Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Elledanse
    23. Lipanj 2021. 11:38

Emmie - tebi je steta prekinuti izdajanje kad imas mlijeka i ne moras toliko cesto izdajati. 
    .
    Bruna - i meni je najlude uskladiti raspored kad negdje idem. Pa uvijek gledam da se na vrijeme vratim, ali cesto okasnim na izdajanje hehe. I obavezno zapisujem inace nista ne bi popamtila. 
    .
    Nama sinoc tata dosao sa mora pa smo isle kuci. I opet je zaspala u krevecu. Tako da vjerujem da to nece vise biti problem. I ona je se pomjerala i noga joj je nekoliko puta bila izmedu resetaka. Takoder i ruka. No necemo jos koji mjesec kuci tako da cemo to vidjeti kad se vratimo. 
    .
    Lomni - nisam ti ja neki strucnjak ali mislim da je bolje da ne izdajas tu potrebnu kolicinu mlijeka za izaci u razdoblju od 1-5 h po noci jer se tada luci hormon prolaktin koji je zasluzan za kolicinu mlijeka. Tada izdajaju one koje zele povecati kolicinu mlijeka. 
    Ujutro ti bude vise mlijeka u dojkama pa je najbolje da tada izdojis. I to mozda izmedu dva dojenja, a ne nakon dojenja da ne bi ispraznila dojku i dala signal tijelu da treba jos mlijeka proizvesti. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• eleonora
    23. Lipanj 2021. 11:56

Lonmi, evo da ti odgovorim kako ja rješavam to kad mi netko čuva i hrani dijete. Kupila sam Čuvara mlijeka što je super stvar jer se sa njim ne moram uopće izdavati sa izdajalicom koja je po meni dosta neugodna. Ovako kada dojim, na drugu sisu prikačim čuvara i on skuplja mlijeko bez da ja išta radim. Tako skupim po pola litre dnevno cca i sve spremam što u škrinju (to ću koristiti za kašice) ili u frižider kad znam da će ju netko drugi hraniti. To mi je super jer nemam brige i mogu se bilok sjetiti npr da bi ja baš sad nekud išla ili ako se želim odmoriti, uvijek imam mlijeka u frižideru. I skupa sa malom odnesem mlijeko k svojoj mami. 

• eleonora
    23. Lipanj 2021. 11:59

I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka.  Pretpostavljam. 

Lonmi
    23. Lipanj 2021. 12:31

eleonora

I da, pretpostavljam da čuvar mlijeka ne dođe ko izdajalica tj da ne bi trebao utjecati na količinu mlijeka. Pretpostavljam.

Gdje ga mogu kupiti? Htjela sam vec ali nitko ga nema na zalihi za naruciti sa neta 😣
    To bi mi puno znacilo.
    Ja sam ti bila uvjerenja da to nema nikakve veze ako ja povremeno izdojim, nisam bila znala da se time tek moze upala napraviti zbog povecanja kolicine mlijeka. Jao, jao.
    Nesto cu smisliti za subotu. Ionako cu morati izdojiti i to malo za to vrijeme dok sam odsutna jer znam da ce htjeti eksplodirati, dok se stvrdnu ko kamen ja se prepadnem posteno. 

• ertzui
    23. Lipanj 2021. 12:53

Ja sam izdajala na pocetku malu kolicinu samo da popusti pritisak i da lakse beba primi bradavicu..i kad me boljela dojka znala sam ju izdojiti koji put pa sam joj dala na bocicu da se malo oporavi bradavica. 🙈 sada samo po noci jednom izdojim iz jedne 80, iz druge samo 20  da popusti pritisak i kod sljedeceg budenja ju stavljam na ovu drugu dojku. Izdajam se zato jer mi po noci odspava ugl 5 sati u komadu ( vise od toga joj nedam, stavim si alarm za svaki slucaj) pa budu pune i onda joj dam u polusnu izdojeno i spava dalje jos 2, 3 sata.

