Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    11. Travanj 2021. 18:08

Kaze mama bio je super. Mi smo otisli oko 12.30h, dala mu jest u 13h pojeo i opet zaspao cijeli turu do sljedećeg hranjenja kada smo mi već stigli. Tako da joj je u biti cijelo vrijeme spavao. 😉

• ružica
    11. Travanj 2021. 18:08

Bruna

To i mene zanima.
    Moj u biti spava otprilike sve skupa 6-7 sati po noći i par sati po danu kako kad, ne više od 2 ili 3 sata.
    Evo npr, danas po danu nije jišta skoro spavao i neće vjerovatno do večeras.
    Pa Nije li to premalo za bebu od mjesec dana??

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• ružica
    11. Travanj 2021. 18:09

Emen9 super, 

Ja se ne bi bas usudila na dize od sata otići, imam osjećaj da bi stalno plakao.
    Evo npr. Danas cijeli dan ne spava...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• EmEn9
    11. Travanj 2021. 18:16

Moj je sad vec puno budan po danu bar se meni čini puno i to je uglavnom kad je budan po rukama. Evo npr danas ujutro oko 8 se probudio za dan pa zaspao oko 9 pola sata i to na meni, u 9i pol hranjenje i bio budan do 12h pa zaspao do  13.h onda je pojeo u 13:30 i spavao mami 3h i pojeo u 16.30h i sad je budan vec od tad. Sad cu ga ici okupati i onda ce on odspavati vjerovatno jedno sat dva i onda obavezno bude budan od 21 do ponoci. Meni se cini da je puno budan neznam kako vase bebe jesu isto tako budne?

Rita88
    11. Travanj 2021. 19:17

Bok cure, vidim spominje se neki shopping danas! Bome sam i ja otisla jutros u city, pocupala si obrve, kupila par stvarcica, nije me bilo svega sat i pol, muz je bio s Enom. Ona mi je spavala danas , od 10 do 13h, pa hranjenje,zatim zaspala oko 14 i spavala je sve do 18 h , presvukla i evo do sad mi je papala, izgladnila je ful! Sad cemo vidjet do kad ce bit budna ,navecer bude malo nervoznija, teze ju je uspavat, al kad zaspi onda je ok po noci, imamo dva budenja za hranjenje i odspava do 7 ,pol 8 ! Gdje nam je Jagodica? NevaEva? Ona ce nam se sigurno sutra javiti! 

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

pupetta
    11. Travanj 2021. 19:19

Bruna cini mi se da je i kod nas problem kakanje, ne znam vise ni sama. Moj generalno puno spava, osim zadnjih dana kad valjda nadoknaduje sve sto je prospavao  Recimo bude budan cca 45 min do sat vremena, tada i jede, pa odspava sat ipo, dva i tako u krug. Tako je kad nije nervozan.
    Nadi i moj bi samo visio na ciki posljednjih 2 dana, i slabo spava. Koliko ti je stara bebica?

Baby P 03/21 💙

Nadi_
    11. Travanj 2021. 20:23

pupetta

Bruna cini mi se da je i kod nas problem kakanje, ne znam vise ni sama. Moj generalno puno spava, osim zadnjih dana kad valjda nadoknaduje sve sto je prospavaoRecimo bude budan cca 45 min do sat vremena, tada i jede, pa odspava sat ipo, dva i tako u krug. Tako je kad nije nervozan.
    Nadi i moj bi samo visio na ciki posljednjih 2 dana, i slabo spava. Koliko ti je stara bebica?

Danas puni 2 tjedna, dosad je puno spavao, sad se nesto mijenja.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• ružica
    12. Travanj 2021. 07:22

Mame moje dobro vam jutro,

Nadam se da je jučerašnji dan bio bolji nego naš.
    Mali je plakao od ujutro do navečer, uz to obvezno grčenje savijanje.
    Promijenim ga, nahranim i opet plač.
    Dajem mu Tiba kapi i majke mi čini mi se da je gore, miže li to biti? Takoder, nikkad više nije prdio nego s njima, jeli to dobro ili loše?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• BruNa
    12. Travanj 2021. 07:26

Ruzice dobro je da prdi, tako izlazi zrak van koji ga muci

• ružica
    12. Travanj 2021. 07:40

Bruna,

Ali uz to prđenje se nikada nije toliko grčio, ne znam da li da stanem s kapima?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    5+3 🙏❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.