Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    11. Srpanj 2021. 15:10

Neva- vec 🥰🤩🤩🤩👌 meni muz bas danas prica ..kak jedva ceka da ga moze on zabavit malo da ja odahnem 😅 za sad pali samo kad se seka prica..onda se smije i guguce joj kao da zna kaj ona brljavi 🤣🤣 al vec ga fino moze zabavit...taman da ja nesto napravim 😅 kod tate voli zaspat...dok tata nosi super je 😊 ja sam za hranu i utjehu 🙄🤣🙈  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Valkris
    11. Srpanj 2021. 15:30

Kako masirare suzni kanalic? Vidim da moja danas ima suzno oko i krmeljice.. Imam osjećaj da su mi svi prsti predebeli da joj to masiram

mom_of_4
    11. Srpanj 2021. 16:36

Da vas pitam kako vam izgleda mjesto na ruci Di su se  cijepili u rodilistu?mojoj od crvene tockice do prištića gnojnog..tako mi
    je bilo i mlađoj Al svakako volim cut i od vas🙈🙏🏻 Trebalo nam je neko vrijeme da skroz prestane ista curiti i da “zaraste” tocno se sjećam da je ped rekla da je to ok da ne diram nista samo pobrisem octeniseptom i da ce proci tako
    Je i bilo Al evo vjerovatno bi me svaki put iznova iznerviralo.
    Bdw pridružujem se svima koje muku muce sa spavanjem,imam osjecaj  da bi sve bilo lakse da je zima.Uspavam je na rukama jedvaaa uz napu,dodem u sobu spustim na krevet ma ne prode pet min vec zove,ajmeeeee ne mogu.na rubu sam sloma ...moji svi na kupanju ja kao zatočenik u kuci...

🌺Principessa🌺
    11. Srpanj 2021. 19:00

mom_of_4

Da vas pitam kako vam izgleda mjesto na ruci Di su se cijepili u rodilistu?mojoj od crvene tockice do prištića gnojnog..tako mi
    je bilo i mlađoj Al svakako volim cut i od vas🙈🙏🏻 Trebalo nam je neko vrijeme da skroz prestane ista curiti i da “zaraste” tocno se sjećam da je ped rekla da je to ok da ne diram nista samo pobrisem octeniseptom i da ce proci tako
    Je i bilo Al evo vjerovatno bi me svaki put iznova iznerviralo.
    Bdw pridružujem se svima koje muku muce sa spavanjem,imam osjecaj da bi sve bilo lakse da je zima.Uspavam je na rukama jedvaaa uz napu,dodem u sobu spustim na krevet ma ne prode pet min vec zove,ajmeeeee ne mogu.na rubu sam sloma …moji svi na kupanju ja kao zatočenik u kuci…

Ajme sram me reci al ja svojoj opce nisam gledala ruku hahaha ja se zaboravim na to pogledat🙈 moram veceras pa da vidimo kakvo je
    .
    Tocno znam ovo uspavljivanje ajmer...moja zaspe na meni i ja ju spustim kraj sebe ili u kimbic il kolica i gotovoo, ko sovaa odmaa nema spavanjaa..dok navecer kad zaspe ( tek oko 11) nemamo problema s tim

🌺Principessa🌺
    11. Srpanj 2021. 19:01

https://ibb.co/wKtLP5P
    .
    Malo off topic,al jel koja naletila di na ovu haljinu? Slicnu bar,ali da je po velicinama jer ne stanem u Uni haha, jos uvijek sam u procesu skidanja kila,a brljam na sve strsne

🌺Principessa🌺
    11. Srpanj 2021. 19:02

Lonmi mi danas imali i nisam imala ni krvi ni sukrvicu..
    A napokon uspjeli ful,ovo sve do sad onak ki oi jajcima tek toliko haha i daaa bolje je sad meni nego prije🤣🤣

Lonmi
    11. Srpanj 2021. 20:16

Lussi i mi, ali i dalje boli i steze tu di je rez, sukrvice nadam se nece biti 🤦‍♂️😂
    Jos kojih tj, dva pa ce mozda biti bolje. Kod mene problem i suhoca zbog dojenja.
    NevaEva jedva cekam taj trenutak kad ce biti mekane 😂 imam osjecaj da nikad nece doci.
    .
    Bili u setnji po gradu, svi voze i nose ove velike bebane koji glavu drze sami, a nasa se prvo na guzva u jajetu, onda siroce sretno zaspi cim se poravna u kosari 😂

• ružica
    11. Srpanj 2021. 21:09

Mom,
    I moj je užas pred spavanje.
    Svaku večwr nervoza već od 6-7, a zaspe iza 10.
    Do tada je borba.
    Uz to smo pretpostavljam u regresiji. Budi se cijelu noć, ima li još tko regresiju?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

• thera
    11. Srpanj 2021. 21:31

Nas je danas cijeli dan prespavao. Osim malo gugutanja kroz dan i jela,ostatak vremena ga nisam cula. Izgleda da mu pase morski zrak. Kaj ce to dijete raditi nocas?😅 I mi s njim u apartmanu od 20 kvadrata.
    Inace uziva jer je u centru paznje,baka i deda su mu ulaz do i cijele dane skacu oko njega. Kaj je nama sad super jer imamo i nesto vremena za sebe ali bojim se da bi se mogao naviknuti na to i da ce nam biti veselo kad se vratimo u zg.😂

• thera
    11. Srpanj 2021. 21:35

Mi sjedimo na terasi,decki gledaju utakmicu a ja gledam u maloga koji spava u kolicima i tjeram komarce. Ko lavica sam,grizem kad je on u pitanju😂
    Btw,meni oni flasteri koji se lijepe na kolica nista ne pomazu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.