Pupetta, hvala na odgovoru😘 ....uff bebe znaju biti čudne. Ona je treptala kao da joj je upalo nešto u oko ili kao da joj svjetlost ide u oči ili kao da su joj oči suhe...ako možeš to zamisliti.
Emmie tak nekaj moja radi dok je jako umorna, pa zatvori oci pa brzo otvori,pa trepce pa zatvori,ko da se bori da ne zaspe..
Ruska,za one kapi kaj si pitala,ja sam svojoj davala kad krenu grcevi,mislim da ima odredeno koliko i ak ne prode s jednim,onda za 15 min opet,tak nekak.. nama je s prvom dozom proslo uvijek
Cula sam da ima i od njih za zubice dok krenu
Aha, super! Da, kazu da ima i za zubice i ja cu svakako nabavit 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Emmie tak nekaj moja radi dok je jako umorna, pa zatvori oci pa brzo otvori,pa trepce pa zatvori,ko da se bori da ne zaspe..
Tako i moj muz 😂😂😂 kad gleda tekmu i spava mu se 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja cu samo kratko napisati - kod nas je identicno kao kod Ines. Ja padam s nogu. Los dan se samo nastavlja na losu noc.
Emmie, takodjer kod nas kad je premorenost.
.
Pozdrav svima ♥️
Lussi pa ti si Princeza sada aaaaa🤗
Pelene-mi koristimo babylove trojku i vec nam je onako uskoro kao knap, tako da nakon 2 pak koja imamo vec mi je stigla nova posiljka iz dm-a, babylove i violeta cetvorka.
Meni su se pampers zamjerile jos kod prvog djeteta jer je od njih bila guza kao crvena stalno bez obzira sto smo nakon svakog previjanja prali, susili i bili bez pelena na zraku (to su bile i one neke s losionom plavo-zelenim), samo su nam puder becutan i cinkova mast (sudocrem i sl.) pomogli i znam da kada smo promijenili pelene da vise nije bilo problema.
Sada bih pampers kupila sam ak nema nista drugo.
To je moje iskustvo i takva je koza mojih beba. Dudica-samo ju grize. Kolica-obozava.
Sisanje-jako voli, i voli cirkusirati, navlaciti i rastezati pa se smijati. I ima naviku onako mi rukama kao mijesiti i milovati sike dok sisa, onako kako male mace i peseki rade, ako me kuzite, to mi prvo dvoje djece nije radilo. Ali je to preslatko i jako mi se svidja-bas nas to posebno povezuje. Pa joj onda nekad moram staviti rukavice one pamucne jer me nekad grebe i stisce/stipa, snazna je vec jako. Prvi puta mi mlijeko nije ravnomjerno rasporedjeno, nego ima vise u desnoj.
Spavanje-spava cijelu noc, izmedju 22.30 i 24 sata zaspe i budi se tek oko 7, 8 sati ujutro, posisa i opet zaspe do 10.30, ali zato je cijeli dan vise-manje budna, sto zaspe, nekoliko puta bude po sat, sat i po do dva sata max.u komadu. Ali je zato dooobra, predobra, uopce ne place, kada sto negoduje vise onako kmeci i zove, nakasljava se (kao neka intelektualka mala). Vesela, stalno se smije i komunicira. Za razliku od prvog djeteta koje je non stop bilo na siki i stalno vise-manje plakalo i drugog koje je vise bilo budno, ovo je preporod. Mala valda zna da mama nije vise tako mlada pa mi uzvraca na najbolji moguci nacin.🥰
Muz-predobar, najbolji do sada.
(hahahaha😀🤭😁mislim stalno je isti muz, nego s ovim djetetom je najbolji. Prije je vjerojatno bio premlad za to.)
Odnos muza i mene klasicno odlican, nismo mi vise neki pocetnici, jedino sto mi strasno nedostaje kvalitetno vrijeme nasamo s muzem, setnjice, kavice..dosta radi pa stignemo samo jednom tjedno, ali kako Kifla bude veca biti ce i to lakse provesti u praksi.😊
Vjetrici, kakanje-odradi uz malo stenjanja i to je to, ali ju zato podrigivanje muci, moramo dva, tri puta tijekom dojenja-ne voli to sto moramo prekidati, a zrak joj smeta, mala moja Struca.
Vristanje od srece-vrlo cesto.
Uspavljivanje-kada vidim da trlja okice ili da je stavila palac u usta, stavim ju u krevet budnu i zaspe sama. Navecer prije toga voli nekoliko minuta setnje vani na svjezem zraku i isto ju stavim budnu u krevet i zaspe. To vam sve ovisi o karakteru bebe, one imaju svoju osobnost-one su mali ljudi. Meni prvo dijete nije htjelo zaspati bez ljuljanja/ vozanja/ nosanja/drmuckanja, nikada samo u krevetu nije zaspalo. Drugo dijete mi se uopce nije moralo ni nosati ni vozati-uvijek je zapalo samo u kreveticu. A procjenjivanje karaktera bebe vam tece jos od trudnoce, to sam vam vec pisala da sam se uvjerila u to-kakva je beba bila u trbuhu-takva je i poslije poroda, ipak je to isti covjek-ova beba mi je u trbuhu bila dobra, mirna, spavala cijelu noc, takva je i sada. Prvo dijete mi je bilo hahar u trbuhu, takvo je bilo i kada se rodilo. Jedino poslije u pubertetu se moze karakter promijeniti.
Jesu i vama bebe sada takve kakve su bile u trbuhu?
Kety sta ti je ginekolog rekao za rupturu, je li sve zaraslo i je li ok?
Ne pitaj 😒😒 rekla je 😬😬😬 zasto te nisu zarezali...i to sad sve zijeva...aj ti na jos jedno pa im reci da te ljepse urede 🤯🤯 zaraslo je i ok je sve..kolko moze bit.,al ona nije zadovoljna,. Ah...za mene su porodi zavrsena prica 🤣🤣 imam troje i dovoljno 🥰 sad cu se posvetit sebi,pocet s vjezbama za jacanje misica zdjelice i tak...Ja ne osjecam neke bolove ni nis,al svjesna sam da ce trebat vremena da to dovedem u red 😏
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji