Jutro mame,
ja sam jucer isla u shopping i kupila sebi haljinu za krstenje (cipkasta haljina na volancice u puder boji, preko cu bijeli sako i bijele stikle) te sam gledala i kolica. Bas sam se nahodala po onom suncu, ne znam kad sam. Hvala na savjetima za kolica. Danas idem u kupovinu po njih.
Mi smo kod bake i djeda opet, jer se muz isao cjepiti pa da ne budem sama i ako ga uhvate simptomi. No sve je OK, nije reagirao na cjepivo. Danas dolazi po nas.
.
Lussi - tople obloge ili vruci tus i masiraj sto duze. Meni je i rastika namazana svinjskom masti pomogla. No nemoj je bas dugo drzati jer ona smanjuje mlijeko. Pij sto vise tekucine, preko 2 l, tako je meni doktorica rekla. Meni su ravne bradavice pa dojim preko sesirica. Mala mi ne voli bas sesirice, ali mora sta ce. Uglavnom borba je, barem meni.
.
Ruzice - nadam se da je barem malo bolje. Mislimo na vas
https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png
Noktici-i nas to ceka. Do sad su mu se listali pa je trebalo samo otkinuti taj dio a sad krece rezanje za pravo😅
MissGraz,kad smo kod ovih nosanja baka,deda i sl ja sam cijelo vrijeme bila stava da meni ne treba nicija pomoc i da ja sve mogu sama. Sutra idemo do mojih na par dana da uzmem zraka. Toliko o tome😂
Noktici-i nas to ceka. Do sad su mu se listali pa je trebalo samo otkinuti taj dio a sad krece rezanje za pravo😅
MissGraz,kad smo kod ovih nosanja baka,deda i sl ja sam cijelo vrijeme bila stava da meni ne treba nicija pomoc i da ja sve mogu sama. Sutra idemo do mojih na par dana da uzmem zraka. Toliko o tome😂
Uh, moji se vracaju s puta 20.05., rekla sam mami - eto me na puni pansion istog dana!! 😅
Mame drage nama je stigla naša Zoe!
Kopirati ću sto sam pisala trudnicama: Rodila sam 10.5. u 16:49 u kadi i iskreno sam zadovoljna, na kraju su mi dali 5 kapi dripa jer su mi trudovi bili rjeđi, i neka su. I malo su me recnuli obzirom da sam ja 158 i sitna, a ona je 3510 i 53 duga 😅 ugl. Krenulo je dan ranije kad sam bila 3,5 cm otvorena na pregledu. Kroz dan su krenuli neki lagani kao menstrualni grcevi i oko ponoc sam ih krenula bilježit. Najprije na 10ak min, pa sve do 4-5… I na 4-5 su bili dosta dugo, tako da sam odlucila malo lec, onda su se opet prorijedili. Ugl. Oko 6 ujutro sam se digla, spremila, probudila dečka i u 7 smo dosli u rodilište. Otvorena 5 cm, odlucuju me zadrzati, dogovaramo kadu. Najprije sam bila na lopti i setala obzirom da je kada za od 8 cm, unutra se moze bit 2 sata. Tako da sam s 8 usla unutra, ubrzo dosla do 10, ali je nikako izgurati! Znači nema šanse, tiskala sam ful jako ali nije islo, a pustili su me 3 sata unutra, vec se voda skoro ohladila. Dali su malo dripa i malo me recnuli pa je onda u 2 truda izasla. 😊 Mislila sam da ce mozda bit izmučena jer je porod duze trajao, ali nista! Bistra kao da je vec bila 5 dana vani 🤣 https://ibb.co/Kjh06R9
Ugl. Zarucnik je bio samnom cijelo vrijeme i bio je ogromna potpora ❤️
Sad se osjećam dobro, jos nemam mlijeka pa je na dohrani, a ja poticem izdajalicom jer su mi i bradavice uvucene. Bit ce kako bude, neka je ona meni sita i zadovoljna 😍 danas idemo doma! ❤️
Cestitam Iva!! ❤️ Prekrasna je! 🌸
Kuhanje - posto trenutno zivimo kod svekra i svekrve ja ne kuham. Sveki kuha, a ponekad uleti i muz. Ne znam jos kuhati 🙈. Nisam ljubitelj toga, a koliko cu se jos ovako moci provlaciti vidjet cemo. Samo slatko pravim. A i ne znam kako bi stizala kad mala ne voli biti sama.
.
Muz - ce uskoro ici raditi na sezonu tako da su ovo dragocjeni trenuci dok smo zajedno. Bit ce tuzno kad otide, ali mora se.
Haha Thera, eto tak sam i ja s prvim mislila da sve mogu i moram sama, a sad sam objerucke prihvatila da mi svekrva svaki dan donese rucak i spegla ves 🤣
Mi smo inace dobro, dojimo, spavamo, bljucamo, kakamo... klasika! Jednu noc nam je bilo veselo, bila budna do 4 ujutro, ja prvo zivcanila jer ne zeli zaspat i onda sam odustala, otisla s njom u dnevni, upalila si seriju na Netflixu i nosila, nunala, dojila... i cekala da ju prebaci 😅
Ja sam isto svakim danom sve bolje, osjecam sve manje dole te savove od pucanja i mogu se lakse ustat, cak uspjevam kolko tolko normalno sjesti 🤩
Sljedeci tjedan mi muz pocinje raditi, svekrvi je zavrsio godisnji, stariji se vraca u vrtic a ja ostajem s ovo dvoje, kuhanjem, vesom itd, bas me zanima kak ce biti. Srecom muz radi od doma pa u slucaju kriznih situacija moze uletit kratko
Iva cestitam, mala je predivna!
.
Noktici i nas cekaju, sad vec vidim da je se pocela grebati.
Evo cure, uzela ja skarice (MissGraz, imam bas te iz Müllera, plave 😂) i krenula jer on pajki vec neko vrijeme, ja se otusirala (ajme šume na nogama!) I sredila svoje noktice pa rekoh idem i njegove. Ja sa skaricama nisam uspjela.. ne smije se zavinut, mora bit ravni rez a ja ko tutlek. Nikak i nikak. Ne znam jel to zato sto je sve tak malo ili jer nisam nikad nekom drugom rezala nokte al nije islo.. Uzela sam grickalicu, isto za bebe, i rijesila. 😌 #mamaza5 😋
Draga nasa Jagodica, od srca ti zelim jos 100 ovakvih rodjendana, sa sincicem, sredjene glave, pune samopouzdanja i ljubavi. I uz baklavu ;) 😎😍🤩🍰🎂🍻🥂🍾
Thera, i meni muz fali i totalno te kuzim. Mi smp jos k tome malog stavili na krevet jer je bljuckao pa se ni ne spoonamo jer je svaki s jedne strane da mali ne ispadne s kreveta, ne znam jel to nerealni strah al mi ga imamo.. Svaki put kad legnemo muz me ispod nogu od malog primi za ruku i poljubi ju, intime kod nas druge nema do prvog pregleda. Uzasno mi fali a kaj je najbolje, radi od doma 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji