Ridja, EmEn9, Rita, pre pre su vam maleni.
EmEn9 pa taj tvoj mali izgleda kao teški veseljak❤️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joj tmoj se sad prenajede i onda samo skuplja kao da ce povracati, jutros je povratio a sad isto skuplja. Vise mu nece dati da papa na obadvije strane odjednom. Strah me spustiti ga sad
Rita premedena i Elly presladak. 🤗🥰😍🤩😘
Primjećujem da vaši uopće nemaju više one prištiće po licu. Moj još uvijek ima na nosiću one bijele i na licu mu dolaze oni crveni. Vaše bebe imaju skroz čista lica. 😊
.
Ružice ja sa nadam da će bit veseljak. 😊 Za sad se često i smije u snu a kad je budan ponekad. Imam osjećaj da sad kao da malo kuži kad mu se nešto priča i nasmije se ponekad ali nemožeš skužit još dali se to nasmijao slučajno ili namjerno kad je čuo glas. I sad kad ga stavim na stol za presvlačenje odmah kao da bude sretan čini mi se kao da kuži da ga tamo presvlačim pa zna da ću ga skinut i onda odmah čim ga stavim tamo on onako gleda i kao malo se smije i otvara usta onako sretno kao da se smiješi, neznam kako da drugačije objasnim.
Moja je od pocetka tako cista , nadam se da ce i ostat ☺ ima rodin ugriz na kapku i ispod nosa!
Osmijeh moja se zna nasmijat, pogotovo kad pocica onda je to delirij, izokrece oci (malo spuki) i onak se lijepo nasmije, cek poslat cu sliku di se smije 😊
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo moje smjehuljice https://ibb.co/5YmFVjY
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Joj sto su vam medeni, preslatki su svi odreda stvarno. Svi izgledaju zadovoljno, to je najbitnije
Kakica - takoder boje senfa, inace je dosta rijetka, al zadnja dva puta je bila tako mrvicasta.
Osmijeh - i moj se smije u snu, svasta izvodi dok sanja, bas sa ismijem dok ga promatram
Pristici - moj ima po nosu jos od rodenja, al mu vec prolazi polako, a dobije tu i tamo jedan na pregibu na bradi
Bljuckanje - moj rijetko kad bljucne, to je najcesce kada ima svoje epizode pa navali na sise i pojede previse. Al zato jako cesto stuca jer se naguta zraka.
Baby P 03/21 💙
Hvala cure na odgovorima i savjetima 😊
Bebice su vam premedene, bas se vidi da fino napreduju 🥰
Koja vam je sobna temp u kojoj beba boravi? Mene brine da nije preniska. Još sad kak najavljuju zahladjenje, želim pripremiti odmah dodatnu grijalicu ako treba 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji