Rodiljni-cure,mozda znate kako funkcionira taj rodiljni? Ja sam evo dobila treci po redu i svaki mjesec dobijem po 300 kn manje. O cemu to ovisi i ne bi li to trebalo biti isto svaki mjesec?
Rodiljni-cure,mozda znate kako funkcionira taj rodiljni? Ja sam evo dobila treci po redu i svaki mjesec dobijem po 300 kn manje. O cemu to ovisi i ne bi li to trebalo biti isto svaki mjesec?
Ovisi o broju radnih dana, odnosno sati, svibanj ih je očito imao manje nego lipanj, i ja sam dobila 300 kn manje
Thera,
Nemaš prijevoz pa je plaća manja, meni je 300 kn manje radi prijevoza. Također ovisi o mjesečnom broju radnih sati koji nikada nije isti...
Kreativka, joj alergična sam na te savjete. Pa beba je premalena za bilo što.
U toj dobi bebe spavaju kad im se spava, kraj priče.
MissGraz, kakvo je stanje, štp se događa s malenom?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Hvala vam. Prvi mjesec sam dobila 7300,iduci 7000 pa sam pretpostavila da se radi o radnim danima. Ali sad sam dobila 6700 pa mi je vec malo cudno. Da ne bi na kraju ja njima davala😂 Za prijevoz znam,njega nisam ni racunala
Meni je 300kn manje od place jer se gleda prosjek a zadnji mjesec prije cuvanja sam bila na bolovanju 10 dana i placa bila nesto manja. A u 4. mj.sam dobila 350kn vise zbog veceg broja radnih dana.
.
AnaAn bit cemo i mi tip top dok stavimo brdo sminke. Ne brini 😅 al moram rec da mi je prvih 5 tjedana bilo teze nego sad. Ne budi se manje i ne spavam vise nego sam se naviknula valjda. 🤷♀️
.
MissGraz pricaj, sta nas ceka? Prestala pajkit u komadu?
.
E moje dijete dok preko dana spava spava kao ubito. A po noci se meskolji. 🙄 Vremenski to bude isto, tipa 3 dsata u komadu al po noci je to 1h cvrstog sna i 2h meskoljenja a prek dana gledam jel dise.
Hvala vam. Prvi mjesec sam dobila 7300,iduci 7000 pa sam pretpostavila da se radi o radnim danima. Ali sad sam dobila 6700 pa mi je vec malo cudno. Da ne bi na kraju ja njima davala😂 Za prijevoz znam,njega nisam ni racunala
Tak i ja, gle sad dok svaki mjesec 300 manje 😂😂😂
NevaEva,i na to cemo naviknut😂Kazu da novac ionak kvari ljude. Ionako ne stignem po trgovinama. Jedva sam danas kupila puder u mulleru. Ali sam uspjela upiknuti jos 2 bodica dok. je maleni vristao u kolicima😂 Cim smo izasli je zaspao.
Moj i dalje po danu spava vani u kolicima a po noci do 5 sati i to je to. Od 5-7 je najveseliji😅 Danas ga je tata odnio u dnevni da ja malo odspavam. Kad sam dosla dobila sam najljepsi osmijeh na svijetu🥰
Cure,
Ja sam nervozna malo jer nemam nista odjece, a u trgovinu ne stignem. Kad nekako stignem do trgovine onda koram kupiti bebacu. Takoder do frizera ne stignem.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ja odjeću naručujem online. Sinsay mi se pokazao pun pogodak za kratke hlace i tajice (sto trenutno nosim). Bas sad gledam da si narucim i natikace neke kod njih i muzu nekih kratkih hlaca.
Tamo cu i za klince naruciti. Obavezno sve broj vece jer imaju manje modele.
Dm također narucim online.
Sad sam i neke igracke za malog uzela online.
Vise trosim nego da idem po ducanima 🙈🙈
I moja se meskolji jako po noci.. Sinoc se opet cijelu noc napinjala i stenjala.. Danas nam stize Lefax kapi pa javim kako ce djelovati.. Doslovno nisam spavala u komadu pola sata valjda..
Sortiraj odgovore
Najstariji