Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NeverEver
    05. Srpanj 2021. 15:54

Hvala cure.. osjecam se nekak tuzno zbog svwga toga. Jagodica i mene je strah rote 😭 mi smo iduci petak.

Girl1234
    05. Srpanj 2021. 16:01

Hvalaaa :)
    Krajnji jug.. Ušće Neretve ☺️

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Bebanomoje
    05. Srpanj 2021. 16:14

Mi smo primile prvu dozu rote 8.6, imala je malo rjedju stolicu i to je to. Bitno da dobro operete ruke nakon mijenjanja pelene jer je virus u njihovom govancetu nakon cjepiva pa da ga ne poberete 😀

Lonmi
    05. Srpanj 2021. 16:15

Ma sve ok cure, za mjesec i pol curka lijepo drzi glavu i napreduje, oni doslovno napreduju preko noci, samo sto ja nezz nista o bebama pa onda pitam cisto da cujem jel to moguce 😂
    NeverEver si probala s cajevima? Ili se izdajati usput da malo pojacas.
    Mahhh, pusti njih i njihova tupljenja, i ja i ti znamo da je dojenje najbolje, ali ako ne ide ili imas bilo koji drugi razlog da pređes na ad, zasto ne.
    Bitno da je mali ziv i zdrav, voli on mamu i na cici i bez cice. 

Lonmi
    05. Srpanj 2021. 16:18

Ja nemam pojma kad ova moja misli cijepiti malu s onim cjepivom za 2 mj. Znam da idem na go i necu nuspojave u 8 mj, tako da cu cijepljenje odgoditi.
    29.7. idemo, moguce da planira tad, ako da onda ce do 12.08 valjda i nuspojave nestati, ako bi me zvala da dođem sredinom 8.mj onda necu.
    Koliko te nuspojave najcesce traju? 

kety992
    05. Srpanj 2021. 18:22

Lonmi

Ja nemam pojma kad ova moja misli cijepiti malu s onim cjepivom za 2 mj. Znam da idem na go i necu nuspojave u 8 mj, tako da cu cijepljenje odgoditi.
    29.7. idemo, moguce da planira tad, ako da onda ce do 12.08 valjda i nuspojave nestati, ako bi me zvala da dođem sredinom 8.mj onda necu.

Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga...nezz...moji su cijepljeni u ljetu bez problema...i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷‍♀️  a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Jagodica125
    05. Srpanj 2021. 18:28

Ja moram sutra pitat pedicu za znojna stopala od malise i za stitnjacu, jer od malise tata pije vec godinama Euthyrox, pa be znam jel mora i mali kontrolirat stitnjacu?🤔
    .
    Zadnja dva dana smo 150ml svaka 3ipol sata. Nekad pukne citavu flasicu, nekad samo 100ml🤷‍♀️
    .
    4.spavanac danas, vec mi je to malo sumnjivo🙄 ak ne spava nije dobro, ak spava puno isto nije dobro.
    .
    Ja bih isto na moreeee😭🏖🌊🍹⛱🌞😎

Ruska1986
    05. Srpanj 2021. 19:54

kety992

Lonmi

Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga…nezz…moji su cijepljeni u ljetu bez problema…i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷‍♀️ a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊

Moja se danas cijepila i nikakvih nuspojava jos.. Jedino je bas uspavana.. Pedijatrica je rekla da joj stavljamo one hladne obloge i mijenjamo ih svakih 5 sati. Pratim temp, ako ide iznad 38.5 onda dat cepic i to je to

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Lonmi
    05. Srpanj 2021. 20:49

kety992

Lonmi

Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga…nezz…moji su cijepljeni u ljetu bez problema…i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷‍♀️ a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊

Ma kolegica isto odgodila odlazak pedijatru i piku jer su isli na more, onda se valjda moze, valjda kako koji pedijatar 🙆.
    Ionako ce vec presisati 2 mj, ali u pravu si, do 12. 08. ce proci, nebi samo da mi ju naruci tik pred godisnji pa da imamo probleme po putu itd. 

• NeverEver
    05. Srpanj 2021. 21:17

Jagodica125

Ja moram sutra pitat pedicu za znojna stopala od malise i za stitnjacu, jer od malise tata pije vec godinama Euthyrox, pa be znam jel mora i mali kontrolirat stitnjacu?🤔
    .
    Zadnja dva dana smo 150ml svaka 3ipol sata. Nekad pukne citavu flasicu, nekad samo 100ml🤷‍♀️
    .
    4.spavanac danas, vec mi je to malo sumnjivo🙄 ak ne spava nije dobro, ak spava puno isto nije dobro.
    .
    Ja bih isto na moreeee😭🏖🌊🍹⛱🌞😎

Tak je i moj spavao kao ubit nakon skoka. Ono nedavno sto si pisala o nervozi i da papa svaka 2 sata je bio skok.
    .
    Lonmi moj nije imao nist od cjepiva... to nakon rote znaju imat..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.