Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kety992
    06. Lipanj 2021. 00:23

Pozdrav curke 😊 
    Mi se javljamo s nocnog cickanja 🙈🙈 
    https://ibb.co/84v02kr 
    Mateo je super,sutra vec 2 tjedna..proletilo je. Pupak mu je otpao 8.dan. papa na zahtjev i za sad smo zadovoljni sa spavanjem po noci. Po danu vise trazi i cesce...ali vec smo se uhodali, cicke samo sto se nisu navikle 🙈😅. Jos samo da se ja oporavim do kraja da mozemo uzivat i bit ce super.
    AnaAn - to je istina da...stvarno nema veze dojena beba il na ad-u.ja sam imala bebu na ad-u i samo dojenu..pa su s prehladama potpuno isti..nisu bili teze nista bolesni pa nezz...al ono klasika nosic i temperatura sve isto. 
    Divno mi je citat vas sa starijim bebicama..taman se prisjecam sto nas sve ceka uskoro....zaboravi se to s vremenom😅  
    Grcevi,plakanje,nervozne bebice..brzo to prode..za cas  vec trce i druge stvari nas onda brinu. Drzite se vi sve koje imate zahtjevnije bebice...bit ce to sve ok. 💞 
    I meni je cudno sto se Mom nije javila 🙄🤔 a i jos neke curke...vjerujem da je sve ok,samo ne stignu od bebica☺🥰  

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• julesica
    06. Lipanj 2021. 03:50

Pupetta gledam malo ove insta profile, i kuzim da je i moj premoren, npr. on je star 5 tj, a ful malo spava u zadnje vrijeme, preko dana mozda samo jednom zaspe na dva sata, sve ostalo je drijemez od 5 min do pola sata. Onda je i nervozan pa slabije papa što me jako brine. Kako si uspjela mu nametnuti taj ritam spavanja, jer moj je recimo preko dana umoran, zaspe i nakon 10 min se probudi, imam dojam da griješim u nečemu, kako vi uspavljujete bebe tijekom dana? 

• NeverEver
    06. Lipanj 2021. 04:37

AnaAn o tome smo pisale i prije, ja isto imam hrpu takvih primjera, brat i ja cisti ad od prvog dana i savrsenog zdravlja bez alergija i prvi put prehladjeni u skoli sa 7 god a seka koja je cicala do 3.godine astma, bronhitis, alergije, non-stop streptokok. Nema pravila i iako je znanstveno gledajuci majcino mlijeko najbolje nije garancija za nist - drzi se onog da je bebi potrebna zdrava i sretna mama koja ga mazi, pazi i hrani. Tvoj bi mogao pokupit alergije, rekla si i sama, jer ih i ti imas, bez obzira jel bude na tvom mlijeku ili ad. Ne muci se, uzivaj s bebom. Ako ide ide, ako ne, zivimo u 21.stoljecu, imas more opcija, beba ne bude gladna.
    Trbuh i strije - kod mene i dalje +1.5kg, nikakva promjena makar ruku na srce ne pazim na prehranu, strije nisu izblijedile jos i višak koze vidljiv, dakle smanjuje se i to bas u zadnja 2 tjedna (tjedan 7 i 8) ali jos je tu. Meni se to sve skupa ne svidja al tko mene pita. Mazem cijelo tijelo niveinom q10 da ostanem hidrirana. Dobro je da dolazi ljeto jer kozi za povlacenje uz hidrataciju pomaze visa temperatura. 

