Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌺Principessa🌺
    02. Rujan 2021. 12:40

julesica

🌺Principessa🌺

Curke,kaj bi ovo bilo? Ima kod cike i na rukici..
    https://ibb.co/jZBzBvr

https://ibb.co/1b73xLj

Stvarno ne znam, a i teško se vidi ovako na slici. Pretpostavljam da si eliminirala da mu je od robice ako je lezao nezgodno pa mu se usjeklo.

https://ibb.co/KwQk8R1
    Ajme vidis! Spavala je bok prema trbuhu..nisam razmisljala o tome..
    Ali budemo svakak do pedijatrice otisli..

• Ridja21
    02. Rujan 2021. 13:56

Boook cure,
    MissGraz hvala što misliš na nas, sad se mogu javit kad smo se vratili za Zagreb nakon 10 dana mora. Ostali bi i duže ali pocelo je puhat i niže su temperature a mi smo odabrali kasnije godišnji jer smo mislili da će bit kao proteklih godina ali ajde. Jan je morsko dite na mamu pa se odmah prilagodio, kupali se skoro svaki dan, jedva smo ga cupali iz mora. Malo šlauf, malo u rukama i super. Bilo nas je malo straj zbog nizih temperatura ali njega ni da dotakne 😄
    Put je podnio super, bilo je i faza nervoze i placa pa sam ga morala malo animirat ali bilo je i spavanja i gledanja kroz prozor, kupili smo prije puta joie360 spin AS i super je jer je visoka pa vidi van, a ja sam si spasila leđa jer je rotirajuća.
    Zub, izašla nam je donja lijeva jedinica i već je dobrano vani a desna je u probijanju, bez ikakvih drama uz puno sline i griženja, tako da sam se šokirala kad sam je opipala neki dan, uff oštar je zubić bome.
    Nosiljku imamo kinderkraft milo koristimo je od 3.mjeseca kad je napunio i voli se nosit jako. To nam je za šetnje po divljim terenima i dućanima. Jedino što joj je opcija samo prema meni da je okrenut, nema prema naprid, ali ne buni se. 
    Pelene babylove već mjesecima. Omjer cijene i kvalitete aman taman, još smo na 3, pašu mu, po noći ga više ne presvlačim jer spava od 21 do pol7/8 uz jedno buđenje pojest, osim ako se pokaka, ali to ne radi u noći, jer još uvijek nema red kakanja.
    Dohranu još nismo krenuli, doji i dalje svaka 3,4 h, kupila sam sezonsko i smrznula na kockice. Pa ću vadit i kuhat uskoro, laganini. 

• Ridja21
    02. Rujan 2021. 14:01

Kosa, tražim te arbitei već u trećoj poslovnici dma i nema ih nigjde, morat ću narucit jer sam blizu celavosti, dobila sam mengu nakon 3 mjeseca i tad je krenulo ispadanje i ne posustaje.
    Kilaža, ja sam se osušila i mršavija sam nego kad sam ostala trudna, ali se i istopila sva mast i celulit, dojenje je napravilo svoje. Makar voljela bi 3,4 kile gore, jer se osjećam kao od papira, 175/58 kg 🙄
    Oblacenje Jana još nemogu komentirat jer smo do jučer bili u kratkim hlacicama i majcici/bodiju, navecer duge hlacice i dugi bodi i carapice. Sad je u Zegeu cak i toplo pa je jos u kratkom bodiju i duzim hlackama🤷🏼‍♀️

Neznam jesam li što propustila 😅
    Puppeta, želim ti brzo ozdravljenje i izdrži. Žao mi je da te uvatilo 😔

Jagodica125
    02. Rujan 2021. 14:22

Mi smo cure na novoj prostirci i luuudiramo 🤣🤸‍♂️ znaci ide naprijed na principu odgurivanja 😁 ja pod none stavim ruku i odgurne se em s lijevom pa s desnom, a rotira sam 😙

