Znaci mam dude...kupit cu 🙈😅 imam avent...al to je ono par sekundi i pljuc 😒
Ivancica- daa...tu sam..15ak min od Gorice...mozemo se dog za iduci tjedan..idemo i na pikicu u ponedjeljak..pa mozemo i onda 😅🙈 rekle ste da su vam pospani nakon pike 🤞🤞🤞🤞🤣🤭🙈 mozemo se na fb cut i dogovorit 😊😍
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ertzui moj prvi sin nije htio dok nismo prestali s dojenjem...a ni ovaj sad nije bas neke volje za dudom 😏😏 samo da im je cika 🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ivančice hvala za popis.
Vidim da je Lonmi uspjela do kraja, bas mi je drago.
I drago mi je sto Jagodica ipak ima Frana kako je i prizeljkivala.
Ninnach i MissGraz su mi najblize datumom, imaju cure 2 dana starije pa smo tu
Ja svom mališi danas kupila banana Kevina, prvo ga je raširenih očiju gledao, onda mu opalio par krošea po glavi, a onda se rasplakao 🤣🤣
Btw-stigla menga🙄🙄☹️☹️, točno 8 dana nakon zadnjeg podoja
😂😂lipo vam kazem ako vas nista ne muci eto mene da vam nadem razlog za brigu.
Blago vama koje imate bebe sta zele dudu,moja ispljune momentalno i bibs i dr Browns ...bas sam mislila kupiti jednu tommie tipe bočicu za probu i neku na taj mot dudu..kod moje samo sisa prolazi jos uvik i to samo desna sisa lijeva je u penziji 😂🙈 u njoj vise nema proizvodnje cao zdravo papa,sta je bilo bilo je...ponekad bi najradije da je na bočici koliko me satare s tim sisanjem rascvala mi bradavica od žvakanja.onaj osjecaj kad sisa a dode joj podrignut ili prducnit pa me ugrize desnima auuuuu i sad me boli kad se sitim.. moram nac nesto da joj se svida od duda
Kety meni sin isto nikada nije dudu ni bočicu samo sisa..nakon sise zlica i čaša ... dok cure i dudu i bočicu i spavale cilu noc i moglaa sam po njima sta sam tila...A ova je ista sin za sad
Ajme čitam popis naših beba, koliko nas bilo 🥰🥰 bome, više od pol mama nije aktivno kod nas, šteta... Ja prijavljujem novu situaciju... Mala poludila danas, cica me i "grize"... Užas... Izgleda da je svrbi za zubiće 😎 da uzmem kaj u apoteci?? Inače, mi smo prešišali gym.. Sad je na onoj podlozi punoj igracaka,na trbuhu i pocela se sa rukama okretat po podu,lijevo-desno, grabi rukicama i ode ona ko zmijica 😂😂 a mislila sam da bu joj 8 kg pretesko za kretnju 🙈😂😂😂😂
Hej mamasite, evo mene, nikako se polovit s vremenom. Mi se borimo sa zubicima i dalje, jos nema na vidiku izbijanja, ali po nervozi rekla bih da se blizi 🙈😬 pa evo odmah za curke koje su pitale vezano za zube i gelove. Sto je Valkris napisala sve to smo i mi probali, nazalost od svega nula bodova. Dentinox mozda kao nesto ajde i da, mada i to ovisi, ne djeluje nam svaki put. Tako da mi smo prestali bacati novce i isprobavati jer smo skuzili da je to ima cini mi se vise placebo efekt, a i ak ima nekakvog efekta vrlo je kratkotrajan tak da eto. Mozda ce vasim bebicama pomoci, ali eto nama za sad barem ne pomaze bas. Vise imamo koristi od masiranja i grickanja raznih gricki 👍
A nervoza je cjelodnevna u fazama. Najcesce ima one promjene raspolozenja. Jedno vrijeme je super, smije se, ima je na sve strane, zaboravi na tu "smetnju" i onda opet ona druga krajnost kad se samo odjednom sjeti da ju to pati e onda krene pary. Ne nuzno plac. Vise onako kencanje, vriskanje od ljutnje, pa gunda, pa ne zna sta bi sa rukama, sta bi vise grizla, pa se okrece svakako misleci da se joj to pomoci i tako..takoder nemiran san. To nam je vec postalo normalno da ce za pola sata od uspavljivanja krenuti meskoljenje, kencanje, vrtnja po kreveticu na najjace 360°, pa noge u ustima i sl, ali sve sa zatvorenim ocima 🙈 naravno ne moze se umirit sama, pa ju zavaramo dudom ili bocicom, mazenjem po celu, obrazu ili rukicama, eh al ne upali svaki puta to, nekad se jednostavno mora ponovno uzeti i ponovno uspavati. Tako da za nas nema po citavu noc spavanja. Mislim racunajte si kako mi spavamo ako se ona u prosjeku u sat vremena promeskolji bar 3x. Ali kazem traje nam to vec od regresije, pa smo si nekako i navikli na nespavanje ili spavanje u fazama po 20min 😅
Nea 💗
Muz je na GO do kraja iduceg tj prva tura, pa mi je puno lakse jer dezuramo naizmjenicnio. Pola noci ja, pola on ili jednu cijelu ja, drugu on. Pa se sada donekle i mogu naspavati.
Sto se napretka tice Emmie tvoja Ayaat i Nea se prate, doslovno evo sto radi tvoja to radi i moja..ovo sa vristanjem od srece ajmeee vec cu pocet nosit one slusalice sto imaju oni gradevinari hahha 😅😅 placa nema toliko, al to vriskanje, bilo od ljutnje ili od srece je definitvno u prvom planu. Smijanje naglas je vec konstanta svaki dan, pricanje sto ti kazes "kratkim rijecima" takoder, ta-ta, da-da, bu-bu, am-am, ma-ma ma da ne nabrajam, uglavnom sve u slogovima sta joj kad padne napamet i kad skuzi da se tome smijemo e onda vjecito to ponavlja 🤣
Trpanje nogica u usta, dobro pa jos nije krenula sa sisanjem palca 😅 mada nas i to ceka kak je pocelo.
Sve vise se baca kao riba po suhom, hoce puzati, a ne zna jadna kako. Pa joj stavimo igrackicu par cm ispred nje pa da si dohvati, da se proba odgurivati. I hoce, al ovisi sta joj stavimo haha ak ju nest ne zanima toliko onda nece bas.
Ali da sve postaje zanimljivija i puno je lakse jer vec mozes skuzit kad je za sto raspolozena, kako na sto reagira, mozes se vise zabavit 😉🥰🥰 i da hvala ti na pitanju, dobro sam, vec sam sutradan bila kao nova 👍
Ruzice - regresija, nama je trajala malo vise od mj dana i spojila nam se kasnije sa zubima, tak da eto kod nas je vec skoro 2mj party 😅 ne zelim te plasit, al nadam se da neces imat problema sa zubima kao mi 🤞 ako te nazalost ni to ne zaobide onda se navikavaj na ovaj ritam spavanja i punoo strpljenja i energije, trebat ce ti 💪
Nea 💗
Julesica - zalezana glavica, meni je Nea imala desnu stranu zalezanu, dobivala sam svakakve savjete, forsiraj suprotnu, ovo ono..ma nista. Slusala sam samo fizijatra zbog vjezbica koje nam je pokazivao sa 2mj i rekao samo rotirat sto vise, znaci nikakva forsiranja jedne strane nista drugacije samo rotacije. Evo ona ima 5mj i glavicu prelijepo oblikovanu
.
Tea - tajni jezik beba, je istinit bar kod nas..pisala sam jos davno prije da sam ja tako i naucila sto joj treba i sto trazi, jer se bas razlikovalo kad sto "izgovara".
Kosica i oci - mojoj kosa nije opala uopce, samo je nastavila rasti i ooogromna je toliko da bez repica nam je nemoguce, a ne zelim ju sisati. Oci bile plave od rodenja i ostale takve.
Moja kosa - meni opada jos uvijek i to dosta. Ali nekak meni je prednost ta sto imam gustu, jakoo gustu, kovrcavu kosu i ne cesljam ju uopce. Samo prodem prstima ujutro malo da razmrsim i definiram lokne. A cetkam ju cetkom tek prije pranja da ju cijelu ocesljam i razmrsim, tu pokupim svu opalu kosu i jos jednom kad stavim masku procesljam sirokim cesljem i to je to. Inace za mene cesalj ne postoji. Ovak inace da mi po kuci ostaje za mnom pa bas i ne. Kazem vise sve ode u tom cesljanju prije pranja.
Nea 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji