Ja sam upravo kupila haljinu u reserved i hlace u orsay. Reserved ima vece modele pa uzimajte broj manje. Za malog iskljucivo online, ducan iskljucivo konzum klik. Sminku ne koristim 😂😂😂 jao meni.. btw na pauza hr mozetr narucit iz mlinara tak da ja i kruh uzimam online. Prek pauze nemam karticu unesenu nego platim na vratima.
.
Ne znam kak cu fizeru, trajni lak samo sanjam i takodjer nist ne stignem i na nist ne licim. Ocito budr bolje za koji tjedan, ipak je bloom stariji od mog 3 tjedna. 😋
Ja se nekako online ne usudim kupovati,i uzivo fulam 100 puta😂 Sva sreca pa moj malac spava jedino vani u kolicima a avenue mall nam je 20 min lagane setnje pa smo tamo svakih par dana. Ujutro nema nikog,samo nas dvoje i prodavacice😂 Guzve izbjegavam. Hranu kupujemo kad smo zajedno dragi i ja,jedan priceka vani,drugi ode kupi. Iako sam i to znala otici s njim s kolicima,ili do placa ako nam zatreba neka sitnica. Ionako secemo kraj njega svaki dan jedno 10 puta valjda. Da kupujem kolica definitivno bi imala veci prostor za spremanje stvari😂
Online sam do sad kupovala trajne lakove i lelossi tajice😂
Na frizuru se spremam cim skola zavrsi jer znam da je to par sati posla. Ali onda sam mirna do jeseni. Doma mi je svejedno kak izgledam,ionak me nitko ne vidi osim djeteta a on jos ne pati na ljepotu😊
NevaEva,koliko pauza naplacuje dostavu kruha iz mlinara? Vidjela sam da i to imaju,taman mi fali a ne mogu van s njim po ovakvom suncu
Valkris ista stvar i kod mene više trošim sad nego da idem po dućanima, kartica mi je baš nastradala 🙈🙈🙈 Svaki dan mi dostava dolazi već me sram dostavljača 🤣🤣🤣
Ja naručujem dosta sa bazzar pelene i hranu neku i svašta nešto i sinsay djeci sebi jos nisam tamo onda naručujem iz tvoja ljekarna mustelu i kremu sa sunčanje sam uzela i bebimil pa sa hoću knjigu sad naručila djeci neke knjige 🙉🙉🙉🙊🙊🙊🙊uglavnom svaki mjesec mi bude lose kad moram amerikan platit tj visu 🤭🤭🤭
.
Ja nisam svom nista od kapi davala do prvog pregleda sa mjesec dana i nakon toga mi rekla doktorica da dajem samo olevit d i nista vise. Dva puta sam mu dala espumisan kad sam mislila da ima grčeve no isto mu je sa i bez toga tako da sam odustala i sad vise nista osim olevita ne dajem.
.
Na licu mu isto dolazi i prolazi crvenilo i suha koža i mažem bepanthenom tako mi rekla doktorica i sa mustela stelatopia kremom ali bude mu bolje od bepanthena. Uglavnom tek malo prije 3 mjeseca su mu se povukli oni prištići što kažu da se bebe čiste od poroda i kad je to prošlo počela dolazit ta suha koža sa crvenilom tako da uvijek nesto 🙄🙈
Ruzice, NevaEva… ne znam sta bi vam rekla… san joj je postao toliko lagan da to nije normalno.. znaci uspavam ju, nevazno kako, nakon 3 min se budi, negoduje, place… i onda opet ispocetka uspavljivanje… tako po 10 puta najmanje… od djeteta koje je najnormalnije spavalo po noci uz dojenje, postala je uzasno nemirna… imam osjecaj da se doslovno cijelu noc vrti, i “povrsno” spava… evo sinoc sam ju legla u 8, do 10 je bila borba da utvrdi, budjenje u ponoc, 2, 4, 5, 6, uz to da kad nije bila budna u snu se konstantno meskoljila i okretala… dnevna spavanja - vidim da joj se spava, da je umorna, zaspi nakon 5min ljuljuskanja, ali onda krece borba od najmanje pola sata dok ne utvrdi… ja sam na izmaku snaga mentalno… jer sam bila uvjerena da smo napokon dosli do nekog lakseg perioda, kad ono - sok! Istovremeno ona jako brzo napreduje, sada vec drzi igracke samostalno u rukama, stavlja ih u usta, komunicira sa okolinom, smije se na sav glas i sl.
