Evo nasa noc je barem super prosla, sad.se probudio da papa. Nadam se danas boljem danu.
Avama,odlicno,bas mi je drago🤗
Ja sam se konacno naspavala,dragi je uskocio nocas. Sad papamo i pijemo kavicu. Svima zelim lijep i sto mirniji dan i vesele i nasmijane bebice🥰
Ines ne sudim uopće i drago mi je da je kratko trajalo, ali zamisli da ti je tako svaki dan zadnja 3 mj otkad se rodila...ta nemoć te promijeni i počneš preispitivati stvari za koje si ziher da radiš dobro jer ne znaš vise šta bi...i ne možeš ostati cool kad znaš ako je izignoriras da to sljedećih par sati tek kreće show...a u postovima gdje smatraš da je dijete dobro zato šta si ti “takva” mama nedirektno impliciraš da nasa nisu jer mi nismo “takve” mame, a ni ti ne znaš šta smo sve pokušale da to me bude tako...
To je sve šta sam htjela reci i evo završavam, bez ljutnje🤗
Kety992 moja prva curka je dobila prvi zubić na prvi rođendan 😆
E pa to da 😅 znam i takvih puno...stignu zubici narast. Znam samo da kad krenu slinit...ne staju do cca 2 godine.😅🙈🤣
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Jutro, drage mame! ❤ Bas mi je drago da vam je noc dobro prosla, i nama je bila ok
Sto mislite od cega je ovo? Nije od komarca jer ima ubod na licu i samo je tamnija roza tockica. Probudio se jutros s ovim, sinoc nije bilo. Pricekat cu pa ako se ne povuce ili pogorsa onda cu zvati pedijatra.
https://ibb.co/2tRhLSw
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro mame drage❤️,
Da se odmah nadovežem na Elza i Ines.
Dakle, razumijem što je Elza htjela reći. Ines ima dobru curicu, i super da je tako, ali ni ja ne bih bila tjeskobna da mali plače samo dva tri dana kad je skok u razvoju a ostalo je super mirna beba.
Sigurna sam da ovdje sve s dobrom namjerom, osobno ja sam na forumu radi razmjene iskustava, ali i da svojim iskustvom pomognem mamama koje čeka ono što sam ja prošla.
Činjenica jest da je razlika od djeteta do djeteta velika, nije nam svima isto sada, a što ne znači da će tako ostati i poslije.
Ja sam jucer mužu čitala post koji je postavila Puppeta čini mi se, piše: jede, spava, papa i ne plače.
On kaže jel moguće.
Evo npr. Ja Avamu savršeno razumijem, i ponoći ču joj kako god mogu, ako mogu jer evo nemam ni ja recepta baš budući da punimo 3 mjeseca, grčiće više nema, a i dalje često plače☹️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ružice…ako imaš FB isto postoji grupa Mamae i trudnice 2021. gdje ćeš često naci postove mama s “takvim” bebama...koje imaju i po 6, 9 mj..ne da nisi sama nego stvarno NISI SAMA🤗💪.
Ali sama činjenica da sam ja svjesno i namjerno isla još 2* na bebu znajući da me vjerovatno ceka isto ti govori da stvarno sve prođe jako brzo i preživi se.
Ja sam s drugom završila u bolnici na tjedan dana jer je starija seka donijela neku virozu iz vrtića i bilo je bas gadno, na kisiku je morala biti... i nakon toga si kad je teško samo mantram kako je sve dobro, glavno da je zdravlja😘
Ines,
Neina kosica❤️.
Pupetta, moj je to imao samo prošlo!
Elza, hvala za grupu. Jesi li ti tamo😍?
Mame plačljivaca: Avama, Thera, Elza itd. Javljajte stanje jutros, mi nadobudno idemo u šetnju i na kavicu🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji