Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    20. Svibanj 2021. 23:46

Inače mi smo danas uspjele obaviti prvi pregled kod pedijatrice. Da li sam zadovoljna? Ne! Bile smo brze van nego unutra i više je sestra bila oko nje nego dokt. Čak nije ni kom to što smo bile u bolnici 😒

Dala nam je kapi za d vitamin, objasnila kako da ju stavljam na trbuh da vježba iako dobro drži glavicu. Dala uputnicu za kukove, pa ju ja pitam jel se čine ok ili..? Kaze da joj se čine kukovi malo labavi pa je pokazala kako da je vježbamo. Eto da ja nisam pitala, ona ne bi ništa rekla. Da ne kažem da je patronazna pokazala drukčije vjezbice, ah...

Rekla sam da želim i rota cjepivo ( odmah narucila u ljekarni) i sad uopće nisam.sigurna da li će sljedeći put dobiti samo to za rotu ili I sva redovna cjepiva jer je svašta nešto pričala dok sam ja spremala malu. 

Ljuti me što nije uopće skomtirala težinu, visinu, glavicu, ma ništa. 
    Rekla joj da mi je doktor na Rebru rekao da po njemu bio gaia ništa ne pomaže, ona se na to cudila pa ću joj nastaviti davati povremeno...
    Uzv kukica ćemo ići privatno, strah me koliko bi čekala u Klaicevoj na termin. Ako koja od vas ima prijedlog za neku privatnu kliniku, slobodno recite 😊

Moj pregled kod gina je trebao biti prekjučer ali radi bolnice sam ga odgodila. A bas me zanima stanje dole. Zadnjih par dana imam užasno obilan sluzavi iscjedak, kao kod ovulacije,  ali nije do sad bio tako obilan. Sex će kod nas pričekati neka bolja vremena, čak ni ne pričamo o tome....a kako sam već dobila mengu, bas mi se ni ne da strahovat od nove trudnoce iskreno...

E i da, od te menge, mala sve više odbija moje mlijeko. Stvarno ne znam više šta da radim.. i dalje ću se izdajati, necu odustati, ali ako uzme mog mlijeka 20, 30 ml po obroku, ja budem sretna... a uspijem čak fino izdojiti otkad imam elektroničnu izdajalicu... htjela sam danas pedijatricu pitati za to odbijanje, ali nas je fino brzinski riješila i ja se nisam snašla..

• avama
    21. Svibanj 2021. 00:15

🌺Principessa🌺

Petra982

Cure, već je bila tema masu puta, al da ponovimo gradivo. Moj mrvek trenutno nosi br 56, al bih mu naručila tutice s Nexta da bude br.62, al sad vidim da je u ponudi neki polu broj 56/62 (za 1mj)i 62/68(do 3 mj). Pamtim da su brojevi neš manji…
    Isto tako savjet za tetre online što se isplati.
    Koliko svega imamo toliko mi fali. Trenutno mi ne dolazi u obzir šaplastit po dućanima, dakle samo online.
    Savjet molim!

Thnx

Tetre Etheral🥰

Meni su tetrenajbolje od bambusa. Mekane

• julesica
    21. Svibanj 2021. 02:13

Bebanomoje - da muškima nekad fakat treba reći daj to i to napravi, nije baš da će sami skuziti 😉😉 moj stvarno se primi nekog posla koji meni ni ne padne na pamet, ali nekad one svakodnevne stvari mozda ne vidi, sad kad je beba došla, ja npr.njemu kazem daj ga uzmi dok ja odnesem već sušiti, ili ako ja hendlam malog, a perilica je gotova, a on u kuhinji, samo mu doviknem daj isprazni perilicu, nekako za sad uspijevamo se sve dogovoriti, nije da se ja ubijem od posla, a on sjedi, zapravo s obzirom da on i ide na posao, rekla bih da više radi od mene

pupetta
    21. Svibanj 2021. 05:25

Jagodice  to su sve prirodni i normalni osjecaji. Napravi nesto da se resetiras, makar to bilo samo umivanje hladnom vodom. Dolaze bolji dani, u to ne sumnjaj! I odlicna si mama, dajes sve od sebe 💪❤
    Ridja e takva je identicna situacija kod nas, jedino sto moj malac nekad tako pred vecernje spavanje ne zeli zaspati na ciki, mudronja 😁
    MissGraz odlicno, hvala sto si opisala vasu rutinu, moramo je i mi konacno uvesti. Zasad je jedina konstanta odlazak u zamracenu prostoriju na presvlacenje pelene i podoj 😊
    Petra js bih na tvom mjestu d Nexta uzela broj 62 ako kupujes sad za ljeto 😊 Tetrice Ethereal su mi odlicne.
    Bebanomoje moja sucut, bas mi je zso zbog svekra. Nadam se da cete brzo doci na svoje, drzite se. 🙏❤
    Ruzice znam da je tesko, ali ponovit cu i ja - bebe stvarno osjete nasu energiju. Pokusajte naci barem 5 minuta za sebe i mijenjate plocu jer stvarno ce biti bolje uskoro. Moj mali je jedno vrijeme stalno plakaoni njurgao,  mi smo ga doslovno svako malo pitali zasto je toliko nezadovoljan. I otkad sam ja smirenija, svi smo puno sretniji. Mi smo bebama mirne luke i utjeha, a kad osjete nervozu kod nas onda ne znaju sto ce nego biti jos nervozniji. Pokusaj uspavati bebu i ostavi je da spava tebi na prsima. Malac ce biti zadovoljan i sigurno ce dobro odspavati (taj polozaj im inace pase zbog grceva), a ti ces se malo opustiti, pogledati tv i na koncu ce te mali manje zivcirati.

