Evo nase haljinice
https://ibb.co/QmyLFbs
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Cure,sutra sam narucena ginekologu a sad sam pocela osjecati bolove kao da moram dobiti i nasla nesto krvi na ulosku. Moguce da je menga. Da zovem i odgadam pregled?
Iskustva s haljinicama za krstenje nemam,ali moram reci da mi je sad cak drago sto nemam curicu jer bi bankrotirala. Ova djecja robica je preslatka😍
Evo da.javi mstanje do sad, isli smo kodnzubara jani tata isao je s nama ispavo je u autu, po povratku smo isli uducan i sve je bilo super. Bojala sam ga se stavit u kolica pa sam ga u nosiljku stavila i zaspao je. Dosli smo doma i opet plac, ali onda je odmah zaspao valjda od umora. Sad cemo jos malo ici prosetati i nadam se da bude dobro. Samo da taj plac prestane
Ja nisam fan ekstra svečanih stvari za bebe, pa je moja curka na krštenju imala haljinu iz Zare, lanenu, krem s čipkom i mašnicom. Krstili smo ljeti, i to mi je bilo baš nekako primjereno.
A za njega smo dobili mislim iz bubamare, pamučni bijeli bodi sa nakačenim plavim prslukom i mašnom te takvim plavim hlačicama. Onako pamuk je ali neki fora materijal, izgleda malo posebniji, i nosit će to ako ne preraste. U svakom slučaju svaki dućan s dječjom robom ima nešto i svečanije, ovisi što volite... Izbor je stvarno takav da bolje ne gledati previše 🙈
Jagodice, jel tvoj Fran samo na AD-u? Jel mu dajes malo caja sad kad su vrucine?
Pitat cu sad pedijatra dok idemo svakako,ali da pitam i tebe kak ti radis 🥰
Da, Fran je od pocetka na dohrani, 120ml svaka 3-4 sata i pitala sam patronaznu za caj/vodu i rekla je da smije piti cajeka tokom dana, samo ako vidim da potegne jace, da znam da nije zedan, nego treba papat onda. On meni dobiva lijepo na tezini, hvala Bogu🙏 dajem onaj Hippov caj od komoraca👍
.
Primjetim sad zadnja dva dana bas kad su jaaake vrucine da su mu usnice onak spucale, jos ako je plakao prije toga, a i sad kad guguce, usta su mu suha, pa nemrem ga takvog drzat do sljedeceg papanja ili da citav dan bude na 2-3 zlicice vode🥺
.
Primjetila sam da se u zadnje vrijeme dosta zagleda u nesto 🤔
.
Tek je sad zaspao🥱 citav dan nije spavao i naravno sad ga je smlavio umor...a trebala sam ga jos kupati...😒
.
Guglam vrtuljke i njihaljke i vec vidim da cu bankrotirati...💸
E da, sto se tice kolicne caja koju popije - ja napravim svako jutro 100ml caja za dan, to nikad ne popije sve. Buduci da nije odusevljen okusom, pije ako je stvarno zedan. I jos mi na kraju dana ostane caja za prolit. Da ne mislite da prazni bocu za bocom 🤣 par gutljaja kroz dan i amen🤷♀️
.
Tak je i nama pupak izgledao - lapiziran je bio, mi ga prasili Tyosurom i octeniseptom i sve zaraslo, se povuklo, splasnulo. Sad pupak super izgleda👍👶
Mame, je li vama dijete preraslo onaj umetak za glavu u jajetu koje je namjenjeno za novorodence? Nekako mi izgleda tijesno sada sa tim pa bi ga najradije makla.
.
Mi dosli na selo da pradedi dadnemo za jesti pa cemo malo produziti u susjedni gradic na setnju i palacinku. Ovako sa malom se bas treba organizirati jer jede svaka 2 sata (osim kad je nekad prevarimo). Brzo to prode.
.
Dobili smo jos jedna koristena kolica 3 u 1 mclaren. Sljedecom prilikom ih perem pa cu ih ostaviti kod roditelja da imamo tamo. Da smo znali ne bi kupovali nova. Sad imamo dvoja koristena kolica i jedna nova.
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
NevaEva - utjesila bi te...al vec 8g me boli na tom mjestu di su odstranili jajnik i jajovod. Ne boli stalno al ak se natrpam gluposti i ak mi probava zasteka onda jos bolje...tu ce ti se stvorit priraslice...jos vise s tim sto si imala carski..i onda znaju i priraslice boljet. Tak je meni objasnjena ta bol,a bila sam i na propuhivanju ovog drugog i na magnetskoj mi je dijagnosticirana adenomioza..itd...ugl promjena vremena ti nece bit povoljna...
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
NevaEva - utjesila bi te…al vec 8g me boli na tom mjestu di su odstranili jajnik i jajovod. Ne boli stalno al ak se natrpam gluposti i ak mi probava zasteka onda jos bolje…tu ce ti se stvorit priraslice…jos vise s tim sto si imala carski..i onda znaju i priraslice boljet. Tak je meni objasnjena ta bol,a bila sam i na propuhivanju ovog drugog i na magnetskoj mi je dijagnosticirana adenomioza..itd…ugl promjena vremena ti nece bit povoljna…
Ma super, a jos i u glavi uvijek osjetim promjene 😂 boli me dan prije 😂
.
Mom nisu usnice jos suhe ni ispucale, doci ce i to pcito 🙄
.
Vidjela sam Blooma danas, meni fakst slican ba suput 😂 a moj na nikog 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji