Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emmie
    23. Srpanj 2021. 13:32

Pupetta, hvala na odgovoru😘 ....uff bebe znaju biti čudne. Ona je treptala kao da joj je upalo nešto u oko  ili kao da joj svjetlost ide u oči ili kao da su joj oči suhe...ako možeš to zamisliti.

🌺Principessa🌺
    23. Srpanj 2021. 13:33

Emmie tak nekaj moja radi dok je jako umorna, pa zatvori oci pa brzo otvori,pa trepce pa zatvori,ko da se bori da ne zaspe..

Ruska1986
    23. Srpanj 2021. 13:36

🌺Principessa🌺

Ruska,za one kapi kaj si pitala,ja sam svojoj davala kad krenu grcevi,mislim da ima odredeno koliko i ak ne prode s jednim,onda za 15 min opet,tak nekak.. nama je s prvom dozom proslo uvijek
    Cula sam da ima i od njih za zubice dok krenu

Aha, super! Da, kazu da ima i za zubice i ja cu svakako nabavit 🙂 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Emmie
    23. Srpanj 2021. 13:39

Principessa hvala ti 😘. bila je jako umorna. Nadam se da je to.

Ruska1986
    23. Srpanj 2021. 13:42

🌺Principessa🌺

Emmie tak nekaj moja radi dok je jako umorna, pa zatvori oci pa brzo otvori,pa trepce pa zatvori,ko da se bori da ne zaspe..

Tako i moj muz 😂😂😂 kad gleda tekmu i spava mu se 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• MissGraz
    23. Srpanj 2021. 13:47

Ja cu samo kratko napisati - kod nas je identicno kao kod Ines. Ja padam s nogu. Los dan se samo nastavlja na losu noc. 
    Emmie, takodjer kod nas kad je premorenost. 
    .
    Pozdrav svima ♥️

zabica
    23. Srpanj 2021. 13:51

Lussi pa ti si  Princeza sada  aaaaa🤗
    Pelene-mi koristimo babylove trojku i vec nam je onako uskoro kao knap, tako da nakon 2 pak koja imamo vec mi je stigla nova posiljka iz dm-a, babylove i violeta cetvorka.
    Meni su se pampers zamjerile jos kod prvog djeteta jer je od njih bila guza kao crvena stalno  bez obzira sto smo nakon svakog previjanja prali, susili i bili bez pelena na zraku (to su bile i one neke s losionom plavo-zelenim), samo su nam puder becutan i cinkova mast (sudocrem i sl.)  pomogli i znam da kada smo promijenili pelene da vise nije bilo problema. 
    Sada bih pampers kupila sam ak nema nista drugo. 
    To je moje iskustvo i takva je koza mojih beba. Dudica-samo ju grize. Kolica-obozava. 
    Sisanje-jako voli, i voli cirkusirati, navlaciti i rastezati pa se smijati. I ima naviku onako mi rukama kao mijesiti i milovati sike dok sisa, onako kako male mace i peseki rade, ako me kuzite, to mi prvo dvoje djece nije radilo. Ali je to preslatko i jako mi se svidja-bas nas to posebno povezuje. Pa joj onda nekad moram staviti rukavice one pamucne jer me nekad grebe i stisce/stipa, snazna je vec jako. Prvi puta mi mlijeko nije ravnomjerno rasporedjeno, nego ima vise u desnoj.
    Spavanje-spava cijelu noc, izmedju 22.30 i 24 sata zaspe i budi se tek oko 7, 8 sati ujutro, posisa i opet zaspe do 10.30, ali zato je cijeli dan vise-manje budna, sto zaspe, nekoliko puta bude po sat, sat i po do dva sata max.u komadu. Ali je zato dooobra, predobra, uopce ne place, kada sto negoduje vise onako kmeci i zove, nakasljava se (kao neka intelektualka mala). Vesela, stalno se smije i komunicira. Za razliku od prvog djeteta koje je non stop bilo na siki i stalno vise-manje plakalo i drugog koje je vise bilo budno, ovo je preporod. Mala valda zna da mama nije vise tako mlada pa mi uzvraca na najbolji moguci nacin.🥰
    Muz-predobar, najbolji do sada.
     (hahahaha😀🤭😁mislim stalno je isti muz, nego s ovim djetetom je najbolji. Prije je vjerojatno bio premlad za to.)
    Odnos muza i mene klasicno odlican, nismo mi vise neki pocetnici, jedino sto mi strasno nedostaje kvalitetno vrijeme nasamo s muzem, setnjice, kavice..dosta radi pa stignemo samo jednom tjedno, ali kako Kifla bude veca biti ce i to lakse provesti u praksi.😊

Emmie
    23. Srpanj 2021. 13:53

MissGraz hvala ti...nadam se da će uskoro biti bolje. Mislimo na tebe🥰

zabica
    23. Srpanj 2021. 13:54

Vjetrici, kakanje-odradi uz malo stenjanja i to je to, ali ju zato podrigivanje muci, moramo dva, tri puta tijekom dojenja-ne voli to sto moramo prekidati, a zrak joj smeta, mala moja Struca.
    Vristanje od srece-vrlo cesto.
    Uspavljivanje-kada  vidim da trlja okice ili da je stavila palac u usta, stavim ju u krevet budnu i zaspe sama. Navecer prije toga voli nekoliko minuta setnje vani na svjezem zraku i isto ju stavim budnu u krevet i zaspe. To vam sve ovisi o karakteru bebe, one imaju svoju osobnost-one su mali ljudi. Meni prvo dijete nije htjelo zaspati bez ljuljanja/ vozanja/ nosanja/drmuckanja, nikada samo u krevetu nije zaspalo. Drugo dijete mi se uopce nije moralo ni nosati ni vozati-uvijek je zapalo samo u kreveticu.  A procjenjivanje karaktera bebe vam tece jos od trudnoce, to sam vam vec pisala da sam se uvjerila u to-kakva je beba bila u trbuhu-takva je i poslije poroda, ipak je to isti covjek-ova beba mi je u trbuhu bila dobra, mirna, spavala cijelu noc, takva je i sada. Prvo dijete mi je bilo hahar u trbuhu, takvo je bilo i kada se rodilo. Jedino poslije u pubertetu se moze karakter promijeniti. 
    Jesu i vama bebe sada takve kakve su bile u trbuhu?

kety992
    23. Srpanj 2021. 14:00

Elledanse

Kety sta ti je ginekolog rekao za rupturu, je li sve zaraslo i je li ok?

Ne pitaj 😒😒 rekla je 😬😬😬 zasto te nisu zarezali...i to sad sve zijeva...aj ti na jos jedno pa im reci da te ljepse urede 🤯🤯 zaraslo je i ok je sve..kolko moze bit.,al ona nije zadovoljna,.  Ah...za mene su porodi zavrsena prica 🤣🤣 imam troje i dovoljno 🥰 sad cu se posvetit sebi,pocet s vjezbama za jacanje misica zdjelice i tak...Ja ne osjecam neke bolove ni nis,al svjesna sam da ce trebat vremena da to dovedem u red 😏 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.