Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivancica90
    09. Kolovoz 2021. 16:27

Hej mamasite, nadam se da ste sve dobro i uživate. Ja čekam da se Leo probudi pa ćemo valjda na plažu. Baš je na moru nezgodno to što on već oko 7 ide na spavanje, nemremo na plažu popodne baš puno i nemremo šetat navečer. Ali neću se žalit, sam nek on spava po noći 😃

.

Ertzui držim fige da bude sve ok na idućoj kontroli, ako je sve ostalo uredu mislim da neće bit problema 😁 A i vruće je pa možda manje jede. Moj si je na moru uveo jedno dodatno hranjenje, al je skratio sva ostala, tako da sumnjam da je povećo količinu.

.

Ines ajme Nei je kosica preslatka u tom repiću 🥰 Držim fige da brzo prestane muka sa zubićima.

.

Papanje - kaj bi samo moj sve živo pojeo s očima i lovi rukama, a čim mu dam neće? Probali smo s tikvicom koju sam s izdojenim blendala, al ne ide mu nikak. Gnječeno ni blendano na žlicu neće, sam pljuje i mršti se. S prsta malo lizne, al ne proguta. Na kraju sam mu danas dudu umakala u to i davala i tak pocucla. Možda ne voli tikvicu, al sam mu davala 3 dana da ispratim s obzirom da je imo urtikariju. Sutra ćemo probat batat, možda će s njim bit više sreće, držite fige 🙃

.

Sladoled - ja sam danas svom dala malo izdojenog zamrznutog mlijeka. Napravila sam onak u kalupiću od sladoleda. Cure moj, on bi to cijelo zguro u usta da mu dam, jedva sam mu uzela iz ruke. Nisam se usudila puno mu dat da ga ne bi bolilo grlo, al baš je uživo s tim.

• avama
    09. Kolovoz 2021. 17:33

Evo mi na plazi, bas smo se kupali, bebac uziva. Bio je u fredovom kolutu i  plivao i smijao se i pricao. I onda smo sjediki u plicaku i ja sam mu drzala kamencice i on se malo igrao s njima. Sad je jedva docekao sisu i mislim da ce zaspati. Nama je dobro sto ide spavati oko 22,23 tako  da mozemo i setat. Nekad zaspi i spava u kolicima i onda ga samo prebacim. Zato mi je bolje da ne ide spavat u 19, 20 jer onda ne mogu nikud. 

zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:45

Zene i majke, kak ste mi kaj!?
    .
    Ovaj mjesec punimo 6 mj pa smo na hzzo odradili  produzenje porodiljnog do djetetove 3 god...
    .
    Emmie-je li se stogod povecala kolicina mlijeka? Jesi probala kakvu juhicu joj dati?
    .
    Ines-slllaaatkicu imas jednu malu..🥰
    .
    MissGraz bas mi je drago da je sada malo lakse🙂
    .
    Mi smo u fazi Ne. Stogod ju pitamo, dijete kaze Ne 🤣😂 i smije se naravno, uvijek se i stalno se smije😍🥰
    .
    Evo krenulo nam je okretanje na trbuh, za sada samo u jednu stranu samostalno.😊
    .
    Dijeta-trenutno sam na rezimu jer zelim par kila skinuti jos🤭, a dojim pa nije rigorozno, navecer iz 18 samo pijem ako sam gladna, npr.mlijeko, kakao i sl.
    .
    Tezina 6900 g, visina 65 cm, opseg glave 40 cm
    .
    Bye

zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:51

Lonmi

Moja malecka je narasla 12cm u 2,5cm. Sad smo 63 cm dugi 🥰🥰

Hahhaha Lonmi legendo😂🤣😂

zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:56

anchimama

Dobro jutro cure,

Da se i ja pridružim ako me primate jer sam stara mama 45god.beba 5 mjeseci,otvorila sam temu "beba previše jede pa ako ste imali iskustva sa stalno gladnom bebom javite se. I da baš mi je drago da postoji forum i za mame koje mogu razmjenjivati svoja iskustva…Veliki pozdrav svima

Dobrodosla!
    Moja prva beba je stalno jela i stalno bila gladna, a bila ooogromna kao bumbar, neke bebe su takve... Eno je sada, tinejdzerica, ima struk samo takav...tako da-ne brini.😊

zabica
    09. Kolovoz 2021. 18:03

Girl-sretnooo!!!🤗
    Nekako sam na preskokce pohvatala🙈
    Vi na moru, curke, uzivajte i za nas.💜 Mi se dvoumimo ici ili ne jer je tek jucer prvi puta zaspala u autosjedalici..
    (Da, ona barby NevaEva je top!)

