Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • julesica
    17. Lipanj 2021. 08:27

Moj je ujutro bio okomito u krevetu, toliko o meškoljenju 😁😁
    Zelim svima miran dan pun smijeha i malo plača 😊

• MissGraz
    17. Lipanj 2021. 09:16

Kod nas je uspavljivanje postalo horor, a o meskoljenju cijelu noc da ne pricam. Kao da imam drugo dijete zadnjih tjedan dana. 

Lonmi
    17. Lipanj 2021. 09:48

Ja sam cak nesto uspjela odspavati sad ujutro, isto samo meskoljenje i neki cvilez cijelu noc.
    Cijeli dan sam sama s njom, muz dode kasno i uvijek mora nesto obaviti ili negdje biti, zna mi biti bas stresno 😣
    Ako se dere bez prestanka osjecam se uzasno i onda sam bijesna na cijeli svijet.
    U noc nam sada jede 2 put, u 2 i u 5 i to izdojeno na bočicu tako da se donekle naspavamo. Kroz dan ju dojim, ali vidim da dok pojede moje na flasicu onda je na miru bar 2h,  a dok je na sisi dere se za 1h, nekad i manje.
    Nadam se da ima dobrog prirasta kad vecinom sisa i papa moje mlijeko i da ce nas danas savjetovati kako treba. 

Lonmi
    17. Lipanj 2021. 09:53

Mame koje ste rodile vaginalno, meni je sad mj dana od poroda, ponekad osjetim kao neki grc u donjem dijelu trbuha, ovu noc kad sam se digla bol je bila mrvicu jaca i sad ju osjetim, pogotovo ako sjednem i dok dizem malu. Kao neki grc u maternici.
    Sutra imam pregled, brinem se.
    Poznato kome? 

Lonmi
    17. Lipanj 2021. 10:04

Pardon sta pisem rascjepkano ali se sjetim da nisam sve napisala. Sad mi je natrag krenula i onako svijetlo crveno krvarenje, blago, a vec tj dana skoro nista.
    Nezz jel sam se preforsirala ili sta.
    Ili je normalno da se krvarenje vrati?

MareiKate
    17. Lipanj 2021. 10:55

Lonmi

Pardon sta pisem rascjepkano ali se sjetim da nisam sve napisala. Sad mi je natrag krenula i onako svijetlo crveno krvarenje, blago, a vec tj dana skoro nista.

Lonmi ne brini, pa sjeti se što je tvoje tijelo prošlo prije mjesec dana, normalno da povremeno još osjetiš neke bolove ili zatezanja. Krvarenje ti može varirati još neko vrijeme, iako je nakratko stalo. Npr krvarenje se može pojačati kada beba ima skok u razvoju i povlači više mlijeka. Sve je to povezano...

Girl1234
    17. Lipanj 2021. 11:19

Dobar dan, mame. Svima zelim lijep dan. Mi smo danas kod muževih, muž na poslu, ja se sunčam na balkoncicu, beba spava. 🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Kreativka
    17. Lipanj 2021. 12:11

MissGraz

Kod nas je uspavljivanje postalo horor, a o meskoljenju cijelu noc da ne pricam. Kao da imam drugo dijete zadnjih tjedan dana.

Moja bebolina je sinoć odspavala od 18h do 23 h a kako smo muž i ja bili premoreni i mi smo se uz nju uspavali tako da ju nisam probudila nakon 2,5-3 sata sna.... I onda mi se probudila u 3, do 4 smo opet zaspale i iduće buđenje u 7 ujutro.... Voli spavati i jesti... I jako je mirna i dobra.... Samo mi kažu već da bi ju trebala držati budnijom do navečer da mi odspava po noći tako dugo a meni se čini da je još malo rano za tu dresuru?! Šta vi mislite 🤔

Kreativka
    17. Lipanj 2021. 12:12

E da curke i sjela mi je naknada ☺️mislim da je netko ranije pitao... 

Lonmi
    17. Lipanj 2021. 12:16

MareiKate

Lonmi

Lonmi ne brini, pa sjeti se što je tvoje tijelo prošlo prije mjesec dana, normalno da povremeno još osjetiš neke bolove ili zatezanja. Krvarenje ti može varirati još neko vrijeme, iako je nakratko stalo. Npr krvarenje se može pojačati kada beba ima skok u razvoju i povlači više mlijeka. Sve je to povezano…

A hvala ti 🥰
    Zabrinem se jer ja evo nisam ni dana mirovala, mirujem dok dojim,kuca mi puna stepenica, u setnje idemo u brdo 😂 i onda me prestrasi da sam si nesto sredila.
    Znam da bi trebala vise odmarati ali uvijek onda nesto mrljim po kuci, uopce nemam mira.
    .
    Znam da bi trebalo bebu podici na podrigivanje usred dojenja ali moja se tako pokakala upravo, a samo je u bodicu, da se ne usudim stisnuti pelenu 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.