Ajme thera, mislim da ja jos samo ovu pozu nisam probala. 😂 ona strasno nemirno doji… kao da joj je dosadno. Ne vidim da se grci ili da joj nesto smeta. Kao da se “igra” sa sisom nekad. U kojoj god pozi - njoj je to fora.
Girl, drago mi je da ste imali bolji dan! 💪🏻
.
Kod nas je vrijeme katastrofa i ja se bojim njene nervoze zbog toga.
A da ne pricam da jedva cekam da zatopli da ju mogu skinut u jedan rukav. Ovo presvlacenje i bljucanje to je zacarani krug. A ne trpi baverinic nikako. (Baverin - ono za oko vrata). 🤯
Jagodice, sto se tice kontracepcije - meni ju je ponudio ginekolog jer imam dva mioma i nikako ne smijem ostati trudna u skorije vrijeme. Medjutim, posto mi je radno mjesto takvo da radim s ljudskom krvi i ostalim derivatima imala sam priliku vidjeti da je kod zena koje piju kontracepciju krvna plazma izrazito zelene boje (normalna boja je svijetlo zuta). Dakle, nesto neuobicajeno cini ljudskom organizmu bez obzira sto “pomaze”. I eto samo zbog toga sam ja totalno kontra toga i uvijek sam za neke druge opcije ako postoje. Mi recimo “pazimo”, pazili smo 10 godina i nikad se nije desilo nego tek onda kad smo htjeli. 🤷♀️
Iva, sorry, tek sad listam unazad da vidim sto sam preskocila i vidim tvoje pitanje.
Krvarila sam malo obilnije nekih 2-3 tjedna, iza toga je preslo u “smedjarenje”, sve skupa mislim da je trajalo nekih mj dana. Sto se tice reza, oporavak u smislu da ga prestanem toliko “osjecat” (npr. da zateze, da se malo teze ustajem, sjedam, okrecem u krevetu, da ga se “bojim”, da mi je fobija nakasljat se i sl.) je trajao cca 2 tjedna. A njega reza, izbjegavanje podizanja teskog i sl. upute koje dobijemo - toga sam se drzala standardno 6 tjedana.
.
Spamala sam vas jutros, ali ona spava, pa imam priliku sve pohvatat. Soooorry 😅
Dobro jutro mame drage❤️.
Uspjela sam malome uzesti uzorak urina, odnijela sam ga na analizu. Pedijatrica mi je dala to radi njegovog grčenja jer valjda nekad uroinfekcija daju simptome slične grčevima.
Ja cijelu trudnoću vučem ešerihiju i još uvijek pa me malo toga strah, ne znam kako se ona prenosi?
MissGrazz, kako tnsti škodinli mu ili koriste BioGaia i espumisan. Zadnjih par dana mi se malo činilo bolne, jučer opet malo lošiji dan ali naprosto me strah stati jer mi se čini da se malo manje grči?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
MissGrazz, zar mi ne kažemo babarin?🤣
Curama koje nisu iz Dalmacije (ono za bljucanje oko vrata)🤣.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ruzice, s obzirom da se svakako grci s njima, probaj bez njih jedan ili dva dana. Ako vidis da je gore vrati ih, ako vidis da je pak bolje - onda je to to.
Moze i baverin i babarin. Babarin je ja mislim vise otocki, baverin prema zagori. Ili obrnuto. 🤔 u svakom slucaju moze oboje. 😅
Ja sam za tp o govorila "ono ispod vrata" 😂 pa me teta u ducanu naucila da je to slinček. Eto, u Podravini je slincek.
Bas smo multikulti mame 🤩
MissGraz nisi zaspemala, sam ti pisi. Tak i ja dok mali spava. Moj je danas sasvim divan, moram ga pohvalit 😋 Istina da jede onak 5.put od jutra ali je dobro spavao i nekak djeluje zadovoljno, ne place on, ne placem ni ja. Dok se probudio je mljackao, nije plakao niti jos stavljao rucice u usta i ja sam ga odmah uzela i rekla sam mu da mama vidi da je on gladan, da nece cekat da eskalira 😅 i stavim ga na cicu. Dok je on vidio da vadim cicu (5 tj.) nasmijao se doslovno od uha do uha. 😍
I mislim da on misli da se zove cica. Kad netko kaze tu rijec on se okrene prema toj osobi. 🙄🙄
Vezano uz poze za dojenje…morala sam😂
https://ibb.co/JrcPD49
Ako sam kod nekog zasluzila tajice ili kavu javite🤗
🤣🤣🤣
Pih, kasniš, to nam je obavezna jutarnja poza 😉😉
Ako te put nanese u Istru plaćam kavu ziher, ali samo ako ju popiješ u toj pozi 😁😁😉😉
Za slinček, odnosno bavarin u mom kraju kazu balavac, ah ljepota našeg jezika 😊
Moj je u ponedjeljak imao 3810g, a to je dan kad je bio izrazito plačljiv, kao i jučer, danas na kilazi 3790g😳, jel moguće da mu je to skok u razvoju i da sada treba više papati, iako ga jesam stavljala na sisu svaki put kad bi plakao, ali se ljuti na nju i ne prihvaća.
Za cure koje kombinirate dojenje i dohranu kako to radite, dajete li dohranu nakon svakog podoja ili čekate da vidite hoće li plakati da je još gladan? ja sam više luda, nekad nakon dojenja spava 3 sata, znači da je sit, nekad bljucne pa pretpostavljam da je sit, nekad plače pa mu nudimo dohranu, pojede 20,30 ml, rijetko 60, dohranu dobije 2,3 puta na dan. Ubija me što ne znam koliko na sisi pojede, a izdajanje nejde nikako. Do sad je dobivao 50g na dan i ništa nismo mijenjali pa me ovaj pad sad zabrinuo.
Rez - isto sam ga "izbjegavala" prvih dva tjedna. Sad nekako kao da ga opet osjetim, ne kao bol, nego iritiranje, mozda je do gaćica jer primijetim da mi se baš spuste na njega.
Plakanje - na svu sreću samo dva puta od izlaska iz rodilišta, kad je mali pao na tezini i kad smo se dragi i ja posvadjali, iako sam još puno puta bila na rubu suza. Anaan to je skroz normalno, ne zadržavaj suze, obrati se muzu za utjehu zagrljajem, a nama za utjehu riječima 🤗🤗
Kontracepcija - i mene brine. Nisam nikad pila tablete, nekako ne volim umjetno prtljanje po mojim hormonima, dragi ne zeli kondom, a nije ni meni baš to neki izbor, ostaje nam opcija vadi ga van, ali ni to nije to 😉
Btw jel netko imao spolni odnos prije tih 6 tjedana, ja sam imala carski pa nemam bojazni oko bolova dole, zašto se preporuča čekati, rizik od infekcije je jedino što sam našla kao razlog
Sortiraj odgovore
Najstariji