Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica
    23. Srpanj 2021. 08:28

Pa da Ines, blizu smo, 6 dana razlike, onda samo pratim sto tvoja i Emmie-na curka rade jer ce to mene cekati. 🤭
    Ines ovo sa zubicima zvuci strasno, nadam se da me to ne ceka, za sada samo malo jezikom gura tu desnu stranu i sve stavlja u usta.
    Emmie, tvoja beba sisa ili?🤗
    Znate kaj cure, ja vam nemam pojma kaj su vama te regresije i ti skokovi i ne znam kaj jos, ja prvi puta za to cujem. Pa djeca su uvijek imala te svoje faze, ali nije se to toliko proucavalo i  seciralo. Eto sada cu, ako nista drugo, biti educiranija.😁
    Principessa hvala, ne mogu te naci na listi, ti si kao i ja padobranac?😀

Rita88
    23. Srpanj 2021. 08:35

Emmie

Rita88, drago mi je što si se javila, curica je med medeni🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Hej Emmie, kako je tvoja mala, jel refluks proslost ili se jos borite s tim? Nisam citala sve pa nisam bas u toku, kak se nosis za zubicima?

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• avama
    23. Srpanj 2021. 09:21

Elly94

Jutro mame!
    Imam pitanjce. Koji gel preporucate za zubice? Za sad koristimo medu grickalicu kaj se stavlja u frizider pa ga to hladi.. Al vidim zadnjih par dana da ga stvarno muci. Sad mi cijelo jutro stenje di god ga stavila, radila snjim.. Nista ne pali. 🙄

Gel dentinox ili od gradske ljekarne zagreb miradent kapi ( isti sastav kao dentinox, samo kosta15kn).
    Nksuljka- mora biti ergonomski ispravna, i naprijed se beba smije nositi samo u onim koje to podrzavaju i to kad sama pocne sjediti.
    I ako pise da ide od 5.5kg, nema veze s dobi, uvjet za nosenje je dobar uzv kukova.

• avama
    23. Srpanj 2021. 09:27

I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su  odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.

🌺Principessa🌺
    23. Srpanj 2021. 09:35

zabica

Pa da Ines, blizu smo, 6 dana razlike, onda samo pratim sto tvoja i Emmie-na curka rade jer ce to mene cekati. 🤭
    Ines ovo sa zubicima zvuci strasno, nadam se da me to ne ceka, za sada samo malo jezikom gura tu desnu stranu i sve stavlja u usta.
    Emmie, tvoja beba sisa ili?🤗
    Znate kaj cure, ja vam nemam pojma kaj su vama te regresije i ti skokovi i ne znam kaj jos, ja prvi puta za to cujem. Pa djeca su uvijek imala te svoje faze, ali nije se to toliko proucavalo i seciralo. Eto sada cu, ako nista drugo, biti educiranija.😁
    Principessa hvala, ne mogu te naci na listi, ti si kao i ja padobranac?😀

Ja sam Lussii al mi je promjenjen nick🥰🥰💖

• Dora2021
    23. Srpanj 2021. 09:40

NeverEver

Dora2021

Ajme čitam popis naših beba, koliko nas bilo 🥰🥰 bome, više od pol mama nije aktivno kod nas, šteta… Ja prijavljujem novu situaciju… Mala poludila danas, cica me i "grize"… Užas… Izgleda da je svrbi za zubiće 😎 da uzmem kaj u apoteci?? Inače, mi smo prešišali gym.. Sad je na onoj podlozi punoj igracaka,na trbuhu i pocela se sa rukama okretat po podu,lijevo-desno, grabi rukicama i ode ona ko zmijica 😂😂 a mislila sam da bu joj 8 kg pretesko za kretnju 🙈😂😂😂😂

Na istom po svemu 🤗
    Ja jos nisam uzela u apoteci, samo grickamo. Ksk ti je s budjenjem? Val je bio mjesec dana na 1x nocno i sad vec 3.noc imamo natrag drugo budjenje. Da nije pocetak regresije? 😭

Da, po jedno dva noćna, al to sve trazi ciku sa zatvorenim ocima.. Nocas valjda 4 puta, em hoce prduckat em je svrbi u ustima, tek sad u pol 10 se probudila.. U normalnom bi sad išla drugi put spat 😂😂😂 neznam kaj je al moramo izdurat 😂😂😂😂

bebolinka
    23. Srpanj 2021. 09:44

Avama meni su gaćice isto super jedino mi je teško navuc jer ima debele noge 🤣🤣
    .. 
    mi vam imamo već dva mj ovakav ritam hranjenja : 10,13,16,19,22,03,06 znaciii uvijek tako nikad se ne mijenja nit ona traži prije. Navečer se ne budi nego se počne meskoljit i okretat na bok jer tako traži sisu i kad čujem ja je dignem i ona u snu jede hagaha

bebolinka
    23. Srpanj 2021. 09:46

A navečer spavanje bude od cca 23 pa do 10, uz ta dva dizanja za hraniti

• Ivancica90
    23. Srpanj 2021. 10:03

avama

I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.

U dmu su do kraja mjeseca te pampers pelene gaćice 2+1 gratis, pa da znate :) Mi smo probali, još su mu malo velike. Super mi je kaj ne moram popravljat ovo za kopčanje sto puta, al kad je baš bilo vruće i oznojio se malo su nam zapinjale kod oblačenja. 

.

Jel ko koristio mullerove beauty baby? Mi smo dobili u torti od pelena i sad sam mu stavljala dva dana, al meni to baš smrdi kad se popiški. Sad ne znam jel do pelena ili je možda dobio neku infekciju. Do sad smo samo pampers premium i pure koristili i one nisu imale takav miris. Ove moram mijenjat čim se malo popiški jer se baš jako osjeti.

• avama
    23. Srpanj 2021. 10:19

Ivancica90

avama

I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.

U dmu su do kraja mjeseca te pampers pelene gaćice 2+1 gratis, pa da znate :) Mi smo probali, još su mu malo velike. Super mi je kaj ne moram popravljat ovo za kopčanje sto puta, al kad je baš bilo vruće i oznojio se malo su nam zapinjale kod oblačenja.

.

Jel ko koristio mullerove beauty baby? Mi smo dobili u torti od pelena i sad sam mu stavljala dva dana, al meni to baš smrdi kad se popiški. Sad ne znam jel do pelena ili je možda dobio neku infekciju. Do sad smo samo pampers premium i pure koristili i one nisu imale takav miris. Ove moram mijenjat čim se malo popiški jer se baš jako osjeti.

I nama imaju miris i nekako se napuhnu isto kao i dm-ove. 
    Ja i tak opampers kupujem kad su 2+1 u dm ili kad su u konzumu 80 i nesto kn. Tako da me ispadnu kao i neke jeftine.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI