Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BruNa
    13. Travanj 2021. 08:31

Ruzice, evo moja nije spavala jucer od 3popodne do 23 uz plac i izvijanje. Spavala do 3 i opet kao kod tebe, spava, izvija se, stenje, place i prdi. Kod nas su grcevi cijeli dan i noc nAzalost

MareiKate
    13. Travanj 2021. 08:31

ružica

Dobro jutro mame,

Nama vec 4 noč za redom se čudne stvari događaju, molim vas ako koja ima istu situaciju.
    Prvi dio noći od ponoč do 3 do prvog hranjenje sve je ok, nakon tog hranjenja u presvlačenja dijete do jutra stenje, izvija se i grci, ali kada ga pogledam spava( izgleda kao da nije budan) i da je sve to u nekom polusnu. Kažem 4 noć za redom ista situacija..

Vjerojatno ga muči trbuščić ali ne toliko jako da ga probudi pa se u snu jadan cima...

• avama
    13. Travanj 2021. 08:50

Ja sam jucer kupula caj od komoraca,anisa i kima od hippa koj imoze od tjedan dana i dala sam mu na zlicicu (na flasicu nece) i mogu reci da djeluje, lijepo se isprdio i smirio. 
    Protiv rota virusa cu cijepiti. Imala sam priliku vidjeti bebe s rota virusom i vjerujte ne zelite znati kako to izgleda. 
    I skuzila sam da se popiski sastrane kad ne stegnem dovoljno pelenu.
    Jucer sam.bila u nextu u west gateu i nasla sam neke bodice za ljeto i kao cijena 299 ili 219, i idem pogledat na njihovim stranicama, kad ono cijena 148 kn ali nema broja koji mi treba. Nije mi jasno zasto ta razlika u cijeni! I da li su im brojevi veci ili manji?

Girl1234
    13. Travanj 2021. 09:47

Jutro! Mislim da moj ima skok u razvoju.. Samo sisa i plače i tako u krug.. Samo se smiri na tati, a tata na poslu danas 😐

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• ružica
    13. Travanj 2021. 10:13

Curke,

Očito nam je  svima slično.. (osim Emen9) ona ima predobro dijete🤣, tako da jedino što nam preostaje je tiješiti naše malene i jedna drugu ovdje međusobno..
    Evo ja neznam da li da mu dam kapi Tiba danas, eto nisam pametna...

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Elly94
    13. Travanj 2021. 10:16

Joj mi smo imali dva dana i noci super..i onda ovu noc je bilo pakleno do te mjere da sam plakala.. Bas san pukla skroz u tom trenutku...
    Plakao plakao plakao.. Cicu stavi u usta pa izbaci pa place i tako u krug!!!!! 😐
    Nekako me dragi smirio pa se i mali onda smirio.. Bas uzasna scena.. On mi na cici.. Ja placem on place... Ufff valjda ce danas bit bolje.

Ove kapi d3 olevit koliko na dan kapi dajete? Dve kape il? 

• MissGraz
    13. Travanj 2021. 10:17

Pozdrav mame!💕 
    .
    Kod nas je situacija ovakva;
    .
    Spavanje - preko dana gotovo ju je nemoguce uspavati bilo kako osim na rukama. Za to mislim da su zasluzne bake. Nocno spavanje - podojim ju, spustim u krevetac i bez problema zaspe sama. Malo gleda, vrti se i to je to. Za to mislim da sam zasluzna ja. 😅 / Grcevi - ja sam bila uvjerena da smo rijesili problem sa Espumisanom (davala sam punu dozu ujuto, punu navecer) i sve je bilo odlicno do nazad 2 dana. Grcevi se opet vratili i uglavnom traju od cca 17h navecer do jedno 20h. Bude neizdrziva. Place, stenje, grci se, samo trazi sisu. Onda je oko 20h okupam i kao da se resetira... smiri se, podoji i zaspe... i onda prvo budjenje ide oko 1h, pa u 3, pa u 5. I onda u 6 za pelenu presvuci. / Pelene - ja sam koristila Premium care i Violetu i sa obe vrste sam bila zadovoljna, ponekad bi propustile i to je to.  Ali onda sam neki dan sasvim slucajno probala Trudi i preeeezadovoljna sam! Ostajem na Trudi definitivno. 

