Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    11. Svibanj 2021. 22:08

Dora,nama je duda spas. Ne znam kaj bi da nema nje😅
    Ali od frendice mali nije htio ni cuti za nju.

Jagodica125
    11. Svibanj 2021. 22:12

🌺Principessa🌺

Tak me boli ovo kaj sam rezana i sivana,ja jedva sjedim.. hvala Bogu na mami kaj je tu ali i ona odlazi,tak da danas treniram sjedenje, treba bebu hraniti a ja ko invalid se ponasam🥴 

Jao, znam kako ti je😩 znaci mi smo dosli doma iz bolnice, ja frisko rezana, trebalo mi prvo 100 godina da si legnem u krevet, okej to jos nekako, ali usred noci bi se mali probudio, nekak zakasljao, zahroptao, treba brzo reagirat.. a ja se nemrem ustat!😱 decko se digne, brzo krene prematat, ovo ono, ja jos na lakat osovljena razmisljam kak da se dignem na guzu🤦‍♀️ pa onaj osijecaj kao da ce mi utroba ispast van, a jesmo mi mame lavice 🦁🦸‍♀️ 
    .
    Ja maloga maloprije valaga, danas ima 5 tjedana i ima 5 kila tocno🥰🤗🥳👶💙
    .
    Spava sad od cca 19h30, boravak vani ga ocito umori, jer spava dugo i duboko isto kao jucer 🥱😴
    .
    Bome sam i ja umorna sad 🥱 

pupetta
    11. Svibanj 2021. 22:15

MareiKate hvala, mene je nekako strah zbog svih tih prepadanja, ali mislim da cu ga drzati na trbuhu tu i tamo za dnevna spavanja, kad vec tako lijepo odspava.
    Lussi normalno je da ne mozes sjediti, ja sam mogla sjesti opusteno tek deseti dan od poroda, a bas da je sve kako treba nekih 14 dana. Caj od hrastove kore ti je odlican. Skuhas ga i blazinicom natapkas po rani. Najvaznije je da redovito (na pocetku sto cesce) vodom ispires ranu i osusis je i cesto mijenjas uloske. 
    Thera kad god se osjecas kao hodajuca duda varalica to ti je skok 
    Dora moj mali isto nece dudu. Nekad uzme Avent, ali toliko zivcano duda i pljune brzo pa duds odleti metar dalje  Probala sam zasad 3 vrste i ne zeli...

Baby P 03/21 💙

🌺Principessa🌺
    11. Svibanj 2021. 22:22

Cice su mi koma,kad je vidjela bradavice, glava ju zabolila..em male,em uvucene..kaze koma.. manje sesirice i probat ak ce ici

Mene cice bole,danas masiram sama,sutra ce mi ona.. ali mlijeko nikako da dode..pokusala sam izdojit, skoro nista..

Sutra ce mi ona posudit elektricnu izdajalicu da probam s njom.. a ako ne, dohrana.. sretna beba-sretna mama

Samo treba cim vise masirat da ne dobijem mastitis..

Sutra si idem i po kupus,da si to malo stavim da se smiri, sad cu opet po obloge.. tak sam si jadna na trenutke jer zelim dojit,a nista..

A u noci bio izljev, majica mokra i ponadam se i nista🥺😣😓😓

🌺Principessa🌺
    11. Svibanj 2021. 22:24

Pisem na etape jer me zeza forum,nece mi uopce objaviti kad pisem..🥴

• Dora2021
    11. Svibanj 2021. 22:25

🌺Principessa🌺

Cice su mi koma,kad je vidjela bradavice, glava ju zabolila..em male,em uvucene..kaze koma.. manje sesirice i probat ak ce iciMene cice bole,danas masiram sama,sutra ce mi ona.. ali mlijeko nikako da dode..pokusala sam izdojit, skoro nista..Sutra ce mi ona posudit elektricnu izdajalicu da probam s njom.. a ako ne, dohrana.. sretna beba-sretna mamaSamo treba cim vise masirat da ne dobijem mastitis..Sutra si idem i po kupus,da si to malo stavim da se smiri, sad cu opet po obloge.. tak sam si jadna na trenutke jer zelim dojit,a nista..A u noci bio izljev, majica mokra i ponadam se i nista🥺😣😓😓

Jesi probala od Hippa čaj za dojilje? Ja imam više mlijeka od njega... 

• Dora2021
    11. Svibanj 2021. 22:27

pupetta

MareiKate hvala, mene je nekako strah zbog svih tih prepadanja, ali mislim da cu ga drzati na trbuhu tu i tamo za dnevna spavanja, kad vec tako lijepo odspava.
    Lussi normalno je da ne mozes sjediti, ja sam mogla sjesti opusteno tek deseti dan od poroda, a bas da je sve kako treba nekih 14 dana. Caj od hrastove kore ti je odlican. Skuhas ga i blazinicom natapkas po rani. Najvaznije je da redovito (na pocetku sto cesce) vodom ispires ranu i osusis je i cesto mijenjas uloske.
    Thera kad god se osjecas kao hodajuca duda varalica to ti je skokDora moj mali isto nece dudu. Nekad uzme Avent, ali toliko zivcano duda i pljune brzo pa duds odleti metar daljeProbala sam zasad 3 vrste i ne zeli…

I ja probala 3 vrste 😂😂 mala priznaje samo cicku i moš ga šljivit 😂😂

• Dora2021
    11. Svibanj 2021. 22:28

thera

Dora,nama je duda spas. Ne znam kaj bi da nema nje😅
    Ali od frendice mali nije htio ni cuti za nju.

Drago mi je za vas 🥰🥰

Girl1234
    11. Svibanj 2021. 22:28

Moj isto nece dudu 🙄

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• thera
    11. Svibanj 2021. 22:32

Lussi,i ja sam bila uvjerena da nemam mlijeka pa mi je 4. dan dosla patronazna i stisnula i onda sam vidjela da ipak nesto sitno imam. Ali daleko je to bilo od toga da curi. Nisam se ni izdajat mogla odmah ali eto,nakon skoro 3 tjedna mali je prihvatio sisu a ja mogu izdojit do cca 2 dcl dnevno. Izdajalicom ne mogu dobiti ni kapi,kak isto imam male sise valjda ne mogu napraviti vakuum. I koristim sesirice,bez njih nema sanse. Ne odustaj,bit ce to sve ok😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.