Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tea2807
    23. Srpanj 2021. 17:30

Emen Samo bez straha, vidis da kao i za sve ostalo, svaki doktor svoju politiku vodi. Moj je meni pokazao, ali uglavnom, kao sto je i rekao, povuci rukom koliko god ide bez ikakvog otpora i snage, neki dan ide vise, neki manje. I to bijelo sto se nakupi moze stvorit problem jer mu moze zablokirat rupicu za pisanje, pa onda mogu nastat infekcije. Ja sam se vec skroz ispraksirala jer mu moram prilikom svakog mjenjanja pelene i jajca dirat, zbog te vodene kile provjeravat. 
    Pelene nama su svake dobre, al sam se odlucila za pampers jer svako malo imaju akcije 2+1 gratis, malac nije imao problema s nijednima, probali dm-ove, pampers, lupilu i violeta

• MissGraz
    23. Srpanj 2021. 18:14

A joj MareiKate pricaj mi… njeno kakanje mi je centar zivota. 😭

Petra982
    23. Srpanj 2021. 18:28

Pozdrav mamice!
    https://ibb.co/30GssRQ
    https://ibb.co/CsN2fjC

Fali mi nekih dvadesetak strana za pročitat pa ću komentirati kada nadoknadim. Otkad smo se vratili na otok stalno neka ekipa s nama il' brodom il' roštilj kod nas doma pa ne stižem na mobitel.  Sad trenutno chillamo, bar koliko gremlini dozvole! 
    Kukiće smo obavili. Ako sam sveukupno bila unutra 10min, puno sam rekla. Uglavnom sve je ok! Sad smo na miru do idućeg pregleda kod pedice.
    Tjemenica nas i dalje muči, te krastice iza uha isto postojane (bit će skorena slina i mlijeko), noktići ko male pilice (mogla bih ih rezati 3x dnevno). 

Lonmi
    23. Srpanj 2021. 19:00

Cure znam da je vec netko pitao, ali da se ne vracam.
    Sta protiv ispadanja kose?
    Krenulo je 😒😣

Emmie
    23. Srpanj 2021. 19:12

Uff Lonmi, i ja sam u ustoj situaciji. Dok sam bila trudna poslije češljanja mi samo nekoliko dlaka odpane. Sada...Bože sačuvaj! Puna četka kose. Još i malena mi čupa kosu i stavlja to u usta🤢. Još malo i bit ću ćelava.
    Tako...ako znate za nešto što može pomoći, 

• thera
    23. Srpanj 2021. 19:39

Ja isto imam problema s ispadanjem kose. Imam osjecaj da sa svakim pranjem jedne siske ostanu u ruci😔 Nemam blage,ja nastavila piti novalac. Hoce li pomoci,ne znam. Nadam se da mi je dovoljno kose naraslo u trudnoci(jer mi onda nije uopce ispadala) da ne ostanem celava

• ertzui
    23. Srpanj 2021. 19:45

Ispadanje kose je normalno...sve sto nije otpalo u trudnoci otpadat ce sad. 😁  netko je pisao da su mu pomogli vitamini tj ono sto ste pile u trudnoci. I ja sam nastavila pit jer mi je u bolnici receno da moram jod uzimat (to je tu pod normalno, u hr mi nitko nije spominjao jod), a u tim tableticama ima jod pa sam samo nastavila, a i tako na njima i pise da se uzimaju dok dojim.
    .
    Pelene koristim babylove iz dm-a i zadovoljna sam s njima bila i  s prvim djetetom. Canbebe su mi isto super bile - njih smo dobili i vidjela sam da ih ima mislim samo u trgostilu i ntl-u.  Violetu smo isto bili dobili i nama stvarno nikako nisu pasale, najgore su nam bile. Lidlove su isto ok. 
    .
    Kety nadam se da ce biti bolje s vremenom i da nije bas tako strasno. Bitno da sve funkcionira kako treba i da je sve u redu. 🤞👌

[/ url

• NeverEver
    23. Srpanj 2021. 22:04

Kety 🤯🤯 ajde joj jedno! 😄
    MareiKate skladistis vodu 😂😂😂
    AnaAn smije mi se na ovo s pimpekom, tvoj mali ce preprivacat svom sinu kak moj muz mom: i onda sam im pao i lupi9 glavom..onda je mama ostavila pec da radi.. tati sam pao s camca 😂😂 eto ga ziv i zdrav hrce da mislim povremeno da je potres. Tak ce i tvoj sincic.
    Ines, MissGraz jooooj i mi ulazimo u zubice+regresiju, uuuuf! Za sad smo jos ok ali koliko dugo..

• NeverEver
    23. Srpanj 2021. 22:06

Meni je kosa ispala tijekom trudnoce i to nikakvi vitamini nisu zaustavili, to nema veze s prehranom nego s hormonalnim promjenama. Cekam sad promjene opet jer vise ne dojim. Veselica

Elledanse
    23. Srpanj 2021. 22:52

Zabice - dobrodosla natrag! O tome sam razmisljala prije, gledajuci nju kakva je sada i kada se tek rodila, ista takva je bila i u stomaku. Vec mi fali kad je bila skroz sitna nakon rodenja. Sreca pa imam slike pa se mogu podsjetiti. Na zadnjim ctg-ima je bila mirna, a u biti je dijete vec imalo svoj ritam spavanja i budenja. I znala sam da je ona takva jer jednostavno je bila 9 mj u meni i ko bolje zna svoje dijete nego majka. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.