• MissGraz
    13. Travanj 2021. 10:17

Pranje robe - ja isto ne cekam da se skupi puna masina. Njenu robicu perem odvojeno od nase tako da najmanje 2 masine dnevno palim. Jedna njena, jedna nasa. Od bljuckanja bude tetrica koliko hoces, njene robice i isto tako i nase odjece. Nekad se presvucem 3 put’ dnevno jer budem mokra od mlijeka koje mi curi i od njenog bljuckanja. A muu mi je inace bolesni cistunac i bez problema napuni kosaru sam sto cistom sto prljavom robom. 🙄 / Kakanjenama se nekako namjestilo da kaka svako drugi dan sad. Ali kad se pokaka to bas bude onoooooo... da ne povjerujes. 😅 tako da me to jos ne brine. / Kapi danas cu prestati i sa Espumisanom i ostajem samo na D kapima. Pa da vidimo kako ce se ponasati. Sto je rekla Ines moramo osluskivati bebe, a ne slijepo vjerovati u sve, jer stvarno nisu sve bebe iste. /

Interakcija - kako vase bebe s tim? Moja ponekad se zapilji u mene i baci nekakav smjesak, na zvukove reagira odlicno, ali jos nisam primjetila da je vizualno pohvatala nesto puno... ponekad izgleda da prati i malo se nesto nasmije, ali to je jos uvijek rijetko... ne znam treba li me to brinuti? Nismo jos puna 2 mj, ali vidim da neke od vas vec pisu da imaju dobar kontakt. Sto se tice “osjeta”, mene prepoznaje automatski kad ju uzmem u ruke... odmah pocinje capkati, traziti sisu ili se umiri momentalno ako place. / Dojenje - ja dojim na zahtjev i kod nas je to svako sat do 2, nikad vise od toga po danu. Po noci napravi samo prvi razmak od 3 do 4 sata, svaki iduci je na 2h. Na prvoj kontroli je dobila nesto manje od ocekivanog, ali je pedijatrica rekla da nije cudo jer je rodjena sitna i nema puno snage za dojiti kao veca djeca, ali da je sve ok jer to sto je dobila - dobila je u zadnja dva tj prije kontrole. Tako da... sad ocekujemo dobar porast na kilazi, a ako slucajno ne bude idemo na dohranu... mada vidim na njoj “na oci” da se bas zabucila i izasla je iz pelena br 1., pa valja je sve ok.

mom_of_4
    13. Travanj 2021. 10:47

Heeej drage  curke morala sam  doci pozdraviti vas i javiti se aaaa nostalgija me uhvatila za vama... odavno nisam cula ni Ines,MissGraz,Emmie,😂 neke od vas nam se jave ponekad ahhahahah....uzivate sa svojim  bebicama i imate i pravoo 💞💞💞 ja isto jedva cekam ostalo nam je jos 30 dana do susreta nadam se da nece produžiti...Veliki pozdrav saljem svima i nadam se skorom druskanju na istoj temi 🥰🙏🏻

• MissGraz
    13. Travanj 2021. 10:49

mom_of_4

Heeej drage curke morala sam doci pozdraviti vas i javiti se aaaa nostalgija me uhvatila za vama… odavno nisam cula ni Ines,MissGraz,Emmie,😂 neke od vas nam se jave ponekad ahhahahah….uzivate sa svojim bebicama i imate i pravoo 💞💞💞 ja isto jedva cekam ostalo nam je jos 30 dana do susreta nadam se da nece produžiti…Veliki pozdrav saljem svima i nadam se skorom druskanju na istoj temi 🥰🙏🏻

Cekamo te Mom!! ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.