Ja sam cure nakon danasnjeg kupanca... oglusila 🤣 to je bio takav plac, ne plac, urlikanje!!!😳 📣😭
.
Sad je zaspao, tko bi rekao da tako mali andjelak moze biti tako glasan 🤣🤣🤣
.
Dragi radi podnevnu smjenu, rekla sam mu ne cekam te, idem se otusirat i spat😴🥱
Žabiceeeee🥰🥰🥰🥰
Dobro nam došla i čestitam na bebici!
.
Ines i Ivančica su rodile prvo, pa onda ja🙂
Hvala ti Emmie moja, cestitam i ja tebi!
Ipak Ines prva, bravo.
Cestitam vam svima curke, malo sam upratila nekoliko zadnjih stranica, drago mi je sto ste sve tu, sto znaci da je sve dobro proslo s porodima, da su bebe zive i zdrave.
Aaaaa, napišem cijeli post i obriše se 😭
.
Zabice drago mi je da je sve super prošlo. Ne znam na mobu kopirat samo post, al imaš tu popis od Lussi kad je ko rodio, četvrti post: https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/proljetne-bebe-2021-pt-2-80809?page=1713
.
Kety ti si negdje blizu Gorice, kaj ne? Ak možeš doći s autom, možemo na cugu nekam. Ja ne vozim, al još tjedan dana sam u Gorici. Nakon toga sam u Povljani pa ako je netko na Pagu blizu nek viče 🙃
.
Mom_of_4 mislim da je to s očima normalno, i gledanje u križ, i da bježi oko. Trebalo bi se do cca 6 mjeseci normalizirat. Iako frendovima se malom normaliziralo nekad nakon prvog rođendana, ne sjećam se točno kad. Al nisu nikakve naočale ni niš za ispravljanje nosili. Mislim da i mome malo idu u križ još uvijek, al vjerujem da bi pedijatrica primijetila da je nešto zabrinjavajuće. Moja je stvarno detaljna.
.
Duda - imamo mam perfect. Počeo malo više prihvaćat kad je imo cca mjesec i pol. Sad vidim da mu se smanjuje refleks sisanja pa mu pokušavam manje davat preko dana. Uglavnom nam služi za uspavljivanje i da se smiri kad je nervozan.
Ivančice, moja samo prihvata mam dudu i nijednu više😆. Samo joj treba da se uspava i to je to..
.
Lonmi, sviđa mi se ime Nicol 🥰
.
Mom_of_4..to sa okicama je još uvijek normalno 🙂
Babygym sad baš voli, stavim ga tu dok ja jedem i idem na wc ili kad imamo goste, taman da nije po rukama, a mogu se svi igrat s njim. Jedino kaj će mu postat premali sad već, nema u njemu mjesta za okretanje. Ali tek s cca 2 i pol mjeseca je pokazao ikakav interes za njega, i to prvo samo po par minuta.
Ivančice, moja samo prihvata mam dudu i nijednu više😆. Samo joj treba da se uspava i to je to..
.
Lonmi, sviđa mi se ime Nicol 🥰
.
Mom_of_4..to sa okicama je još uvijek normalno 🙂
I moj nije htio par drugih koje sam probala 😊 Prvo je imo mam trends, al sad sam uzela tu perfect jer je kao bolja za razvoj zubića. Nije se bunio kad sam promijenila, srećom 😁
Babygym - u biti postane zanimljiv s 3 mjeseca jer onda zele uhvatit sve te igrackice i mogu se malo micat sami. Moj je sad odusevljen, prica s igrackama i uziva i po pola sata, ja ga gledam zaljubljeno umjesto da radim nest. Danas se primio objerucke za neku zveckicu i nadignuo da ju gurne u usta. Moj mali majmuncek je vec dosta jak. Okrene se s ledja na bok pa na trbuh i osloni na laktove. Tak da za mene vise nema mirne noci.
.
Thera i mi cemo u 8.mj. dobit rotu i ova 2 u istom danu. Nece im nist bit, veliki su to momci ;)
.
Zubici - moj ima sad 3 mj i skoro 2 tjedna i danas nenormalno slini, mrvicu je bio topliji al nist strasno i meso dolje kao malo nabubreno a njemu oci suuuuuzne i nece plakat, drzi se hrabro al vidi se na njemu da mu je tesko. Muz i ja skoro plakali od muke. Sve zivo smp izvadili za grickanje, iako on najvise voli moj kaziprst. I sad najgori dio, moja mama kaze da sam tak i ja bila i to 2 mjeseca prije prvog zuba. Mašala.
Ovako izgleda priprema za moju noc https://ibb.co/870F1sR
On sad spava, drzite fige da ga ne buba previse.
.
AnaAn mene je bolio sav i mjesto gdje su mi uzvadili jajnik, dakle nemam nist tu, i to onak.. jace.. bila sam jucer kod privatnice na pregledu i kaze da sam imala ovulaciju tak da je bol bila od toga. Mozda dobijes mengu u iducih 15, 20 dana.
NevaEva,to vec prvi zubic krece?🥰 Drzite se,prezivjet cemo mi to.
Nas je od cijepljenja pojeo,okupali ga i zaspao. Nadam se da ne bude nuspojava
Sortiraj odgovore
Najstariji