Ivancica i AnaAn moze kava,nema frke...taman sam se uhodala opet s autom 🤣🙈 stvarno nije to nis strasno...a Ivancica ak njemu to tak ode preko..pa to je super...mom nije nikako..bas smo se mucili do 3 godine da kolko tolko rijesimo.
Lonmi - da,i curkama se to mora cistit...i pazit da se ne slijepi...to se i na kontrolama obavezno pregledava od strane pedijatra. Barem nasa tako 😊
Baby gym- moj jos nije bas zainteresiran...sad promatra suskalice,zveckice i tak to...seka ga najvise animira i obozava ju promatrat dok ona smislja gluposti. Doci ce vrijeme i za to... 😊
Kak ste uvalile dude varalice...vi koje dojite ? I koje ste uspjele uvalit da ih ne katapultiraju u sekundi 😒 moj ždero ponekad previse pojede pa bljucne navecer bas zbog tog jer ne zeli dudu...inace se uspava sisanjem i nastavi spavat...al probala bi i s necim drugim ak bi islo...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
AnaAn Nicol 😊
Cure dojilice jel se vama ponuda potraznja uspostavila? Kod mene kameni i dalje u noc, pustim malu 3h da odspava i vec su kamene ili je kamena ona koju je zadnju sisala jer dajem obje po podoju, s te manje posisa pa se prepuni.
Kad cu moci dijete pustiti da duze odspava ako me te sise toliko zezaju 😡
Sta da radim, bojim se upale. Ovu kamenu malo otpustim s izdajalicom jer ne moze curka ni jesti sve joj leti na nos i zagrcava se.
Kety moja je odmah prihvatila dudu. Koristimo mam dude. Sin dudu nije htio na pocetku, mislim da je tek nakon cca 4 mjeseca prihvatio - dr. Browns. I s godinu i pol smo se rijesili dude u roku keks..sam je bacio jednu s balkona, a drugu u wc i to je bilo to, vise nismo kupovali, a nije ni bilo prevelikog negodovanja, kad je trazio rekla sam da je bacio i da je vise nema, otisla je pa-pa. 🙈😂
.
Lonmi to ime se i meni vec dugo svida ❤ ali eto na kraju je Lena..popustila sam muzu. 😁 sto se dojenja tice, moja malena papa svaka 2 do 2 i pol sata drugu dojku (ako trazi u razmaku manjem od 2 sata onda joj dajem istu dojku). Po noci se napune jer odspava 5 do 6 sati u komadu..pa se malo izdojim da lakse primi bradavicu i da ne ispusta dojku svakih 5 sekundi jer joj prejako curi. 🙈 najjace mi je kad pocne lizat i otvarat i zatvarat usta onak minimalno umjesto da otvori usta, onda sam mokra i ja i banana jastuk i ona. 🤣🤣🤣
[/ url
Aj sad mi recite jel vam se nekad cini da vam bebe gledaju (cudno,u krivo,nezz..)ok ja jesam drama queen vidim i sta drugi ne vide Al ono,znam ja da one su jos sitne i da ne mogu kontrolirati pokrete i misic bla bla bla al evo ako mi se nije ucinilo danas da je jedno otvorenije od drugog onda sam ja luda..ja moram prestat sve uočavati i trazit problem di ga i nema...nisan ja svoja vise..ako nemate probleme eto mene da vam ga nadem 😂😂😂😂
Majke i djeco, bok! 👋
.
Mi danas ujutro bili na vjezbicama i odvjezbali svih 45min bez da smo A rekli🤗😇 kaze terapeutica da lijepo napreduje i da se vidi da vjezbam s njim 🥳 bome 3x na dan mi "vjezbamo"💪
Stavila ga je pred ogledalo, mali se curke zatelebao valjda u svoj odraz🤣 nece ni maknut prstom, bulji u sebe, pa je morala prekrit ogledalo da nastave s vjezbama🤣🤣🤣
.
Mi danas prelazimo na 3 pelene! 🥳🍾🥂
.
Pisu navucem pri svakom kupanju, nista na silu, dokle ide, ide 🤷♀️ zasad se ne cini komplicirano 🤔
.
Lonmi, napokon otkrila ime, divno😍
Aj sad mi recite jel vam se nekad cini da vam bebe gledaju (cudno,u krivo,nezz..)ok ja jesam drama queen vidim i sta drugi ne vide Al ono,znam ja da one su jos sitne i da ne mogu kontrolirati pokrete i misic bla bla bla al evo ako mi se nije ucinilo danas da je jedno otvorenije od drugog onda sam ja luda..ja moram prestat sve uočavati i trazit problem di ga i nema…nisan ja svoja vise..ako nemate probleme eto mene da vam ga nadem 😂😂😂😂
Ja sam svojoj pedici rekla da mi se cini da mu desno oko gleda unutra🤷♀️ sve je to normalno, sad vise ne gleda tako.
.
Mi smo otkrili "nocni vid"🤣 onak u mraku gleda me gleda i onda slijedi osmijeh🥰
Bok mamice😊
Mi se taman vratili s rote,super je bio,sad promatramo dalje. Nocas smo imali malo burniju noc,mucila ga je busica i tek kad se pokakao je bilo bolje. Naruceni smo krajem 8. mj na drugu dozu obaveznih cjepiva i rotu. Mislite da nije previse sve to obaviti u jednom danu?
Ertzui evo dajes mi nadu da mozda moj mali ipak prihvati dudu. Nudila sam od pocetka i probala par vrsta, sve ih pljuje. Avent bi znao cak posisati 30ak sekundi, ostale odmah katapultira. Ali, u zadnje vrijeme mu nudim i on ju zvace, ne zna sto da radi s njom. Koristila bi je samo za uspavljivanje jer generalno nemamo potrebu za njom jer je miran. Vidjet cemo bas sto ce biti na kraju
Mom ti si legenda kakve nema. Ne brini, gledat ce re krivo za koju godinu, sad je sve dobro
Baby P 03/21 💙
Ne da nisam imala vremena pisati nego nisam uspjela ni citati, jos tamo negdje od sredine veljace cini mi se.. uletjeli mi neki poslovi neplanirani tako da sam jos dan prije bolnice nesto rjesavala, a poslije naravno nije bilo sanse, tek sada polako hvatam rutinu.
Rodila sam 26.02.,carski, spinalna, doslovno nisam mogla govoriti od srece kako je prekrasan porod bio. Curica je, prekrasna, sada ima 6700 gr, sisa i predobra je..
Dajte mi recite koja je od mene plus minus tjedan dana s porodom i koja je prva rodila i kada, pretpostavljam Emmie ili je netko ranije dobio trudove? I koja je zadnja rodila i kada?
Sortiraj odgovore
Najstariji