[/ url

mom_of_4
    23. Lipanj 2021. 12:58

Moja je ocajna svakako za uspavat je tako da sam zivcana..jedan dan dobra drugi ajme majko..nikako da podrigne  ko covik..jedva cekan da ima 5-6 mj majke miiiiiii ..blazeno stanje je rodit u 12 mj ufffff ov sad je kriminal..ja dvoje rodila u 12 .mj ma spas do lita i kupanja su vec dica od 6 mj mozes s njima sta oces a ova proljetno ljetna dica to se em rodi nadrkano em od vrucine nadrkano i ne mozes s njima pola lita nigdi..covjece proslo lito mi doma nismo
    Nikako bili,samo more kupanje izleti skitanje a sad ne izlazim iz kuce i to me frustrira nisam tip
    Kojeg mozes zatvorit doma i cao...sta bi se reklo trebam vazduha ahhahahah mrzim bit ogranicena i zakočena....Al ko mi Je kriv odoh u celibat od sad.. rip moj seksualni zivot gotovo amen nema dalje prste k sebi mimoidi me se..
    Nek sam se izjadala sad iden kuvat rucak dalje...
    Jos se mislim da uzmem robot usisivac ili
    Par kokoški za ispod stola mrve kupiti,mozda ipak kokoske i jaja ce dat usput 🤔 il ipak ne prokokodakat cu i ja onda s njima uz 4. dice😂😂😂😂
    Ne zamjerite pukla sam kokica

mom_of_4
    23. Lipanj 2021. 12:59

Ko kokica*

• ružica
    23. Lipanj 2021. 13:02

Mom,

Ima nas još, ja isfrustrirana do daske.
    Ko u zatvoru se osjećam.
    Kad ćemo ti, MissGrazz i ja na frustriranu dozu kukanja?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

MareiKate
    23. Lipanj 2021. 13:10

mom_of_4

Moja je ocajna svakako za uspavat je tako da sam zivcana..jedan dan dobra drugi ajme majko..nikako da podrigne ko covik..jedva cekan da ima 5-6 mj majke miiiiiii ..blazeno stanje je rodit u 12 mj ufffff ov sad je kriminal..ja dvoje rodila u 12 .mj ma spas do lita i kupanja su vec dica od 6 mj mozes s njima sta oces a ova proljetno ljetna dica to se em rodi nadrkano em od vrucine nadrkano i ne mozes s njima pola lita nigdi..covjece proslo lito mi doma nismo
    Nikako bili,samo more kupanje izleti skitanje a sad ne izlazim iz kuce i to me frustrira nisam tip
    Kojeg mozes zatvorit doma i cao…sta bi se reklo trebam vazduha ahhahahah mrzim bit ogranicena i zakočena….Al ko mi Je kriv odoh u celibat od sad.. rip moj seksualni zivot gotovo amen nema dalje prste k sebi mimoidi me se..
    Nek sam se izjadala sad iden kuvat rucak dalje…
    Jos se mislim da uzmem robot usisivac ili
    Par kokoški za ispod stola mrve kupiti,mozda ipak kokoske i jaja ce dat usput 🤔 il ipak ne prokokodakat cu i ja onda s njima uz 4. dice😂😂😂😂
    Ne zamjerite pukla sam kokica

Moj danas evo valjda nakon 5 dana dnevnog nespavanja, odspavao nekih sat i pol u komadu, čudo, cijelu kuću pospremila za to vrijeme 😅
    Nego, robotski usisavač, hmmm... Mi imali pa nam ukrali, ali dok smo imali 🙄 to zuji, ja sam fraze imala od toga, naprosto ga nisam trpila. Plus imali smo neke kakti dizajnerske stolice na koje je on stalno zapinjao 🙄 ja sam ga znala šutat po stanu 🤣 meni bi on sad recimo dobro došao u spavaćoj sobi jer je velik prostor i imamo visoki krevet i rupu ispod pa bi ga recimo uključila dok sam ja dolje da mi to usisa da se ja ne zavlačim pod krevet, ali za ove kratke intervencije, meni je no no 😅 ja gledam da uzmem neki onaj štapni, tipa dyson, i da mi stoji kraj kuhinjskog stola doslovno.
    More mi idemo za 3 tjedna, htjeli kasnije ali supruga zeznuli za GO. Ako ovom mom ne nikne zubić dolje do tada, ja džaba idem. Strašno ga to muči, ne spava, dere se, pojede ruke, mene, ima proljev... 
    MissGraz naravno u dobrom smislu za IG, Neva tebe sam isto skužila i još nekoliko cura, za neke još nisam uspjela povezati nadimke 😁
    Sretno kuhanje svima 🤣 mi ne izlazimo dok nam hlad ne prijeđe pred kuću, ne znam kako ću idući tjedan kad suprug ne bude od doma, oko 3 po ovoj vrućini po malu u vrtić s bebom 🙄 bit će cijela procedura, bit će mi lakše ostavit ju doma 😅

MareiKate
    23. Lipanj 2021. 13:17

Što se tiče frustracija ja sam ok, osim, nema toga što ne bih h dala samo da mi netko pričuva djecu da odem frizeru. Kad god su bake kod nas uvijek je nešto preče ili je netko od djece bolestan pa ih ne mogu ostavit. Ali sve bi dala za frizera 😟

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.