I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.
U dmu su do kraja mjeseca te pampers pelene gaćice 2+1 gratis, pa da znate :) Mi smo probali, još su mu malo velike. Super mi je kaj ne moram popravljat ovo za kopčanje sto puta, al kad je baš bilo vruće i oznojio se malo su nam zapinjale kod oblačenja.
.
Jel ko koristio mullerove beauty baby? Mi smo dobili u torti od pelena i sad sam mu stavljala dva dana, al meni to baš smrdi kad se popiški. Sad ne znam jel do pelena ili je možda dobio neku infekciju. Do sad smo samo pampers premium i pure koristili i one nisu imale takav miris. Ove moram mijenjat čim se malo popiški jer se baš jako osjeti.
I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.
U dmu su do kraja mjeseca te pampers pelene gaćice 2+1 gratis, pa da znate :) Mi smo probali, još su mu malo velike. Super mi je kaj ne moram popravljat ovo za kopčanje sto puta, al kad je baš bilo vruće i oznojio se malo su nam zapinjale kod oblačenja.
.
Jel ko koristio mullerove beauty baby? Mi smo dobili u torti od pelena i sad sam mu stavljala dva dana, al meni to baš smrdi kad se popiški. Sad ne znam jel do pelena ili je možda dobio neku infekciju. Do sad smo samo pampers premium i pure koristili i one nisu imale takav miris. Ove moram mijenjat čim se malo popiški jer se baš jako osjeti.
I nama imaju miris i nekako se napuhnu isto kao i dm-ove.
Ja i tak opampers kupujem kad su 2+1 u dm ili kad su u konzumu 80 i nesto kn. Tako da me ispadnu kao i neke jeftine.
Avama, probat cu onda i ja hlacice jer frajer voli bit na boku u zadnje vrijeme kod prematanja. Mi nismo puno isprobavali, samo violetu jer volim njihiv wc papir 😂 al nekak su nam grube naspram pampersica.
Lussi moj isto sad papa u manjim dozama cesce tak da pola hrane bacim al mislim da je to jer je u toj razvojnoj fazi da preko dana manje i krace spava, po noci cugne punu dozu za 3 mjeseca, 180ml.
Kod mog je i gore i dolje na sredini meso malo u drugoj boji i oteceno, nadam se da mu nece 2 mjeseca izlazit zubicu nego krace.. 😭
Nama Violeta double care bas nisu nekaj, cotton su okej,al kak velis NevaEva, malo su grublje naspram Pampersa, Pampersice su mi super zasad,ove Premium Care koristimo najvise..
Probali smo u od Dma pelene,nisu lose al kak velite,napuhnu se🤣 imam osjecaj da se toooliki zapisala ,a nije 🤷🏼♀️ dok dodemo do broja , onda cemo probat pelene gacice.. moram ju vagnut danas, da vidim jel dosla do 5500g 🤣
Jel postoje koje pelene za kupanje osim Pampersa i Od Dma? Jer kod nas u Dmu nema velicine S, nego tek M i L, a to bi joj bilo veliko.. jer M je od 7 do 13 kg
Avama, probat cu onda i ja hlacice jer frajer voli bit na boku u zadnje vrijeme kod prematanja. Mi nismo puno isprobavali, samo violetu jer volim njihiv wc papir 😂 al nekak su nam grube naspram pampersica.
Lussi moj isto sad papa u manjim dozama cesce tak da pola hrane bacim al mislim da je to jer je u toj razvojnoj fazi da preko dana manje i krace spava, po noci cugne punu dozu za 3 mjeseca, 180ml.
Kod mog je i gore i dolje na sredini meso malo u drugoj boji i oteceno, nadam se da mu nece 2 mjeseca izlazit zubicu nego krace.. 😭
Taak i ja bacim, ili slazem manje pa ak jos trazi lako joj slozim haha..
Ma daj? Oce po noci tolko pojest? Moja jedva 60-90 pojede i zaspe na bocici.. al zato ujutro nezasitna🤣🤣🤷🏼♀️
Moj po noci uredno jede 180, tj 200 s prahom. Po danu nekad manje ali nekad isto pojede cijelu dozu. Jucer je pojeo 760 kroz dan,ne sjecam se kad je zadnji puta pojeo tak malo. Presli smo na dr browns bocicu,mozda je i do toga. Umori se prije i zaspi najcesce. Ja sam mu probala slagati manje pa kao lako cu dodati. Ali to je takva vriska ako mu nije dovoljno da se vise ne igram s time osim ako bas nemam puno zivaca u tom trenu.😅Nama su danas u zgradi uvodili neki internet. U jednom trenu je lik krenuo busit tocno uz nasa ulazna vrata. Mali se toliko uplasio da je vristao 15 min i jedva sam ga smirila. Nikad ga jos nisam vidjela takvog. Bas se vidio strah u ocima. Doslo mi je da izadjem van i urlam na njih.
A zamislite tek ovo:cura na forumu ima trojke i sam ih hendla! Zamislite tek kako je njoj prolazit sve sa grcevima, ne spavanjem, zubicima.. I sve x 3! Tako, kad se budemo zalile.. 😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I to tri deckica 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Thera zasto si presla na dr browns bocicu, da mu smanjis kolicinu ili?
Ja jucer otisla do vas u hr da otidem u muller po igrackicu. Na kraju je nije bilo, pa sam u dmu kupila barem tu bocicu jer se odavno mislim bi li je probala.
Bas je nezgodno igdje ici sa ovim izdajanjem, odmah sam jedno izdajanje izbacila jer sam se duze zadrzala. Tako mi fale izlasci, bilo gdje. Evo i sad bi negdje izasla aaaa, a tek na more kojeg necu vidjeti ove godine.
Zato cu danas otici kupit neku podlogu za pod. Na garnituri se ne moze okrecati. Na velikom krevetu gdje spava su dva madraca i izmedu njih je kao mala rupa tj udubljenje gdje se madraci spajaju pa je nekako i to ogranicava. Sad hoce li htjeti biti na podu to se pitam. Prije nije bas htjela.
Mojoj babygim nije nesto pretjerano zanimljiv. Previse igracaka pa stalno gleda tamo vamo pa mislim da joj je to zamorno.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Lussi to nase dame ne zele puno papat,moja curka ti je isto jedva navukla do 120ml i nikad nije vise od tog popila...i sad je takva 🙈🙈 a za deckice nezz..oni ocito vuku i previse 🤣🤣🤣
Mi smo na pampers 3 vec 2 tjedna sigurno..sad mi je u mjesec dana dobio 2200kg otprilike..vidjet cemo u ponedjeljak...
A za kupanje,jesi probala pogledat u mulleru?
Ja danas imala kontrolu kog gin 🙈🙈 izlazim van...a tata vec nosa...nije izdrzao spavajuc...inace on potegne do 11 spavajuc...samo pocicka..i nastavi...a danas sam mu poremetila rutinu i bas se ljutio kad sam ga spremala u grad 😅🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji