Evo moje curke, u nedjelju ce navrsiti 4 mjeseca
https://ibb.co/3pxwJt9
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Pa da Ines, blizu smo, 6 dana razlike, onda samo pratim sto tvoja i Emmie-na curka rade jer ce to mene cekati. 🤭
Ines ovo sa zubicima zvuci strasno, nadam se da me to ne ceka, za sada samo malo jezikom gura tu desnu stranu i sve stavlja u usta.
Emmie, tvoja beba sisa ili?🤗
Znate kaj cure, ja vam nemam pojma kaj su vama te regresije i ti skokovi i ne znam kaj jos, ja prvi puta za to cujem. Pa djeca su uvijek imala te svoje faze, ali nije se to toliko proucavalo i seciralo. Eto sada cu, ako nista drugo, biti educiranija.😁
Principessa hvala, ne mogu te naci na listi, ti si kao i ja padobranac?😀
Rita88, drago mi je što si se javila, curica je med medeni🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Hej Emmie, kako je tvoja mala, jel refluks proslost ili se jos borite s tim? Nisam citala sve pa nisam bas u toku, kak se nosis za zubicima?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Jutro mame!
Imam pitanjce. Koji gel preporucate za zubice? Za sad koristimo medu grickalicu kaj se stavlja u frizider pa ga to hladi.. Al vidim zadnjih par dana da ga stvarno muci. Sad mi cijelo jutro stenje di god ga stavila, radila snjim.. Nista ne pali. 🙄
Gel dentinox ili od gradske ljekarne zagreb miradent kapi ( isti sastav kao dentinox, samo kosta15kn).
Nksuljka- mora biti ergonomski ispravna, i naprijed se beba smije nositi samo u onim koje to podrzavaju i to kad sama pocne sjediti.
I ako pise da ide od 5.5kg, nema veze s dobi, uvjet za nosenje je dobar uzv kukova.
I kad doddjete na broj 3 probajte pelene gacice pampers. Meni su odlicne, a i kad se pocnu vrtit da im obicne ne mozes zakopcat gacice su zakon.
Pa da Ines, blizu smo, 6 dana razlike, onda samo pratim sto tvoja i Emmie-na curka rade jer ce to mene cekati. 🤭
Ines ovo sa zubicima zvuci strasno, nadam se da me to ne ceka, za sada samo malo jezikom gura tu desnu stranu i sve stavlja u usta.
Emmie, tvoja beba sisa ili?🤗
Znate kaj cure, ja vam nemam pojma kaj su vama te regresije i ti skokovi i ne znam kaj jos, ja prvi puta za to cujem. Pa djeca su uvijek imala te svoje faze, ali nije se to toliko proucavalo i seciralo. Eto sada cu, ako nista drugo, biti educiranija.😁
Principessa hvala, ne mogu te naci na listi, ti si kao i ja padobranac?😀
Ja sam Lussii al mi je promjenjen nick🥰🥰💖
Ajme čitam popis naših beba, koliko nas bilo 🥰🥰 bome, više od pol mama nije aktivno kod nas, šteta… Ja prijavljujem novu situaciju… Mala poludila danas, cica me i "grize"… Užas… Izgleda da je svrbi za zubiće 😎 da uzmem kaj u apoteci?? Inače, mi smo prešišali gym.. Sad je na onoj podlozi punoj igracaka,na trbuhu i pocela se sa rukama okretat po podu,lijevo-desno, grabi rukicama i ode ona ko zmijica 😂😂 a mislila sam da bu joj 8 kg pretesko za kretnju 🙈😂😂😂😂
Na istom po svemu 🤗
Ja jos nisam uzela u apoteci, samo grickamo. Ksk ti je s budjenjem? Val je bio mjesec dana na 1x nocno i sad vec 3.noc imamo natrag drugo budjenje. Da nije pocetak regresije? 😭
Da, po jedno dva noćna, al to sve trazi ciku sa zatvorenim ocima.. Nocas valjda 4 puta, em hoce prduckat em je svrbi u ustima, tek sad u pol 10 se probudila.. U normalnom bi sad išla drugi put spat 😂😂😂 neznam kaj je al moramo izdurat 😂😂😂😂
Avama meni su gaćice isto super jedino mi je teško navuc jer ima debele noge 🤣🤣
..
mi vam imamo već dva mj ovakav ritam hranjenja : 10,13,16,19,22,03,06 znaciii uvijek tako nikad se ne mijenja nit ona traži prije. Navečer se ne budi nego se počne meskoljit i okretat na bok jer tako traži sisu i kad čujem ja je dignem i ona u snu jede hagaha
A navečer spavanje bude od cca 23 pa do 10, uz ta dva dizanja za hraniti
Sortiraj odgovore
Najstariji