Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    09. Kolovoz 2021. 21:21

Bok mamice😊
    Mi smo danas obavili prvi kupanac u moru🥰 Nije nesto odusevljen za sad ali stojicki je podnio😂 Ali zato mu se plaze jako svidjaju,nema mu ljepseg nego rasirit se preko 2 lezaljke. A mama i tata se zuljaju na kamenju😂
    Imali smo opet dosta aktivnu noc. Okrece se 100 na sat,uzasno mi smeta vrucina,klimu moram paliti svako malo. Strah me da se ne prehladi a opet,bez nje je neguc.  Po danu najvise voli kad ga hladimo mokrom gazom ili mu masemo lepezom. Tu ce definitivno biti na mamu. Mokar je non stop. 

• NeverEver
    09. Kolovoz 2021. 21:36

Curke, pricala sam s dr.o kupanju u moru pa je rekao da se smije ako je temp veca od 29° i to ne dulje od 15min. Inace je opasno za bubrege.. nisam to znala do sad. Mi cemo ici na bazen za bebe koji ima 32°, takodjer samo na 15min jer necu dulje zato sto klor isusuje kozu. Navodno je plivanje jako korisno prije 1.god zivota jer bebe jos ne znaju hodat pa plivaju sunozno sto je dobro za razvoj motorike i povecava 20% kapacitet pluca. Mi cemo zato ici na bazen svaka 2 tjedna 15min.. 

• NeverEver
    09. Kolovoz 2021. 21:42

Mislim da je super za sve vas koje ste uspjele s bebama u vodu na kupanje jer fakat ima dosr koristi od toga. Samo pazite da niste dugo da nebi bilo problema s bubrezima.
    .
    Moj ipak nije u regresiji bio nego nekoj vrsti skoka koji je gotov sad, dijete mi se "probudilo" drugacije. Vise ne guguce uopce, radi zvukove kao da vozi motor, buuuu, brrrrr, prrr i kad mu pokazem igracku koju voli krene s obje ruke prema njoj. Do sad nije trazio nista, sad me bas trazi igracke ili da ga primim-pogleda me, ispruzi obje ruke i nasmije se. Cini mi se rano za to ali eto.. i viiiiiče 😂😂 dok se smije najvise. Preksutra punimo 4 mjeseca. 

• thera
    09. Kolovoz 2021. 21:48

Neva,mi smo izdrzali u moru 1 min😂 Sto se tice bazena,meni su rekli da bas nije preporucljivo za tako male bebe. Tvoj dr.kaze da je ok? Mi smo ga mrvicu namocili u bazen koji imamo tu jer nije klorirani,voda je slicna morskoj. Ali isto za sad samo nogice. A u moru do jajca😂

Girl1234
    09. Kolovoz 2021. 22:03

Cure drage, hvala svima na čestitkama. 🥰🥰 Nas je dan prosao super.. Evo dolazimo pomalo k sebi.. Bas je bilo lijepo
    Evo sutra idemo na ono fotografiranje nakon svadbe.. Idem bas provjerit vjenčanicu kakva je kad ono cijeli donji dio crn.. Nema veze, to znaci da se dobro plesalo :))
    Beba je bila idealna.. Prespavao cijelu svadnu skoro... A bend svira... Svi su se čudili
    I na krštenju uopce nije zaplakao kad su ga polijevali.. Valjda jer se voli kupati 🙉 kaze svecenik da je rijetko koje dijete takvo haha
    Evo vracam se pomalo u normalu pa se nadam da cu biti aktivnija 😊

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Valkris
    09. Kolovoz 2021. 22:21

ertzui

Danas popodne opet ista stvar…cim skuzi da ju stavljam na cicu place. 🙈 izdojim 20, 30 ml i to hoce, popije i onda i cicu odma prihvati al na cca 2,3 min… 🥴 inace papa 5 - 7 min, nekad bude duze ali to je onako tek toliko da ju drzi i povremeno povuce. To je bilo u 17 sati (prije toga je papala u 14 sati), sad cemo vidjet oce htjet kasnije "normalno" papat kao i sinoc ili cu morat opet prvo izdojit malo..maloprije sam nudila ali naravno nece ni da cuje ni da vidi. 🤷‍♀️
    I danas vidim da joj je na noznom palcu kod nokta crveno i malo oteceno…kad diram nista ju ne boli i cosak noktica je vani… dal je to urasli nokat?🤔
    .
    Emmie uzivaj u cokolinu i medolinu dok ih malena ne otkrije… 😆

