Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elledanse
    24. Srpanj 2021. 10:59

Anaan - sigurno ce ti to proci. Meni je trajalo oko dva mjeseca i sad to vise ne radi. Znalo je trajati i sat vremena to napinjanje. 
    .
    Znaci sad nam je najbolje razdoblje bez regresije i zubica. Mada ja osjetim neke lagane promjene u spavanju. Kako god okrenes mora nesto biti. I ovako smo nenaspavane

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

pupetta
    24. Srpanj 2021. 12:03

Emmie

Pupetta…imam pouzdan izvor informacija za ovo.
    https://www.nhs.uk/conditions/baby/breastfeeding-and-bottle-feeding/breastfeeding/expressing-breast-milk/

Zamrznuto mlijeko je najbolje polako odmrznuti u frižideru, ALI ako ti odmah treba možeš ga ugrijati tako što ćeš zatvorenu posudu/vrećicu u kojoj se mlijeko nalazi ugrijati pod mlazom tople vode ili tako da ga staviš u posudu sa toplom vodom dok se malo ne ugrije. Kad je mlijeko dovoljno toplo, promućkaj, i odmah nahrani bebu. Baci sve što beba ne pojede za sat vremena.

Hvala, srce si ❤

Baby P 03/21 💙

Ines
    24. Srpanj 2021. 12:13

MissGraz

Zabice 😘.Ne zelim vas obeshrabljivati, citam kako vase bebe spoje nekoliko sati u komadu i sjetim se kako sam ja tu pisala kako moja mala divno spava, cijelu noc uz samo dojenje, bla bla… dodje mi da si opalim plesku. Sve je otislo nizbrdo sa cca 3.5mj, od pocetka te proklete regresije i njenog sve budnijeg stanja… sad smo na tome da u noci maksimalno spoji sat vremena… a apsolutno nista nisam mijenjala niti u rutini, niti vremenski itd. Na izmaku sam snaga i mentalno i fizicki. A ona teorija da sto idu stariji da spavaju duze, u mom slucaju “okaci macku o’ rep”. Zato spavajte dok oni jos spavaju koliko god mozete! 😅

Oooo da, totalni 👍 za sve napisano..tko se tjesi da ce bolje spavati, e bome nece. Tako i moja, eto sinoc je zaspala oko 22h, mirno spavala do 23:30h, od tad krece rositiljanje, meskoljenje i moje ustajanje iz kreveta svakih 10tak min, od 2h do 4, skoro pola 5 uopce nije spavala, znaci brblja prica, ma zenska naspavana totalka, tek oko 5 zaspala i opet tura rostiljanja i dizanja svako malo do pola 10...tak da mame naspavajte se jos dok mozete 😅

Nea 💗

Ruska1986
    24. Srpanj 2021. 13:08

Moja sestra ih ima troje i svi su spavali otpocetka po cijelu noc, uz jedno budjenje.. Eventualno kad su bili bolesni su se znali cesce budit.. Sa zubima nikakvih problema. Znali su bit malo nervozniji, naravno, ali nista strasno. Tako da ne znaci nuzno da ce svima bit isto 🤷🏻‍♀️ Moja danas ima puna 3 mjeseca i zasad spava po cijelu noc, eventualno se jednom probudi za jest. Ja se nadam da cu sekinim stopama, a ako i ne, a Boze moj... I to cemo nekako 🙂 Cijele noci sam bila budna skoro cijela zadnja 3 mjeseca trudnoce:zgaravica plus groooozni hemaci pa sam na to i navikla. Valjda cemo po danu ulovit malo spavanja 🤭🤭 mos mislit 😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

zabica
    24. Srpanj 2021. 13:32

Definitivno nece svima biti isto. To vam curke ovisi kakav vam je horoskop 🙈odn.koliko imate srece, tj.preciznije-ima nesto i u genima.😁
    Meni svo troje nakon nekoliko mjeseci uhvatilo ritam i spavalo/spava cijelu noc.
    Takodjer i zubici-za prvo dvoje uopce nismo znali da im rastu dok nisu izbili i dok ih nismo ugledali, nije bilo ni placa ni temperature, samo vise slinjenja. Za ovu  Kiflu cemo jos vidjeti.. Tako da ovisi kako vam/nam je grah pao..🤗

zabica
    24. Srpanj 2021. 13:40

https://ibb.co/LJj67Vk
    Ja sam mamina Kifla mala💜

Ruska1986
    24. Srpanj 2021. 13:50

zabica

https://ibb.co/LJj67Vk
    Ja sam mamina Kifla mala💜

O jooooooj, kakve okiceeeee 😍😍

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Emmie
    24. Srpanj 2021. 13:51

Aaa Žabice preslatka je! 🥰🥰🥰🥰🥰
    Pupetta 😘

zabica
    24. Srpanj 2021. 13:58

Elledanse, Bebolinka i Missgraz 😘

zabica
    24. Srpanj 2021. 13:59

Ruska i Emmie, volim vas🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.