• NeverEver
    06. Lipanj 2021. 04:38

Moja noc danas - ovo je 3. dizanje. 🙄🙄🙄 

Elledanse
    06. Lipanj 2021. 05:04

Tinchy_07

Drage mame, samo sam vam htjela rec da mi je drago da ste odlucile ostat na forumu. Citala sam vas dok ste bile trudnice i lakse mi je sad kad znam neke stvari, da ne panicarim bez veze, a kad konacno beban dođe bar znam sto me ceka i kako ste se nosile sa svime, lijepim i ruznim stvarima.
    Pogotovo emocije nakon poroda, koliko mi je zao da ste prolazile takve stvari, za nas koje to tek ceka ovaj forum ce bit zlatni rudnik. Divna ste druzina i nadam se da cete si ostat tipkat u istom broju.
    Sve ste vi 🦸‍♀️💞

Lijepo je to cuti. Sretno! 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

• MissGraz
    06. Lipanj 2021. 05:41

avama

I htijela sm pitati mame koje idu s bebicama na more da li cete ih mazati s kakvim kremicama za sunce? Znam da ne smiju biti na suncu, a da li cete biti s njima u hladu? I kako se bebe ponasaju kad je jako vruce, malo me strah s tako malom bebom ici negdje gdje nema klime, najvise me strah kad je ponoci jako vruce. I treba li i u hladu onaj sator s uv zastitom?

https://www.instagram.com/p/CPq0ImOriP5/?utm_medium=copy_link

• ružica
    06. Lipanj 2021. 06:15

Dobro jutro mame drage❤️,

Dakle.
    Avama, o itekako je skok u 12 tjednu, nama je to bio najgori skok - tad smo išli na hitnu. Isto mi se činilo da nisu grčevi, a on je neumorno vrištao. Negdje stoji 12 tjedana, negdje 3 mjeseca, taj s 12 smo prošli sad čekamo dalje.☹️
    Thera, pa dobro ste prošli sat vremena skoro ko ništa.😁
    Netko je pisao za premorenost, naš zadnjih 5 dana gotovo ne spava po danu. To je jučer doseglo vrhunac i bio je toliko nervozan da je to užas! Dijete mora spavati, a oni kad su premoreni još teže zaspu i onda je to borba.. ali treba biti ustrajan.. znam lako je  reći a teško kvalitetno sprrovesti u djelo..
    Kile i trbuh nakon poroda - čitam vas i sve ste se manje više vratile na kilažu prije trudnoće. Ja nisam. Imam još 5, 6 kila viška, ne kužim kako jer jako puno šećem i ne prejedam se baš...☹️

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

kety992
    06. Lipanj 2021. 07:00

Negativ.Ljubavi

Curke, još da vas pitam jedno glupavo pitanje vezano uz izdajanje u bolnici. Kupila sam Aventovu ručnu izdajalicu, ali ako je tamo budem koristila, gdje ću je prati? 🙈

Pa ja mislim da u svakoj sobi u svakoj bolnici bi trebao bit dio sa velikim "sudoperom" barem je bilo tako u petrovoj i na merkuru kad sam bila. A i mislim da mozes zamolit sestre da ti operu.

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

Girl1234
    06. Lipanj 2021. 07:28

Meni je isto zeznuto uspavat malca tijekom dana.. Spava jedino dok je vani u kolicima

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

pupetta
    06. Lipanj 2021. 07:32

Tea uzivajte kuci, brz oporavak ti zelim 
    Tinchy pa to je bas lijepo za cuti, drago mi je
    MissGraz ne brini, bit ce sve bolje i opustenije s vremenom s bakama. Super da je prihvatila bocicu, odmah ces biti mirnija i slobodnija  Ja jos nisam probala bocicu jer mi taj koncept izdajanja nije jasan, ne znam kada da se izdojim, a da mali ne preskoci obrok 
    Thera zao mi je zbog epizode vristanja, ali drago mi je da uzivate i vidim da ste bili u Famousu, mozda si i o pivici promislila 
    Ruzice moze znaciti da su zubi, ali nekima mjesecima prije izbijanja krenu lagano simptomi, a zubic nikako na vidjelo. Tako je bilo s mojom necakinjom, dok je necak dobio donje jedinice s 3 ipo mjeseca. Nema pravila, ali ako vidis da ga zulja nudi mu one gricke za zube 
    NevaEva meni ti je tako svako vecer bez iznimke, uvijek se budi svaka 2 ipo - 3 ipo sata, a nekada se ja budim i cesce jer on stenje i baca se po krevetu dok spava 

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.