Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    10. Srpanj 2021. 23:38

Lonmi moj od pocetka spava po noci...zadnje papa izmedu 11 i 12, i onda spava do cca 6...pocicka i nastavi do 8..opet pocicka i spava do 10...11..kako koji dan. 🤷‍♀️ cice se prepune po noci naravno...nekad se pocne meskoljit pa mu uspijem uvalit barem jednu ali uglavnom pucaju do jutra 🤭🙈 
    To sa cickama dode u normalu oko treceg mjeseca...do tad izdrzi 💪💪 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4
    11. Srpanj 2021. 00:30

anaAn moja tako vristi kada je preumorna,ako je slabo spavala pa joj se nakupilo i jest i spavat i sve a nema  snage vise za nista, a uz sve to si ga kupala razbudila poremetila i eto.ne triba njima puno da se raspamete.

• Tea2807
    11. Srpanj 2021. 01:30

Grcevi su se smanjili drasticno, po preporuci smo na novalac ac. 
    Manjak sna definitivno, premoren bude pa onda zivcani, a nece spavat. Nunanje 40min, spustim ga u kinderbet/bilo di odma se budi. To na kraju rezultira da ga pustim na sebi. Muz kaze razmazit ces ga, naviknut na ruke. Onda mu objasnim da nakon kaj dijete nije spavalo 5,6h da mi oce na glavi spavat, pustila bi ga. 
    Nama je zasad svaki dan bilo tako par h, neki put ujutro, neki put popodne, navecer. Jednostavno odbija zaspat, i onda krece pizdarija. Neznam ni sama kako vec nisam u vrapcu, al jako dobro bi mi dosao odmor od toga, onda i muz krene zivcanit. Pa mu objasnim da nema nikakvog smisla zivciranja, samo sebe cemo ubit u pojam

pupetta
    11. Srpanj 2021. 08:22

Thera samo vi uzivajte!  Oko mozes ocistiti fizioloskom. Stavi je na gazu i onda ocisti od unutrasnjeg dijela prema van. Ako je do suzenog suznog kanalica onda se masira taj dio nosa kraj unutarnjeg dijela oka. 
    Premorenost - evo mene doktorice po tom pitanju  nama je mali cijeli drugi mjesec zivota bio premoren jer se nije htio uspavati nikako nego na rukama, a to bi trajalo 23 sata dnevno. Kad se sjetim tog razdoblja jos uvijek ne znam kako sam normalna ostala  Neki ljudi nemaju izazove sa spavanjem beba, evo mi smo bas imali, ali sam prostudirala sve sto se moze o spavanju i u zadnjih 2 mjeseca se stvarno ne mogu pozaliti. Nije savrseno, ali to ni ne ocekujem 
    Tea2807 ista stvar je bila kod nas i potrajala je. Ja sam znala drzati malog da spava na meni i usput plakati jer sam imala osjecaj da radim lose i da ce se naviknuti. Sve dok to nisam prihvatila kao normalno. Nama je on doslovno mjesec dana visio na rukama i spavao na nama i nije se naviknuo. Prva 3.mj. stvarno ne treba dozivljavati tako strogo, njima treba dodir i blizina, nece se naviknuti na nista. Nas je spasila pilates lopta jer na njoj ekstra brzo zaspe pa mi nije bilo problem i po 5 puta spustati ga u krevetic 

Baby P 03/21 💙

• MissGraz
    11. Srpanj 2021. 08:43

https://instagram.com/thismummystory?utm_medium=copy_link
    Evo ovaj insta profil zena mi je sa svojim reelsima spasila mozak. Doslovno. Kad sam prestala forsirat da ona spava kako sam ja, odnosno drugi oko mene zamislili, sretna ja sretno mi dijete. 

• avama
    11. Srpanj 2021. 09:56

Plac moj bebac je isto tako navecer plakao zbog grceva, neutjesno i spasile su nas lefax kapi. 
    Cijepljenje rota zanima me nakon koliki tjedana ste isli na drugu dozu? 

• Tea2807
    11. Srpanj 2021. 10:37

Pupetta isplakala sam more suza vec zbog tog, isprobala sve zive tehnike, i nunanje,suskanje, baby swaddling, pjesme, prica, ljuljanje dok lezi, bjeli sum, rozi sum, zamracena soba, nista ne pali. To sam si sama napravila jer gledam po instagramu kao stavis bebu pospanu u krevet i sama zaspi. Mozes mislit. Ja njega stavljam u krevet kad mi zaspi na rukama pa se probudi u roku max 10min kad ga spustim. Po noci je dobar, pa si mislim jel to zato jer ja spavam pored njega, ali probala to popodne pa ne pali. 
    Sad nesto citam po simptomima da bi mogao bit refluks, bas nemirno spava, svako malo stenje, aktivan sa nogicama, cesto stuca, zadnjih par puta se zakaslje na boci, i bljucka svaki put poslije jela sto prije nije, i to slinu, nije mlijeko vidim po boji. 

Lonmi
    11. Srpanj 2021. 11:13

Kety meni je to grozni osjecaj, ta napunjenost, strah me da ne dobim kakvu upalu. Pogotovo desna 🤦‍♂️, ajde ako je do 3 mj to ce uskoro, izdrzati cemo, taman cemo biti na moru, proslaviti cu 😂😂
    Onda ce me vjerojatno muciti da nemam mlijeka jer se vise nece puniti itd., stalno nesto 😂😂. Bitno da mala nastavi u ovom ritmu pisati i kakati i onda znam na cemu sam.
    AnaAn zanimljivo. I nama jucer bili gosti i nesto veoma slicno. Okupali ju, popila je malo ad-a za laku noc ko i inace, zaspala tati na ramenu, stavili u krevetic i kad sam ja zaspala vriskaaaa. Uzmem ju, gleda me i smije se, stavim natrag opet vristi. Onda sam ugasila tv i sve, zaspala je kroz nekih 10 min, ali jednostavno sam ju ostavila da jos malo vristi bez da sam oko nje...srce me boli tih jos 2 min ako i toliko place, ali skuzila sam da to ponekad upali... 

Lonmi
    11. Srpanj 2021. 11:14

Mom pa sta je s mlijekom? Jel ti puno na cici kroz dan?
    Znam da i stres navodno utjece na mlijekeco, vjerujem da je tebi s njih 4 poprilicno stresno. 

• NeverEver
    11. Srpanj 2021. 14:41

Lonmi da, izgledat ce ti normalno dok se uspostavi ritam, ne budes imala osjecaj da ima ne znam kolko mlijeka jer budu mekane ali bit ce mlijeka.
    Mi imamo 3 mjeseca 😍😍 Vrijeme letiiiii! Zacas bude rekao: mama, ovo je.. ja bi se zenio. 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.