krug. Ja ju ostavim da zaspi, ona svejedno meni podrigne u lezecem polozaju bez bljucanja tak da, od kad sam to skuzila da funkcionira, ne budim ju za podrigivanje. 
    S tim da ona nama nikada ne zaspi na nama, sad da ju ostavimo tako da spava kao sto znam da zene rade. Mi ne jer se tako ne mozemo odmorit i nema nam smisla tako, pa cim zaspe znaci odmah u krevetic ili kolica, ovisi o tome kakva je. I naspavamo se lijepo i budemo odmorni 😊

Nea 💗

Ines
    12. Travanj 2021. 10:01

I gdje vi zene moje nakupite toliku robu za prati 🙈 pa ja jedva tjedno napunim masinu od 8kg. A presvlacimo se po 2, 3 puta dnevno + tetre i to gazice mijenjam svaki dan. I evo imam tek mozda 3kg vesa, a skupljam od srijede. 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.