Hvala cure.. osjecam se nekak tuzno zbog svwga toga. Jagodica i mene je strah rote 😭 mi smo iduci petak.
Hvalaaa :)
Krajnji jug.. Ušće Neretve ☺️
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Mi smo primile prvu dozu rote 8.6, imala je malo rjedju stolicu i to je to. Bitno da dobro operete ruke nakon mijenjanja pelene jer je virus u njihovom govancetu nakon cjepiva pa da ga ne poberete 😀
Ma sve ok cure, za mjesec i pol curka lijepo drzi glavu i napreduje, oni doslovno napreduju preko noci, samo sto ja nezz nista o bebama pa onda pitam cisto da cujem jel to moguce 😂
NeverEver si probala s cajevima? Ili se izdajati usput da malo pojacas.
Mahhh, pusti njih i njihova tupljenja, i ja i ti znamo da je dojenje najbolje, ali ako ne ide ili imas bilo koji drugi razlog da pređes na ad, zasto ne.
Bitno da je mali ziv i zdrav, voli on mamu i na cici i bez cice.
Ja nemam pojma kad ova moja misli cijepiti malu s onim cjepivom za 2 mj. Znam da idem na go i necu nuspojave u 8 mj, tako da cu cijepljenje odgoditi.
29.7. idemo, moguce da planira tad, ako da onda ce do 12.08 valjda i nuspojave nestati, ako bi me zvala da dođem sredinom 8.mj onda necu.
Koliko te nuspojave najcesce traju?
Ja nemam pojma kad ova moja misli cijepiti malu s onim cjepivom za 2 mj. Znam da idem na go i necu nuspojave u 8 mj, tako da cu cijepljenje odgoditi.
29.7. idemo, moguce da planira tad, ako da onda ce do 12.08 valjda i nuspojave nestati, ako bi me zvala da dođem sredinom 8.mj onda necu.
Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga...nezz...moji su cijepljeni u ljetu bez problema...i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷♀️ a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Ja moram sutra pitat pedicu za znojna stopala od malise i za stitnjacu, jer od malise tata pije vec godinama Euthyrox, pa be znam jel mora i mali kontrolirat stitnjacu?🤔
.
Zadnja dva dana smo 150ml svaka 3ipol sata. Nekad pukne citavu flasicu, nekad samo 100ml🤷♀️
.
4.spavanac danas, vec mi je to malo sumnjivo🙄 ak ne spava nije dobro, ak spava puno isto nije dobro.
.
Ja bih isto na moreeee😭🏖🌊🍹⛱🌞😎
Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga…nezz…moji su cijepljeni u ljetu bez problema…i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷♀️ a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊
Moja se danas cijepila i nikakvih nuspojava jos.. Jedino je bas uspavana.. Pedijatrica je rekla da joj stavljamo one hladne obloge i mijenjamo ih svakih 5 sati. Pratim temp, ako ide iznad 38.5 onda dat cepic i to je to
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pa ne vjerujem da mozes odgadat cjepivo bez medicinski opravdanog razloga…nezz…moji su cijepljeni u ljetu bez problema…i cijepit ce ti ju sad na kontroli s 2 mj,to neki vise nit ne napominju jer smatraju da su se roditelji informirali. 🤷♀️ a nuspojave su ti moguca povisena temp, crvenilo i oteklina na mjestu pikanja i to sve prode kroz dan,dva. Bez brige do odlaska na more ste mirni. Mi smo isto naruceni 26.7. I tad ce dobit pikicu 😊
Ma kolegica isto odgodila odlazak pedijatru i piku jer su isli na more, onda se valjda moze, valjda kako koji pedijatar 🙆.
Ionako ce vec presisati 2 mj, ali u pravu si, do 12. 08. ce proci, nebi samo da mi ju naruci tik pred godisnji pa da imamo probleme po putu itd.
Ja moram sutra pitat pedicu za znojna stopala od malise i za stitnjacu, jer od malise tata pije vec godinama Euthyrox, pa be znam jel mora i mali kontrolirat stitnjacu?🤔
.
Zadnja dva dana smo 150ml svaka 3ipol sata. Nekad pukne citavu flasicu, nekad samo 100ml🤷♀️
.
4.spavanac danas, vec mi je to malo sumnjivo🙄 ak ne spava nije dobro, ak spava puno isto nije dobro.
.
Ja bih isto na moreeee😭🏖🌊🍹⛱🌞😎
Tak je i moj spavao kao ubit nakon skoka. Ono nedavno sto si pisala o nervozi i da papa svaka 2 sata je bio skok.
.
Lonmi moj nije imao nist od cjepiva... to nakon rote znaju imat..
Sortiraj odgovore
Najstariji