Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    03. Travanj 2021. 17:06

Ridja, EmEn9, Rita, pre pre su vam maleni.
    EmEn9 pa taj tvoj mali izgleda kao teški veseljak❤️.

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Elly94
    03. Travanj 2021. 17:25

https://ibb.co/SNn17bH 
    Pozdrav od pospanog Lukasa 😂♥️

• BruNa
    03. Travanj 2021. 17:35

Svi su predivni!!

• avama
    03. Travanj 2021. 17:42

Joj tmoj se sad prenajede i onda samo skuplja kao da ce povracati, jutros je povratio a sad isto skuplja. Vise mu nece dati da papa na obadvije strane odjednom. Strah me spustiti ga sad

• EmEn9
    03. Travanj 2021. 17:43

Rita premedena i Elly presladak. 🤗🥰😍🤩😘
    Primjećujem da vaši uopće nemaju više one prištiće po licu. Moj još uvijek ima na nosiću one bijele i na licu mu dolaze oni crveni. Vaše bebe imaju skroz čista lica. 😊
    .
    Ružice ja sa nadam da će bit veseljak. 😊  Za sad se često i smije u snu a kad je budan ponekad.  Imam osjećaj da sad kao da malo kuži kad mu se nešto priča i nasmije se ponekad ali nemožeš skužit još dali se to nasmijao slučajno ili namjerno kad je čuo glas. I sad kad ga stavim na stol za presvlačenje odmah kao da bude sretan čini mi se kao da kuži da ga tamo presvlačim pa zna da ću ga skinut i onda odmah čim ga stavim tamo on onako gleda i kao malo se smije i otvara usta onako sretno kao da se smiješi, neznam kako da drugačije objasnim. 

Rita88
    03. Travanj 2021. 17:53

Moja je od pocetka tako cista , nadam se da ce i ostat ☺ ima rodin ugriz na kapku i ispod nosa! 
    Osmijeh moja se zna nasmijat, pogotovo kad pocica onda je to delirij, izokrece oci (malo spuki) i onak se lijepo nasmije, cek poslat cu sliku di se smije 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita88
    03. Travanj 2021. 17:55

Evo moje smjehuljice https://ibb.co/5YmFVjY

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• EmEn9
    03. Travanj 2021. 18:19

Rita88

Evo moje smjehuljicehttps://ibb.co/5YmFVjY

Aaaa slatka je 🥰😍🤩😘

pupetta
    03. Travanj 2021. 18:24

Joj sto su vam medeni, preslatki su svi odreda stvarno. Svi izgledaju zadovoljno, to je najbitnije 
    Kakica - takoder boje senfa, inace je dosta rijetka, al zadnja dva puta je bila tako mrvicasta.
    Osmijeh - i moj se smije u snu, svasta izvodi dok sanja, bas sa ismijem dok ga promatram 
    Pristici - moj ima po nosu jos od rodenja, al mu vec prolazi polako, a dobije tu i tamo jedan na pregibu na bradi 
    Bljuckanje - moj rijetko kad bljucne, to je najcesce kada ima svoje epizode pa navali na sise i pojede previse. Al zato jako cesto stuca jer se naguta zraka. 

Baby P 03/21 💙

• Bebanomoje
    03. Travanj 2021. 18:49

Hvala cure na odgovorima i savjetima 😊

Bebice su vam premedene, bas se vidi da fino napreduju 🥰

Koja vam je sobna temp u kojoj beba boravi? Mene brine da nije preniska. Još sad kak najavljuju zahladjenje, želim pripremiti odmah dodatnu grijalicu ako treba 😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.