https://ibb.co/sb9bPy2
Mali Bruno je prvi puta isao na more. Na jedan dan u Kostrenu. Odspavao cjelim putem, hranjenje nije trazio od 7-12. Pozitivan sok za mamu i sve putnike 😂😂
Na plazi je isto bio dobar, nasli debeli hlad pa smo se muz i ja mjenjali za kupanje. Put nazad opet prespavao, dosli doma i evo sad dijete opet spava 🤩🤩🤩🤩
Cak je i dudu htio. Moj zakljucak je da dijete stvarno voli biti vani, i da mu ocito pasu ove vrucine a ja se trudim stvorit ugodnu atmosferu u stanu, palim klimu da nije prevruce, sobu u kojoj spava provjetravam, spustam rolete da bude ugodno. Sad razmisljam da upalim grijanje da vratim +30 u stan 😂😂😂😂
Tea,takav je i moj😂 Ja mislim da nije toliko do temperature koliko valjda do svjezeg zraka. Nas je nazalost svjezi zrak kostao i upaljenog oka ali danas je srecom bolje. Ispirem fizioloskom i cistimo mu nosic.
Mi sjedimo na terasi,decki gledaju utakmicu a ja gledam u maloga koji spava u kolicima i tjeram komarce. Ko lavica sam,grizem kad je on u pitanju😂
Btw,meni oni flasteri koji se lijepe na kolica nista ne pomazu
Flasteri su uzalud bačenih 40-ak kn. Ja jedno večer nisam stavila mrezicu jer komaraca nije bilo, stavila taj flaster na kinderbet, i ujutro mu cijele nogice bile ispikane. Bila sam tako ljuta da sam skoro slikala bebu i htjela napisati izrazito nabrijani protestni mail, odustala kad sam skuzila da ih rade Talijani.
Julesica,slazem se skroz. Nek znaju ostale mame ako krenu kupovat. Flasteri su iz dm-a. Moj micek je izboden po celu i rukama😔
Cure, jel njima smetaju ubodi komaraca? Mom recimo ne smeta dok mu upadne trepavica u oko. Ima iznimno duge i uvinute trepavice, mislili smo na hitnu oc dok smo vidjeli da je upalo. Ispada da mu ne smeta. Ispala u medjuvremenu. Pitam se sad dal im ubodi uopce smetaju vec..
Lussi nekad je imala zara al mislim da nemaju trenutno takve haljine😔
Uspavljivanje - ja vec tjedan dana uspjesno uspavljujem malog bez nosenja. Kad vidim da mu se spava i pocne cendrat, moj se i zacrveni oko iz nekog razloga, polegnem ga na krevet na bok kraj sebe, stavim varalicu i naslonim mu usne na celo. Ode za minutu. 🤷♀️
Cure na moru, uzivajte. 🍹🏄♀️🏊♀️🌊⛵🏖 U zagrebu se tesko dise. Idemo za vikend u podravinu, primit rotu i anti-covid, obavit depilaciju i zubara i vracamo se u zg pa na more.
Razmisljam i da odem na trajni lak, nisam bila mjesecima. 💅
Sex - mi u nekoj tinejderskoj fazi 🤩
Cure, jel njima smetaju ubodi komaraca? Mom recimo ne smeta dok mu upadne trepavica u oko. Ima iznimno duge i uvinute trepavice, mislili smo na hitnu oc dok smo vidjeli da je upalo. Ispada da mu ne smeta. Ispala u medjuvremenu. Pitam se sad dal im ubodi uopce smetaju vec..
Mislim da im me smetaju kao nama, moj je kako sam rekla imao ispikane cijene nogice i nije bilo za vidjeti da mu smeta, namazem na to onaj kamagel i do drugi dan kao da ih nije bilo
Meni se isto cini da mu ne smeta. Moj ima nekih 5-6 uboda,sitne crvene tockice i ne vidim da se buni. Namazala sam mu s gelom. Ja npr sva naoteknem od uboda i svrbi me za popi….Srecom tu valjda nije na mamu😂
Moj je zaspao jucer oko 6,pola 7 popodne. Prespavao utakmicu uz nas,pojeo oko ponoci,spavanje do 6 ujutro,pa jeo, i nastavio do pola 8. I sad opet spava😂 Prodajem stan u zagrebu i kupujem nesto na moru😂
Sortiraj odgovore
Najstariji