Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:45

Zene i majke, kak ste mi kaj!?
    .
    Ovaj mjesec punimo 6 mj pa smo na hzzo odradili  produzenje porodiljnog do djetetove 3 god...
    .
    Emmie-je li se stogod povecala kolicina mlijeka? Jesi probala kakvu juhicu joj dati?
    .
    Ines-slllaaatkicu imas jednu malu..🥰
    .
    MissGraz bas mi je drago da je sada malo lakse🙂
    .
    Mi smo u fazi Ne. Stogod ju pitamo, dijete kaze Ne 🤣😂 i smije se naravno, uvijek se i stalno se smije😍🥰
    .
    Evo krenulo nam je okretanje na trbuh, za sada samo u jednu stranu samostalno.😊
    .
    Dijeta-trenutno sam na rezimu jer zelim par kila skinuti jos🤭, a dojim pa nije rigorozno, navecer iz 18 samo pijem ako sam gladna, npr.mlijeko, kakao i sl.
    .
    Tezina 6900 g, visina 65 cm, opseg glave 40 cm
    .
    Bye

zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:51

Lonmi

Moja malecka je narasla 12cm u 2,5cm. Sad smo 63 cm dugi 🥰🥰

Hahhaha Lonmi legendo😂🤣😂

zabica
    09. Kolovoz 2021. 17:56

anchimama

Dobro jutro cure,

Da se i ja pridružim ako me primate jer sam stara mama 45god.beba 5 mjeseci,otvorila sam temu "beba previše jede pa ako ste imali iskustva sa stalno gladnom bebom javite se. I da baš mi je drago da postoji forum i za mame koje mogu razmjenjivati svoja iskustva…Veliki pozdrav svima

Dobrodosla!
    Moja prva beba je stalno jela i stalno bila gladna, a bila ooogromna kao bumbar, neke bebe su takve... Eno je sada, tinejdzerica, ima struk samo takav...tako da-ne brini.😊

zabica
    09. Kolovoz 2021. 18:03

Girl-sretnooo!!!🤗
    Nekako sam na preskokce pohvatala🙈
    Vi na moru, curke, uzivajte i za nas.💜 Mi se dvoumimo ici ili ne jer je tek jucer prvi puta zaspala u autosjedalici..
    (Da, ona barby NevaEva je top!)

Emmie
    09. Kolovoz 2021. 18:10

Zabice - hahaha evo baš se izdajam, vidjet ću još domalo. Pomirim se da ću odustati od izdajanja, pa opet ne mogu🤦🏻‍♀️. Počet ću opet sa čajem za dojilje pa da vidimo.
    .
    Danas sam joj kuhala juhicu i izdvojila jedam komad mesa pa ću to u blender kad se ohladi i onda kroz cijetku. Eh da mi je staviti malo vegete to bi se njoj super svidjelo, ali ne smijem😆.
    .
    Eh,  da, kupila sam lješnjak čokolino i medolino za sebe😆
    .
    AnaAn, super za malenog....
    Toliko mi je drago za vas.😘😘😘

zabica
    09. Kolovoz 2021. 18:39

Emmie i ja mlatim ljesnjak cokolino,😂🤣😂 evo sam jucer kupila vec trece ono najvece pakiranje od 1,4 kg..
    .
    Za povecanje kolicine mlijeka od napitaka meni najbolje djeluje (osim domaceg mlijeka) ledeni caj od breskve. Znam da ledeni caj nije kvalitetan, ali djeluje. Za to sam cula jos u rodilistu prije 16 god hahaha🤣😂🤣
    .
    Za neodustajanje od izdajanja te potpuno razumijem... pogotovo u nasim godinama gdje je pitanje hocemo li vise roditi ili ne i zelimo to sacuvati sto je duze-tu vezu i taj osjecaj da ih hranimo sa samima sobom...💜💜💜 

• ertzui
    09. Kolovoz 2021. 18:40

Danas popodne opet ista stvar...cim skuzi da ju stavljam na cicu place. 🙈 izdojim 20, 30 ml i to hoce, popije i onda i cicu odma prihvati al na cca 2,3 min... 🥴 inace papa 5 - 7 min, nekad bude duze ali to je onako tek toliko da ju drzi i povremeno povuce. To je bilo u 17 sati (prije toga je papala u 14 sati), sad cemo vidjet oce htjet kasnije "normalno" papat kao i sinoc ili cu morat opet prvo izdojit malo..maloprije sam nudila ali naravno nece ni da cuje ni da vidi. 🤷‍♀️ 
    I danas vidim da joj je na noznom palcu kod nokta crveno i malo oteceno...kad diram nista ju ne boli i cosak noktica je vani... dal je to urasli nokat? 🤔
    .
    Emmie uzivaj u cokolinu i medolinu dok ih malena ne otkrije... 😆

[/ url

Elledanse
    09. Kolovoz 2021. 20:01

Anaan - i meni je drago da ide na bolje, sunce malo. 
    .
    Maloprije se curka naglo rasplaka i probudi iz sna. Ovo je prvi put da se ovako naglo rasplace. Izgledalo mi je kao da je ruzno sanjala i da se prepala. Ne znam je li to moguce. 
    .
    Inace sad ima faze smijanja iz cista mira i to potraje. I pocela je malo drugacije pricati. Prije je vise kao dozivala i bilo je glasnije, a sada kao vise mrmlja i tise je. Pocela je se i sa bocicom igrati kad bude pri kraju. I jos i njoj prica, ono mrmlja dok jede. Sada se vise zabavlja sama i uredu joj je biti i na podu. Strah me da vise bude na kutnoj jer se okrece na bok. Eto jos jedno novo mjesto kad je budna. Pa rotiramo sobu, kutnu, njihaljku, babygim i onda u kolica kad je vrijeme spavanja po danu ili uspavljivanja navecer. 
    .
    Buduci da je jedno spavanje izbacila navecer isli smo setati vani sa kolicima i evo drugi put da joj je bilo uredu i uspije zaspati na kraju. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• thera
    09. Kolovoz 2021. 21:21

Bok mamice😊
    Mi smo danas obavili prvi kupanac u moru🥰 Nije nesto odusevljen za sad ali stojicki je podnio😂 Ali zato mu se plaze jako svidjaju,nema mu ljepseg nego rasirit se preko 2 lezaljke. A mama i tata se zuljaju na kamenju😂
    Imali smo opet dosta aktivnu noc. Okrece se 100 na sat,uzasno mi smeta vrucina,klimu moram paliti svako malo. Strah me da se ne prehladi a opet,bez nje je neguc.  Po danu najvise voli kad ga hladimo mokrom gazom ili mu masemo lepezom. Tu ce definitivno biti na mamu. Mokar je non stop. 

• NeverEver
    09. Kolovoz 2021. 21:36

Curke, pricala sam s dr.o kupanju u moru pa je rekao da se smije ako je temp veca od 29° i to ne dulje od 15min. Inace je opasno za bubrege.. nisam to znala do sad. Mi cemo ici na bazen za bebe koji ima 32°, takodjer samo na 15min jer necu dulje zato sto klor isusuje kozu. Navodno je plivanje jako korisno prije 1.god zivota jer bebe jos ne znaju hodat pa plivaju sunozno sto je dobro za razvoj motorike i povecava 20% kapacitet pluca. Mi cemo zato ici na bazen svaka 2 tjedna 15min.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI