Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    24. Srpanj 2021. 14:28

Emmie ista stvar kod nas Al eto proc ce..moji svi troje su spavali cilu noc kad su sa sise prešli na dohranu i bocicu stvarno ja neznam sta znaci ne spavanje s obzirom da od suside dica nisu prespavala cilu noc do 2 god.nadam se da Pia nece biti iznimka i da ce sto starija biti bolja i bolje spavati .Bdw jutros sam je ostavila muzu dva sata dok sam cure vodila na friz Eej kad sam se vratila njih dvoje mokri od znoja placu oboje hahahahahhaha on zove upomoc ona od muke prozvala mamaaaa😂😂😂😂😂pukla sma od smija kad sam ga vidila kako je s njom ušao ispod nape i ljulja je da se umiri show 

🌺Principessa🌺
    24. Srpanj 2021. 14:37

Zabice preeeeslatka je😍😍😍🥰🥰🥰
    Moja je sinoc imala party.. budna od 16h, spavala kakvih pola sata oko 19h i onda nema spavanja,zaspala mi je u 00:20, pa bi kakala,pa bi se igrala,pa prica i smjeska se.. a ja krepana jer se jucer probudila u 5 i nije htjela spavat vise i zaspala oko 6 opet..
    I ajde uspavam ju sinoc u 00:20, tj zaspala je od umora rekla bih i onda pas zalaje u 5 jer je netko hodao po cesti i bio malo "veseo" i gotovo,ona ko sova i opet budna i prica.. a jela je oko 2 jer je vec bila gladna.. i nista, pricaj s njom, vjezbaj nogice i pokaka se i zaspe.. i sad mi je vani spavala od pola 12 do 14h.. ona u kolicima,a muz i ja se bacili u bazen🤣
    Prvo aam ju ostavila u kimbic i uzmem mobitel di vidim kameru van a ono ona vec budna,reko nista,ides van..
    Vani pirkao vjetar, ona spavala ko top🤣🙏🏼
    Evo je sad je pojela i prica,pa cu ju izvest u ducan malo💗

• MissGraz
    24. Srpanj 2021. 17:06

Ma definitivno nisu dva djeca ista. Moj ih brat ima troje, takodjer su oduvik spavali cijelu noc. Ali meni, Ines, Bruni, Emmie, Ruzici, MareiKate itd. je evo takva zvizda - reklo bi se kod nas u Dalmaciji. 😅 drz’mo se zene!! Za ostale se iskreno nadam da ce vas ovo zaobici… jer… pomuti razum… 😅 😘

• MissGraz
    24. Srpanj 2021. 17:06

Sva djeca*

• Tea2807
    24. Srpanj 2021. 17:57

Ja se nadam posto imamo drame sa spavanjem od rodenja, kad nastupi regresija, da se desi kontra efekt pa konacno pocne spavat normalno 😂😂😂
    Ako ovako nastavi, ja regresiju necu ni prepoznat
    Danas mu presvlacim bodic, primjetim na lijevom ramenu gdje su ga cjepili protiv tuberkuloze da se raskrvarilo mjesto, crveno je i curi gnoj malo. Zovem pedijatra i kaze da je normalno, da je to znak da je cjepivo uspjesno. Ocistila hidrogenom i posipala tyrosurom. Naravno da je panika nastupila odma i mozak radi sto na sat. Pa evo ako se jos kome desi, da zna. Kaze da mora ostat oziljak poslije

MareiKate
    24. Srpanj 2021. 19:52

Fredov kolut obećala sam iskustvo pa evo:  mali ga ne voli 🤣 mislim da je ipak još premali u smislu tog doživljaja... More jako voli, kupamo se kad zađe sunce i plaža skoro prazna. Smije se, mlatara nogicama, baš uživa... Ali eto, Freda ne voli za sada. Što se tiče veličine, čist fajn legne u njega, odgovara mu već u tom smislu. Ja ne znam koliko je on visok i težak ali veća je beba, ima sigurno bar 7 kg... Mislim da neću više isprobavati ove godine, možda bi se navikao s vremenom ali kad ovako uživa neću ga silit.

Jagodica125
    24. Srpanj 2021. 20:57

Moj malisa je danas malo receno o-du-se-vljen sa onim crno-bijelim slikovnicama🤩 znaci danas sam ga prije spavanja htjela primiriti, pa da malo gledamo skupa i listamo, e ne. Znaci to je cika, jujuskanje na sami pogled banane ili jabuke🤣🙏 mlatara rukicama i nogama, mislim poletjet ce🤣
    .
    Naravno, susjed mi se sad sjetio ici usisavat auto pod prozorom nase spavace sobe.... dodje mi da mu kabel presijecem...😬😤

• NeverEver
    24. Srpanj 2021. 21:10

Zabica tvoja kifla je stoput sladja od mog tosta s lino ladom kojeg sam smazala upravo! Prekrasna 😍 Ajd da se ne lazemo, poznamo se vec neko vrijeme, 3 tosta sam pojela.
    .
    Ako je do genetike, bit cu budna do skole sa svojim 😅 drzite fige da ostane kako je, vec 5 tjedana spavaaa i samo guštamo s tu i tam kojom noci koja je vise dan nego noc. Drzite se cure, ne moze to zauvijek trajat 😘😘 
    .
    Moj muz je divan s malim od pocetka ali zadnjih oar tjedana.. zaljubili se. Predivno gledati. 💕
    .
    Jagodice moj se izbezumi blago receno dok vidi kokoš u onoj slikovnici 😂😂 Poletio bi najradije. Lista si sam al dok vidi kokos stane i trpa knjigu u usta 🤣
    Emmie prolazili smo ispod drvoreda u setnji i vikao je od srece na svako drvo pa sam se sjetila tvoje ljepotice, braća tree loveri 😂 vise ne guguce nego neke druge zvukove ispusta, jako je zanimljiv.
    Sutra punimo 3.5mj. 😄 Mama se uspjela udebljati. Imam 3kg vise nego na pocetku trudnoce 😆😆😆😆

mom_of_4
    24. Srpanj 2021. 21:40

Tea bas sam ja spomenula neki dan to..sve ok počistila sam octeniseptom i cao crveno je  jos kao prišt Al je gnojno izlazilo neki dan..ostat ce ovaj “biljeg “sta svi imamo na lijevoj nadlaktici🙈

Emmie
    24. Srpanj 2021. 21:49

MissGraz...tako nam grah pao😆, ali proći će.
    .
    NeverEver, baš mi je drago da si nas se sjetila...mogu misliti kako je bio sladak kad je pričao drveću🥰 Nadam se da će moja malena i dalje voljeti prirodu kad poraste. Starija seka je nažalost izjavila da je priroda "dosadna" 🙄😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.