• julesica
    02. Rujan 2021. 14:37

Vidim da casmatino ima dva weba, jel svejedno s kojeg naručiti 🙍

🌺Principessa🌺
    02. Rujan 2021. 14:40

julesica

Vidim da casmatino ima dva weba, jel svejedno s kojeg naručiti 🙍

Ja sam prek fejsa narucila i poslali su mi ponudu na mail

Emmie
    02. Rujan 2021. 14:46

NeverEver i ja to mislim za okice🥰
    .
    Posao  - danas sam pričala sa šeficom i pitala me da sastavim neki plan o vraćanju na posao i stavim joj u email. Ja ću ponuditi raditi 20 sati na tjedan, ali samo od kuće. Vidjet ćemo šta će odgovoriti🤷🏻‍♀️.
    .
    Izdajanje....evo četvrta mjesečnica je tu. Sada mogu izdojiti samo 60-90 mL na dan!!!!😭Ali...i dalje se izdajam pa dokle dur dur 😆
    .
    Malena se juče prvi put okrenula sa leđa na trbuh, a već je klipa čitava. Ali eto, ima i toga, pa neka se nove mame ne brinu.

• julesica
    02. Rujan 2021. 15:42

Ridja21

Boook cure,MissGrazhvala što misliš na nas, sad se mogu javit kad smo se vratili za Zagreb nakon 10 dana mora. Ostali bi i duže ali pocelo je puhat i niže su temperature a mi smo odabrali kasnije godišnji jer smo mislili da će bit kao proteklih godina ali ajde. Jan je morsko dite na mamu pa se odmah prilagodio, kupali se skoro svaki dan, jedva smo ga cupali iz mora. Malo šlauf, malo u rukama i super. Bilo nas je malo straj zbog nizih temperatura ali njega ni da dotakne 😄
    Put je podnio super, bilo je i faza nervoze i placa pa sam ga morala malo animirat ali bilo je i spavanja i gledanja kroz prozor, kupili smo prije puta joie360 spinAS i super je jer je visoka pa vidi van, a ja sam si spasila leđa jer je rotirajuća.
    Zub, izašla nam je donja lijeva jedinica i već je dobrano vani a desna je u probijanju, bez ikakvih drama uz puno sline i griženja, tako da sam se šokirala kad sam je opipala neki dan, uff oštar je zubić bome.
    Nosiljku imamo kinderkraft milokoristimo je od 3.mjeseca kad je napunio i voli se nosit jako. To nam je za šetnje po divljim terenima i dućanima. Jedino što joj je opcija samo prema meni da je okrenut, nema prema naprid, ali ne buni se.
    Pelene babylove već mjesecima. Omjer cijene i kvalitete aman taman, još smo na 3, pašu mu, po noći ga više ne presvlačim jer spava od 21 do pol7/8 uz jedno buđenje pojest, osim ako se pokaka, ali to ne radi u noći, jer još uvijek nema red kakanja.
    Dohranu još nismo krenuli, doji i dalje svaka 3,4 h, kupila sam sezonsko i smrznula na kockice. Pa ću vadit i kuhat uskoro, laganini.

Možeš napisati molim te što si sve zamrznula

• avama
    02. Rujan 2021. 15:45

Pelene gačice, meni au bolje lakse ih obucemo, a i ljepse prianjaju oko trbuscica i nogica

• Ridja21
    02. Rujan 2021. 16:01

julesica

Ridja21

Boook cure,MissGrazhvala što misliš na nas, sad se mogu javit kad smo se vratili za Zagreb nakon 10 dana mora. Ostali bi i duže ali pocelo je puhat i niže su temperature a mi smo odabrali kasnije godišnji jer smo mislili da će bit kao proteklih godina ali ajde. Jan je morsko dite na mamu pa se odmah prilagodio, kupali se skoro svaki dan, jedva smo ga cupali iz mora. Malo šlauf, malo u rukama i super. Bilo nas je malo straj zbog nizih temperatura ali njega ni da dotakne 😄
    Put je podnio super, bilo je i faza nervoze i placa pa sam ga morala malo animirat ali bilo je i spavanja i gledanja kroz prozor, kupili smo prije puta joie360 spinAS i super je jer je visoka pa vidi van, a ja sam si spasila leđa jer je rotirajuća.
    Nosiljku imamo kinderkraft milokoristimo je od 3.mjeseca kad je napunio i voli se nosit jako. To nam je za šetnje po divljim terenima i dućanima. Jedino što joj je opcija samo prema meni da je okrenut, nema prema naprid, ali ne buni se.

Možeš napisati molim te što si sve zamrznula

Domaću jabuku, krušku viljamovku, šljive, raštiku, mrkvu, tikvicu, butternut tikvu, pastrnjak. To je što smo imali baš iz vrta i sa dolca što smo pokupovali 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.