I moja to radi, ali ja ne izdajam. Nego ju na stojecki u hodu stavim na cicu. Mislim da su cure pisale ovdje da je i njima bilo tako taman s cca 2i pol mj..
    I da su dojile na stojecki.
    S tim da ja sjednem nakon minutu recimo

• ertzui
    09. Kolovoz 2021. 22:46

Girl cestitam! 🥳😊
    .
    Valkris hvala na savjetu! Evo skuzila sam u cemu je caka samo ne znam zasto je tako. Znaci place, vristi kad skuzi da cu ju na cicu stavit...dignem je, nunam,  tapsam da smiri i osjetim da krece mlijeko curit...stavim ju i odma je pocela vuc. Maloprije isti scenarij s vristanjem, istisnem malo mlijeka, dam joj i odma vuce. 🤷‍♀️🙈  dakle mora osjetiti mlijeko da je krenulo.
    .
    Maloprije se prvi put bas onako pravo na glas nasmijala. 😊❤ 

[/ url

Emmie
    09. Kolovoz 2021. 23:14

Draga Girl čestitam ti od srca i želim vam mnogo sreće💗.
    .
    Zabice, kužiš ti mene dobro. Nisam spremna prekinuti tu vezu sa malenom, iako nije kao dojenje, meni to nešto znači. Ajme ja sam 70% sigurna da bih još jednu bebu🥴. Nisam normalna🤦🏻‍♀️. Moramo brzo odlučiti, vrijeme ide. Samo da mi je iskoristiti još jedno dobro jaje, pa poslije me ne briga više😆 A ti Zabice? Još jedno ili? 🤭
     .
    Ertzui, drago mi je da si riješila tu zagonetku. Nekad stvarno nije lako znati šta nije u redu. 🌷
    .

Elledanse
    10. Kolovoz 2021. 01:08

Ertzui - sad kad si ovo napisala tocno se sjetim svoje kad je prestala dojiti jer se to dogadalo. Cim bi vidjela da skidam majicu ona bi pocela plakati. To mi ima logike jer je moja presla na bocu. A na boci mlijeko krene samo od sebe i ne mora se muciti da navuce i ne mora se opceniti muciti jer tako brze pojede. Meni se to dogodilo malo prije, skoro smo 2 mjeseca dojili. Bravo za tebe i sretno dalje. Sigurna sam da ce vam super ici. Poslije oni to tako zavole. 
    .
    Moja je veceras hiperaktivna bila. Kao da karate trenira 😂. To nogama i rukama brzo mlatara. Jedna od onih veceri kad joj treba vremena da zaspne. Bas se vide promjene na njoj

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

mom_of_4
    10. Kolovoz 2021. 06:57

Hej hej jutrooo... dobrodosle nove mamice,Girl Cestitam 🥰
    Uh dok sve procitam pa krenem pisati zab sta sam htjela reci.😁
    Nama je uzv kukica tek ovaj tj nije bilo ranijeg termina a s obzirom da sam tako malo i kratko joj nosila one povoje sada me hvata panika medutim sjetila sam se da ste vi pisale kako niste nosile uopce pa je sve bilo ok...jel se sjeca koja od vas tog perioda da mi spasi psihu do cetvrtka 🥴🙏🏻😆
    Emmie ti si meni kraljica i mislim šansi ti vec spremna na trudnocu novu i jedva cekam da te pratim na tom putovanju opet samo ovaj put ja kao podrška i publika sa strane 🙈. Iako je trudnoca nesto predivno i mogla bi biti trudna svake godine zbog onog posebnog osjecaja meskoljenja bebe u stomaku,iščekivanja i svega ostalog čarobnog ipak ne hvala 🤭,da znas da mi je zao ponekad sta vise necu osjetit “trudnocu”ali sve ovo nakon .... ne mogu... cetvero je dostaaa ahhaha ..neka su zivi i zdravi hvala Ti Boze na njima i to je to..A ti nam brzo javi sretne vijesti,mozda ima jos koja mamica da ce odmah na drugo pa da se pratite 💜🥳 ahhahahahah evo ja te vec spremam za treci porod😆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.