Emmie
    09. Kolovoz 2021. 18:10

Zabice - hahaha evo baš se izdajam, vidjet ću još domalo. Pomirim se da ću odustati od izdajanja, pa opet ne mogu🤦🏻‍♀️. Počet ću opet sa čajem za dojilje pa da vidimo.
    .
    Danas sam joj kuhala juhicu i izdvojila jedam komad mesa pa ću to u blender kad se ohladi i onda kroz cijetku. Eh da mi je staviti malo vegete to bi se njoj super svidjelo, ali ne smijem😆.
    .
    Eh,  da, kupila sam lješnjak čokolino i medolino za sebe😆
    .
    AnaAn, super za malenog....
    Toliko mi je drago za vas.😘😘😘

zabica
    09. Kolovoz 2021. 18:39

Emmie i ja mlatim ljesnjak cokolino,😂🤣😂 evo sam jucer kupila vec trece ono najvece pakiranje od 1,4 kg..
    .
    Za povecanje kolicine mlijeka od napitaka meni najbolje djeluje (osim domaceg mlijeka) ledeni caj od breskve. Znam da ledeni caj nije kvalitetan, ali djeluje. Za to sam cula jos u rodilistu prije 16 god hahaha🤣😂🤣
    .
    Za neodustajanje od izdajanja te potpuno razumijem... pogotovo u nasim godinama gdje je pitanje hocemo li vise roditi ili ne i zelimo to sacuvati sto je duze-tu vezu i taj osjecaj da ih hranimo sa samima sobom...💜💜💜 

• ertzui
    09. Kolovoz 2021. 18:40

Danas popodne opet ista stvar...cim skuzi da ju stavljam na cicu place. 🙈 izdojim 20, 30 ml i to hoce, popije i onda i cicu odma prihvati al na cca 2,3 min... 🥴 inace papa 5 - 7 min, nekad bude duze ali to je onako tek toliko da ju drzi i povremeno povuce. To je bilo u 17 sati (prije toga je papala u 14 sati), sad cemo vidjet oce htjet kasnije "normalno" papat kao i sinoc ili cu morat opet prvo izdojit malo..maloprije sam nudila ali naravno nece ni da cuje ni da vidi. 🤷‍♀️ 
    I danas vidim da joj je na noznom palcu kod nokta crveno i malo oteceno...kad diram nista ju ne boli i cosak noktica je vani... dal je to urasli nokat? 🤔
    .
    Emmie uzivaj u cokolinu i medolinu dok ih malena ne otkrije... 😆

[/ url

Elledanse
    09. Kolovoz 2021. 20:01

Anaan - i meni je drago da ide na bolje, sunce malo. 
    .
    Maloprije se curka naglo rasplaka i probudi iz sna. Ovo je prvi put da se ovako naglo rasplace. Izgledalo mi je kao da je ruzno sanjala i da se prepala. Ne znam je li to moguce. 
    .
    Inace sad ima faze smijanja iz cista mira i to potraje. I pocela je malo drugacije pricati. Prije je vise kao dozivala i bilo je glasnije, a sada kao vise mrmlja i tise je. Pocela je se i sa bocicom igrati kad bude pri kraju. I jos i njoj prica, ono mrmlja dok jede. Sada se vise zabavlja sama i uredu joj je biti i na podu. Strah me da vise bude na kutnoj jer se okrece na bok. Eto jos jedno novo mjesto kad je budna. Pa rotiramo sobu, kutnu, njihaljku, babygim i onda u kolica kad je vrijeme spavanja po danu ili uspavljivanja navecer. 
    .
    Buduci da je jedno spavanje izbacila navecer isli smo setati vani sa kolicima i evo drugi put da joj je bilo uredu i uspije zaspati na kraju. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.