Baby P 03/21 💙

🌺Principessa🌺
    21. Svibanj 2021. 08:25

Ruzice nama je Nan Complete Comfort dobar i nemamo vise grcice,a krenuli su joj bili😓😓 patronazna nam je predlozila da to uzmemo jer je to bas za osjetljivu probavu..

• ružica
    21. Svibanj 2021. 08:39

Principessa,

Koliko dugo ste imale grčeve, i jesi li sigurna da je boljitak od hrane ili možda sam od sebe.?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Bubica1
    21. Svibanj 2021. 08:59

Jutro cure, ja jos jucer sve procitala, ali sam bila toliko psihicki, a i fizicki iscrpljena da nisam imala snage ni odgovoriti. 
    Ružice, moja curka je na kombinaciji, papa moje izdojeno i dohranu Novalac anti colic protiv grceva. S tim da ja stvarno pazim kaj jedem, izbjegavam zacinjeno i mahunarke i sve ono kaj vele da skodi. Kaj bi tek bilo da normalno jedem, valjda bi plakala od jutra do sutra. Ali bez obzira da li jede moje ili dohranu, isto je. Pitat cu danas pedicu da li da mozda probamo s drugom, mozda joj ova stvarno ne lezi. 🤷
    Sad ujutro je konacno pojela kak spada, jest da je plakala, ali bar je pojela pa mi je odmah lakse. Najvise me strah toga da mi ne pocne gubiti na tezini. 
    MissGraz, pokusat cu s dizanjem za podrigivanje, mozda joj to olaksa. Sve vrijedi probati jer ja vise ne znam kaj bi. 
    Danas je isto plakala, ali je bar pojela porciju i cak i spava, vec vise od sat vremena. Ako se po jutru dan poznaje, onda bi trebalo biti super danas. Evo nadamo se 😊
    Hvala vam cure na podrsci ❤️
    Odmah da pitam, mamice koje dajete Espumisan, je li se to smije davati stalno, dan za danom, i koliko dugo?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    21. Svibanj 2021. 09:01

🌺Principessa🌺

Ruzice nama je Nan Complete Comfort dobar i nemamo vise grcice,a krenuli su joj bili😓😓 patronazna nam je predlozila da to uzmemo jer je to bas za osjetljivu probavu..

Lussi, a koju ste prije toga koristili?

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• NeverEver
    21. Svibanj 2021. 09:39

Bebanomoje zao mi je zbog svekra 😔😔 koma.. kak je svekrva i tvoji? Rekla si da su rizicna skupina. Vi na kraju niste imali simptome? Bebica je zdrava.. sex je nebitan u ovoj situaciji, a mlijeko super da dajes kolko mozes al ak te to bude opterecivalo, nemoj si jos i s tim pritisak radit. Saljem zagrljaj 😘😘
    .
    Moj zna zavrisnut na cici nekad i podrignem ga, uvijek je neki podriganac u pitanju, drzim ga min, dvije na sebi uspravnog i hoce natrag jest. To je moje iskustvo dok na cici place/vristi al ne mora znacit da je tp tako i kod drugih. 

🌺Principessa🌺
    21. Svibanj 2021. 09:46

Bubica1

🌺Principessa🌺

Lussi, akoju ste prije toga koristili?

Mi smo bili na Bebimilu dok smo dosli doma i kroz par dana krenulo grcenje navecer i onda kad je patronazna dosla je rekla da uzmemo Nan..bas se izvijala i vristala.. i kakanje ju je mucilo, jedva se isprdila i dalje nista.. al ono svaku vecer u skoro isto vrijeme i onda ju nosim pa ljuljam pa vamo tamo i nikak ju smirit
    .
    Sad kak smo na Nanu, normalno kaka i nema vise grcenja.. normalno ne odgovara svakoj bebi isto,al nasa patronazna kaze da puno mamica koristi tu hranu i ne zali se na grceve, sad ne znam evo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI