Dora,nama je duda spas. Ne znam kaj bi da nema nje😅
Ali od frendice mali nije htio ni cuti za nju.
Tak me boli ovo kaj sam rezana i sivana,ja jedva sjedim.. hvala Bogu na mami kaj je tu ali i ona odlazi,tak da danas treniram sjedenje, treba bebu hraniti a ja ko invalid se ponasam🥴
Jao, znam kako ti je😩 znaci mi smo dosli doma iz bolnice, ja frisko rezana, trebalo mi prvo 100 godina da si legnem u krevet, okej to jos nekako, ali usred noci bi se mali probudio, nekak zakasljao, zahroptao, treba brzo reagirat.. a ja se nemrem ustat!😱 decko se digne, brzo krene prematat, ovo ono, ja jos na lakat osovljena razmisljam kak da se dignem na guzu🤦♀️ pa onaj osijecaj kao da ce mi utroba ispast van, a jesmo mi mame lavice 🦁🦸♀️
.
Ja maloga maloprije valaga, danas ima 5 tjedana i ima 5 kila tocno🥰🤗🥳👶💙
.
Spava sad od cca 19h30, boravak vani ga ocito umori, jer spava dugo i duboko isto kao jucer 🥱😴
.
Bome sam i ja umorna sad 🥱
MareiKate hvala, mene je nekako strah zbog svih tih prepadanja, ali mislim da cu ga drzati na trbuhu tu i tamo za dnevna spavanja, kad vec tako lijepo odspava.
Lussi normalno je da ne mozes sjediti, ja sam mogla sjesti opusteno tek deseti dan od poroda, a bas da je sve kako treba nekih 14 dana. Caj od hrastove kore ti je odlican. Skuhas ga i blazinicom natapkas po rani. Najvaznije je da redovito (na pocetku sto cesce) vodom ispires ranu i osusis je i cesto mijenjas uloske.
Thera kad god se osjecas kao hodajuca duda varalica to ti je skok
Dora moj mali isto nece dudu. Nekad uzme Avent, ali toliko zivcano duda i pljune brzo pa duds odleti metar dalje Probala sam zasad 3 vrste i ne zeli...
Baby P 03/21 💙
Cice su mi koma,kad je vidjela bradavice, glava ju zabolila..em male,em uvucene..kaze koma.. manje sesirice i probat ak ce ici
Mene cice bole,danas masiram sama,sutra ce mi ona.. ali mlijeko nikako da dode..pokusala sam izdojit, skoro nista..
Sutra ce mi ona posudit elektricnu izdajalicu da probam s njom.. a ako ne, dohrana.. sretna beba-sretna mama
Samo treba cim vise masirat da ne dobijem mastitis..
Sutra si idem i po kupus,da si to malo stavim da se smiri, sad cu opet po obloge.. tak sam si jadna na trenutke jer zelim dojit,a nista..
A u noci bio izljev, majica mokra i ponadam se i nista🥺😣😓😓
Pisem na etape jer me zeza forum,nece mi uopce objaviti kad pisem..🥴
Cice su mi koma,kad je vidjela bradavice, glava ju zabolila..em male,em uvucene..kaze koma.. manje sesirice i probat ak ce iciMene cice bole,danas masiram sama,sutra ce mi ona.. ali mlijeko nikako da dode..pokusala sam izdojit, skoro nista..Sutra ce mi ona posudit elektricnu izdajalicu da probam s njom.. a ako ne, dohrana.. sretna beba-sretna mamaSamo treba cim vise masirat da ne dobijem mastitis..Sutra si idem i po kupus,da si to malo stavim da se smiri, sad cu opet po obloge.. tak sam si jadna na trenutke jer zelim dojit,a nista..A u noci bio izljev, majica mokra i ponadam se i nista🥺😣😓😓
Jesi probala od Hippa čaj za dojilje? Ja imam više mlijeka od njega...
MareiKate hvala, mene je nekako strah zbog svih tih prepadanja, ali mislim da cu ga drzati na trbuhu tu i tamo za dnevna spavanja, kad vec tako lijepo odspava.
Lussi normalno je da ne mozes sjediti, ja sam mogla sjesti opusteno tek deseti dan od poroda, a bas da je sve kako treba nekih 14 dana. Caj od hrastove kore ti je odlican. Skuhas ga i blazinicom natapkas po rani. Najvaznije je da redovito (na pocetku sto cesce) vodom ispires ranu i osusis je i cesto mijenjas uloske.
Thera kad god se osjecas kao hodajuca duda varalica to ti je skokDora moj mali isto nece dudu. Nekad uzme Avent, ali toliko zivcano duda i pljune brzo pa duds odleti metar dalje
Probala sam zasad 3 vrste i ne zeli…
I ja probala 3 vrste 😂😂 mala priznaje samo cicku i moš ga šljivit 😂😂
Dora,nama je duda spas. Ne znam kaj bi da nema nje😅
Ali od frendice mali nije htio ni cuti za nju.
Drago mi je za vas 🥰🥰
Moj isto nece dudu 🙄
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Lussi,i ja sam bila uvjerena da nemam mlijeka pa mi je 4. dan dosla patronazna i stisnula i onda sam vidjela da ipak nesto sitno imam. Ali daleko je to bilo od toga da curi. Nisam se ni izdajat mogla odmah ali eto,nakon skoro 3 tjedna mali je prihvatio sisu a ja mogu izdojit do cca 2 dcl dnevno. Izdajalicom ne mogu dobiti ni kapi,kak isto imam male sise valjda ne mogu napraviti vakuum. I koristim sesirice,bez njih nema sanse. Ne odustaj,bit ce to sve ok😘
Sortiraj odgovore
Najstariji