Poceo me zeludac boliti i nekakva me tjeskoba uhvatila. Bas jucer govorim muzu - zamisli da si 24h na poslu, konstantno se vrtis u krug i nesto radis, ako odes 5min na wc posao nece moci mozda bez tebe… pa zar ne bi se osjecao zarobljeno?! Cak i ono vrijeme koje sam imala za sebe dok bi ona spavala vise nemam, jer moram konstantno biti uz nju da slucajno ne ispadne duda ili neki zvuk je ne prepadne dok spava… drugo dijete doslovno, evo ne znam… do neki dan se sama uspavljivala navecer u kreveticu, sad je vristanje kad ju spustim ako nije uspavana spustena…
Najprije sam imala trudnocu takvu kakvu sam imala, sa tom nesretnom kolestazom zatvorena u bolnici tjednima, porod pakao, nakon svega dodjem doma pod hormonima u onom trenu kad mi je otac prolazio kroz operacije i kad smo se tresli hoce li prezivjeti… grcevi i sve ostalo… sama po citav dan, roditelje nisam vidila 3 mjeseca… okej, nadjem snage u sebi - pisala sam vam o tome kako sam se snalazila i sa kucom i sa svime dok bi ona spavala… a evo sad je i to postalo nemoguce…
Mentalno sam potonila ponovo skroz… a uz sve to imam nenormalnu krivnju u sebi sto se tako osjecam jer mi je Bog dao predivno i zdravo dijete… zacarani krug… nadam se da ce i ova faza proci…
AnaAn ne brini se taj problem ima bas puno dečkića i sama znam dosta njih koji su bili na operaciji toga i to je njima rutinska operacija koja kratko traje i sve koje ja znam su išle kad su bebe imale oko godinu dana. I sad imam isto jednu prijateljicu koja mora ići s malim na tu operaciju ali čekaju da ima preko godine dana i imaju malo veći problem dole pa idu u Beograd jer da je tamo lakši postupak nego tu za tu operaciju i kao laksi oporavak i onda nakon te operacije isto mora operirati bruf ali to će tu kod nas u hrvatskoj obaviti. Tako da znas da ima puno takvih slučajeva ne brini to je često. 😉 Znam da ti je teško ali drži se, uz tebe smo i razumijemo kako ti je 🥰🤗
Evo nas, jucer je ok proslo, naravno moram se samo njime baviti, trazi svu paznju.
Sinoc sam ga malo upsavala oko 9 pa je spavao 10 mon. I ond ase probudio do 11, pola 12 i zaspao je. Do nekih 5.
Danas je donekle ok.
A za lice sam vec pisala probajte Cicabio od Bioderme odlicna je nama su ti suhi pristici otisli u dva dana. Znaju imati testete u nekih ljekarnama.
Mi smo trebali ici na more u aubotu do utorka, ali baravno suprug ipak nije dobio slobodan pon. Tako da nista do godisnjeg.
Ruzice, NevaEva… ne znam sta bi vam rekla… san joj je postao toliko lagan da to nije normalno.. znaci uspavam ju, nevazno kako, nakon 3 min se budi, negoduje, place… i onda opet ispocetka uspavljivanje… tako po 10 puta najmanje… od djeteta koje je najnormalnije spavalo po noci uz dojenje, postala je uzasno nemirna… imam osjecaj da se doslovno cijelu noc vrti, i “povrsno” spava… evo sinoc sam ju legla u 8, do 10 je bila borba da utvrdi, budjenje u ponoc, 2, 4, 5, 6, uz to da kad nije bila budna u snu se konstantno meskoljila i okretala… dnevna spavanja - vidim da joj se spava, da je umorna, zaspi nakon 5min ljuljuskanja, ali onda krece borba od najmanje pola sata dok ne utvrdi… ja sam na izmaku snaga mentalno… jer sam bila uvjerena da smo napokon dosli do nekog lakseg perioda, kad ono - sok! Istovremeno ona jako brzo napreduje, sada vec drzi igracke samostalno u rukama, stavlja ih u usta, komunicira sa okolinom, smije se na sav glas i sl.
Poceo me zeludac boliti i nekakva me tjeskoba uhvatila. Bas jucer govorim muzu - zamisli da si 24h na poslu, konstantno se vrtis u krug i nesto radis, ako odes 5min na wc posao nece moci mozda bez tebe… pa zar ne bi se osjecao zarobljeno?! Cak i ono vrijeme koje sam imala za sebe dok bi ona spavala vise nemam, jer moram konstantno biti uz nju da slucajno ne ispadne duda ili neki zvuk je ne prepadne dok spava… drugo dijete doslovno, evo ne znam… do neki dan se sama uspavljivala navecer u kreveticu, sad je vristanje kad ju spustim ako nije uspavana spustena…
Najprije sam imala trudnocu takvu kakvu sam imala, sa tom nesretnom kolestazom zatvorena u bolnici tjednima, porod pakao, nakon svega dodjem doma pod hormonima u onom trenu kad mi je otac prolazio kroz operacije i kad smo se tresli hoce li prezivjeti… grcevi i sve ostalo… sama po citav dan, roditelje nisam vidila 3 mjeseca… okej, nadjem snage u sebi - pisala sam vam o tome kako sam se snalazila i sa kucom i sa svime dok bi ona spavala… a evo sad je i to postalo nemoguce…
Mentalno sam potonila ponovo skroz… a uz sve to imam nenormalnu krivnju u sebi sto se tako osjecam jer mi je Bog dao predivno i zdravo dijete… zacarani krug… nadam se da ce i ova faza proci…
Bas mi je zao 😔😔 drzi se! Ali to si super rekla, posao od 24 sata i u kojem nema pauze. Jucer sam rekla muzu da mu zavidim sta ide na posao! Ne zalim se i nisam lako dosla do bebe, ali stvarno ima uf perioda
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MissGraz draga, drzi se! I ovo je faza, sto znaci da ce i ona proci. To je taj famozni skok s 3 mjeseca, puno ljudi kazu da im je on jedan od najgorih. Probaj s nosiljkom ako je imas, malena ce se sigurno umiriti kad bude u tvojoj blizini. Ja kada uspavam malca sjednem s njim dok mi je na prsima i cekam 15-20 minuta da utvrdi san i tek onda ga spustam. Mozda da tako probas? I ukljuci white noise ako ga voli cisto da neutralizira ostale zvukove, da ne trza na sve sada u ovoj osjetljivoj fazi. Drzi se, bit ce sve ok! Dajes sve od sebe, ne daj svojim mislima da ti diktiraju dan pin griznje savijesti - zasluzujes bolje ❤
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji