Hvala cure, nekako moras dalje krenuti. Obolio je od djecje leukemije sa 2 god. I onda smo ovu bebicu smo jedva dobili. Ali tu je hvala Bogu.
Samo da su nam djecica zdrava!
Ja sam skuzila da malo manje dobiva na kilazi bebac sad. Za mjesec i pol je dobio 800 grama. Samo ga dojim. Ne znam jel to zvog vrucine. Bas cu u pon pitatati pedijatricu.
Vidim vi vec polako krecete s dohranom.
Hvala cure, nekako moras dalje krenuti. Obolio je od djecje leukemije sa 2 god. I onda smo ovu bebicu smo jedva dobili. Ali tu je hvala Bogu.
Ja sam skuzila da malo manje dobiva na kilazi bebac sad. Za mjesec i pol je dobio 800 grama. Samo ga dojim. Ne znam jel to zvog vrucine. Bas cu u pon pitatati pedijatricu.
Zao mi je avama… neka ga dragi Bog cuva. 🙏🏼♥️
.
Sto se tice kilaze negdje iza 4mj pocnu dobivati manje od kila na mjesecnoj bazi, tako mi je rekla ped.. Koliko sada beba ima?
.
Sto se tice kilaze negdje iza 4mj pocnu dobivati manje od kila na mjesecnoj bazi, tako mi je rekla ped.. Koliko sada beba ima?
Hvala cure!
Beba sad ima 5400, a 3.5 mj prije mjesec i pol je imao 4600.
Avama mali anđeo vas cuva s neba 🙏
I kod mene situacija s mlijekom kao i kod vas cure. Nenormalno se pune i bas strahujem da se nebi to okrenulo.
Ok onda ispravno oblacim dijete 😂😂😂
AnaAn necu medo odjece 😂
Inace sam u 6.mj kad je vani na suncu bilo 28 stupnjeva vidjela jednog, ajmo reci 7-8mj staro dijete u kapi, medo mucastom odjelu i jos plus carapicama, a ja svoju u bodicu i s golim nogama 😂
Pomislila sam samo, Boze tko tu sad krivo oblaci 😂😂😂
.
Mislim da je to skroz ok. Na prosloj kontroli u razdoblju od 3. do 4. mj moja cura je dobila 700g. Kaze doktorica da je to skroz okej i da ce sad prirast na tezini biti manji zbog povecanog kretanja i rasta i sve skupa. Cak je prokomentirala da svi dobiju oko 400-500g, a da se ona pravi vazna sa 700 😅 uglavnom sad ima 4.5mj i 6700g (tj. vjerovatno sad malo i vise jer je proslo 2 tjedna od kontrole, a tad je bilo 6700)
Moja je u prvom mj dobila 580g a u drugom 1250g 🥰 valjda sve ovisi od bebe do bebe🤔
.
Da vam javim situaciju, znaci 7 ih je izaslo do jucer u 10, i od tad se muci ko da ih ima jos i cvili, popodne dobila antobiotik da ju ne boli i drip da izbaci to i nista.. po noci opet cvilila..
Jutros mi nju opet do veta i dali ju na carski, maternica joj se nije uopce ocistila pa su joj rjesili koliko mogu i dali antibiotik.. zato se i mucila jako da izbaci,a nije islo.. i posteljice su bile problem.. ak da u pon bude opet antibiotik i u sri.. i mora vadit konce.. sad bude sve okej,mirnija je i cuva bebeke ❤️
Avama 🙏🙏🙏😂
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Krivo uletio smajl.
Neka vas Bog čuva 🙏🙏🙏
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure znaci vi svojim bebicama od 4 mjeseca pocinjete sa kasicama. Kada budete mogle hocete napisati sa cime ste pocele.
.
Nevaeva - ti znaci pijes kalcij i magnezij. To pomaze za vrijeme menzisa. Nekima menstruacija utjece na mlijeko, a nekima ne, takva su iskustva na fbu.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji