Bebanomoje, mislis da ce ostat trajno manja nakon dojenja? 😂😂 no super, meni tijelo kao bojno polje nakon trudnoce i dojenja a vid suput. 😂😂😋
Netko je nedavno pisao da ima osjetljive bradavice i da ne moze koristiti jastucice…
Zaboravila sam tko.
U svakom slucaju, sad kad sam narucivala lansinoh bocice uzela sam i njihove jastucice, jako su mekani i nekako “glatki”, uopce ih ne osjecam kad ih nosim, pa mozda da probas s njima?!
Hvala cure za info za vodu 💜 Onda samo cica za sad.
Miss budemo se savjetovale oko prestanka za koji mjesec, bit ce drame 🙈
AnaAn kako temp? Si bolje?
Thera jel uzivate? 😍
Palonkica javi se dok stignes..nadam se da je mali dobro. 🙏
Moj malac spava meni na krilu nakon cicanja i ne mogu do upravljaca pa gledam tekmu. Eto, prva nogometna utakmica koju gledam sa sinom 😂
Bebanomoje, mislis da ce ostat trajno manja nakon dojenja? 😂😂 no super, meni tijelo kao bojno polje nakon trudnoce i dojenja a vid suput. 😂😂😋
Ja bila sva sretna kako mrsavim itd., danas se gledam u zrcalo i vidim trbusinu koja nije od poroda nego od frizidera 😂😂
Malo strija s lijeve strane trbuha, a gospođa poslje epiziotomije s puknutim savom izgleda strasno. Isla sam gledat, vidi se i unutra ne izgleda mi ko prije 😂
Pa da 😅 ja čak mislim da je meni mama pričala kako je brat više volio lijevu sisu i da joj je ona veća sada 😄😄
Tijelo necu uopće kom... trbuh i strije su uzas, sva sreća što izgleda da ove godine ne idemo na more 🙄
E Lomni, ja bila u petak na prvom gin pregledu napokon. I pitam ja gin kaj kaze kak to izgleda dole, da li je sve zaraslo od epiziotomije jer ja kad gledam nekako mi drugacije izgleda 😅 kaze meni dokt - je je, sve je zaraslo kako treba. Ali cujte, vi ste rodili veliko dijete (4140 grama), neće to nikad biti isto kao prije. Rekoh divno 🤣🤦♀️
Veceeer🥰
Evo nas jos uvijek smo zivi😂 Nakon jucerasnjeg cendravog dana noc je bila super,odspavao je 5 sati u komadu nakon 100 godina. Danas smo uspjeli odraditi 2 duze kave,rucak,setnju po gradu,on je bio milina. Evo i meni sad bio na sisi pa gledamo utakmicu😂 Spavanac(nadam se) i sutra ujutro nazad u zg😔 Nismo se okupali ali sve u svemu zadovoljna sam. Naravno da je to putovanje koje je skroz drugacije i zahtjevnije od nasih putovanja do sad ali definitivno ima svojih cari🥰 Jedva cekam ljeto🤗
Onda idemo na duze pa se nadam i kupanju i seksu 😂
Bebanomoje, nisam primjetila da je malena odbijala mlijeko, ali jesam pročitala da se to često događa. Je li se tebi količina mlijeka vratila na staro ili....
Kupila sam čaj pa ćemo vidjeti.🤞
Jao, ni ja se nemrem pomaknuti, ali ja sam osuđena na baby tv kaj djeca gledala, help 🤣
Pa da 😅 ja čak mislim da je meni mama pričala kako je brat više volio lijevu sisu i da joj je ona veća sada 😄😄
Tijelo necu uopće kom… trbuh i strije su uzas, sva sreća što izgleda da ove godine ne idemo na more 🙄
E Lomni, ja bila u petak na prvom gin pregledu napokon. I pitam ja gin kaj kaze kak to izgleda dole, da li je sve zaraslo od epiziotomije jer ja kad gledam nekako mi drugacije izgleda 😅 kaze meni dokt - je je, sve je zaraslo kako treba. Ali cujte, vi ste rodili veliko dijete (4140 grama), neće to nikad biti isto kao prije. Rekoh divno 🤣🤦♀️
Mene iskreno strah tog pregleda 🙈🙄🤣 em sto je bilo trece,em sto je bio ogroman(4310/56) em sto sam pukla di nebi smjela...evo ja necu ni mislit sta ce rec moja gin 😒 meni nikako ne izgleda...al sta je tu je 🤭
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji