Imam jednu poznanicu koja ima djecaka i dvije curice bliznakinje i sad je jos dobila jednog djecaka. Oni su u prizemlju i iznajmljuju, a na katu je cura koja zivi sama i kupila je taj dio. No zbog tolike buke od djece ta je cura otisla i stavila taj svoj dio na prodaju. Zamislite kako je onda tek njihovoj mami haha. Mislim da joj glava na kraju dana odzvanja. Ma svaka cast mamama sa vise djece. Ali to sa blizancima je bas tesko
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Kety sta ti je ginekolog rekao za rupturu, je li sve zaraslo i je li ok?
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Ima u mulleru za kupanje mullerove i cini mi se huggies. I imate u konzumu njihove za kupanje.
I pampers je opet u konzumu na akciji. 89 kn i obicne i pelene gacice. Ja kupim activ baby nekak su mi tanje.
A zubici muce i mog bebaca, bas je sinoc i jutros trljao s rukama i grize se i place. Vidim da ga boli. Namazala sam mu Dentinox i smirio se. Imam i kapi miradent mama mi je kupila.
E nemam ni Muller bi Konzum u gradu ahah🙈 nista,morat cu se zaputiti do Zagreba nekad😅 ako nista drugo 24.8 vozimo peseka u novu obitelj,a dotad cemo se snac s kupanjem
Osim ako se moji odluce doci,pa cu ih zaposlit ds negdje kupe te pelene🙈
.
Izgleda Kety da su curke lijene malo haha🙈 bitno da na kraju dana pojede okej dozu🥰
Ruska1986, znam o kojoj curi govoriš! Ne mogu vjerovati da ima jednojajčane trojke...svaka beba je čudo, ali to je stvarno čudo nad čudima! Mnogo mi je drago za nju, i divim joj se. Ja sa jednom bebom pa znam izluditi.
.
Ines, nevjerovatno kako bebice (većinom) prate jedna drugu. Što su veće, to su slađe! Svaki dan otkriju nešto novo.
.
Rita88, refluks je sada dio prošlosti, hvala Bogu. Sada rijetko štuca, nikada joj se mlijeko ne vraća gore, i ne podrigiva mokro kao prije. Sada je muče zubići. Ovi očnjaci joj silaze dole, vide se dvije bijele loptice u desnima, a dole samo što ne projbiju.
.
Mame pomagajte…sinoć sam se toliko prepala da me hladan znoj oblio. Ljuljam ja malenu jer je bilo jako kasno, a ona preumorna. I odjednom me pogleda kao da ju nešto boli ili kao da joj nešto smeta, znam taj pogled dobro. Dudu je tako čvrsto držala u ustima i počela je da zatvara oči na sekundu, pa ih otvori u stilu kao da joj je nešto upalo u oko, da joj svjetlo smeta ili da su joj oči suhe. To "treptanje" je ponavljala nekoliko minuta, ali u nikakvim pravilnim razmacima, ponašala se normalno, itd. Provjerila sam, nema ništa u oku, nije bilo jakog svjetla koje bi joj moglo smetati, ne mogu biti pametna. Počela je trljati okice i plakati, i bila je očajna da strpa nešto u usta. Kad je sve to preatalo bila je budna još neko vrijeme i onda je zaspala. To treptanje se nije više ponovilo. Sada ne znam, mislim da je zatvarala oči od boli vezane za zubiće, ili je bila preumorna. Uglavnom, umrla sam od straha. Šta vi mislite?
.
Rita88, izdajam se i kombiniram sa ad-om. Veselo😆 pola dana mi ode na njeno hranjenje.
Evo i Ayaat da je vidiš kako je porasla.
https://ibb.co/BghVs11
Bome ste se raspisale
Zabice & Rita drago mi je da ste se javile i da je sve super s vama i bebicama
Beuaty baby pelene - isto smo ih dobili na poklon, meni nisu smrdile i bile su mi cak ok, ali zasad su mi najbolje Violetine, iako Pampers jos nisam probala.
Emmie moj je tako treptao kad bi bio premoren, ako mislis na ono da odjednom otvori oci kao sova, pa opet zatvori pa tako u krug. Stvarno bi izgledalo kao da nesto nije u redu s njim. Mislim da to nije nista zabrinjavajuce
Baby P 03/21 💙
Ruska,za one kapi kaj si pitala,ja sam svojoj davala kad krenu grcevi,mislim da ima odredeno koliko i ak ne prode s jednim,onda za 15 min opet,tak nekak.. nama je s prvom dozom proslo uvijek
Cula sam da ima i od njih za zubice dok krenu
Sortiraj odgovore
Najstariji