Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • EmEn9
    28. Travanj 2021. 21:55

Ines po ovome mi se čini da tvoja spava vise nego moj a mjesec dana razlike. Moj je po danu sad vec jako puno budan, spava ono par puta po pola sata i to je to po danu. A evo npr sad zaspao na meni i tako ce spavat do nekih 23h na meni i onda ga tek mogu spustit u krevetic za noc. Ova tura od 21-23h ili je budan ili spava na meni i svaku vecer tako nema sanse spustit ga u krevetić da spava kao da gleda na sat i onda kad dođe oko 23h kad ga spustim spava za noc. 🤗😉

• NeverEver
    28. Travanj 2021. 22:10

Mi smo danas bili budni od 1 do 7. Ne cudi me jer mislim da imamo skok (17 dana star), dosta jede pa gledamo okolo, "pricamo", ne place puno, nervozan malo je pa opet papamo.. mislim da je popio bar 350ml mlijeka u tom periodu. 
    .
    EmEn nek si ti obavika sve svoje duznosti 😂😂😂 jesi barem malo i ti uzivala? 😂😂 Joj, ja bi a ne smijem jos

• NeverEver
    28. Travanj 2021. 22:11

MissGraz mi smo se do sad cijepili samo protiv tuberkoloze i imamo mali minijaturni rozni kruzic j to je to. Kad se koje cjepivo prima dalje?

• julesica
    28. Travanj 2021. 22:17

Cure čitam vas redovito i skupljam dragocjena iskustva, hvala vam na svim prijedlozima i savjetima, sigurno će olakšati nama kojima tek to vrijeme dolazi ❤️
    Lijepo je čitati kako uzivate sa svojim bebicama 😊 ja vam se uskoro pridruzujem - moja mrvica dolazi krajem tjedna - naručena u petak na inducirani, s obzirom da ću tada biti 41+3, a ništa se ne dogadja. Znam da su neke od vas imale loša iskustva, ali tješi me što ste sve rekle da se sve zaboravi 😊😊 

Ines
    28. Travanj 2021. 22:28

EmEn - ovisi kako kad, zna ona bit itekako budna. Nekidan mi je bila budna od 11h do 18h, pa prespavala do negdje 23h, pa opet od pola 2 do 6 ujutro. Tak da nema jos neki bas bas pravilan ritam. A i ne ocekujem to, jer znam da je nemoguce to jos ocekivat, tek si stvara ritam budnosti i spavanja. Al cim je ovakva promjena vremena ili nesto naravno da spava vise. I dobro je da spava. Kako kazu neka papa i spava i tako najbrze raste. A iskreno i muz i ja smo oduvijek bili ljubitelji spavanja i vikendima dok nje nije bilo smo znali odrundat i po 12h. Dok god ona lijepo napreduje, neka spava koliko zeli 👍😊

MissGraz - moja bila dosta uspavana, znaci kad smo dosli sa cijepljenja, dala sam joj cepic lupocet po preporuci pedice preventivno. I cijeli taj dan nam se probudi za jelo, presvucemo ju i odmah ide spavati, bas nije bila za nista previse zainteresirana. Tu vecer je imala 37,2 temp, pa sam joj dala jos jedan cepic jer je bila noc. Sutradan je bila vec po starom, vesela, budna cijelo popodne i ko da nista nije bilo. Pedica kaze stavljajte obloge na nogice, ma kakve obloge, ja nisam nijednom stavila i nit joj je oticalo, nit ju boljelo na dodir, ma nista. Proslo samo tako 💪 

Nea 💗

Ines
    28. Travanj 2021. 22:32

Sex - mi smo imali vec 2 puta i oba puta je bilo wowww 😝😉
    Ne mogu rec da nije boljelo uopce, je bilo je onak malo 🤨 i vise je kao peckalo nego sto je boljelo, al kad se to malo "razradilo" bilo je super 😊 ja se na pregled narucujem tek iduci tj, a sad kad cu dobit termin tko zna, al nije mi palo na pamet da cekam do poslije pregleda.

Nea 💗

Ines
    28. Travanj 2021. 22:41

Principessa - ajmeee, zbog kolestaze ili? Draga drzi se, vjerujem da nije lako i da ti je bilo tesko kada su ti rekli da moras ostati, ali ako je tako najbolje, to je onda to. Sretnoo 🥰🥰

Pupetta - pitala si sto radimo kada nam odbija zaspati. Znas kako, ispocetka smo radili sve zivo i ne zivo i na silu je uspavljivali, dok nismo skuzili da to tako ne ide i da traje satima dok bi ju na kraju i uspavali. I od tad ju pustamo da sama zaspi ili bar da se uspava donekle. Eto i pisala sam jucer ili prekjucer koja je nasa najbolja taktika. Kad joj se spava, bude na rukama par min, prebacimo ju i kindic, upalimo vrtuljak sa projektorom koji reflektira zvjezdice po stropu, igrackice se vrte na vrtuljku i jos ima u glazbu i tako ona prica, guguce, smije se dok na kraju sama i ne zaspe. 
    A ako bas bas ne zeli i odbija kao eto danas sto je bilo, pustim ju. Znaci dok god suti ili malo kenjka ja ju ne diram i ne obracam paznju, kad skuzi da to ne pali onda ili lupi dreku ili zaspe, ovisi koja je krajnost. Ali u vecini slucajeva zaspe.

Nea 💗

Ines
    28. Travanj 2021. 22:43

Palonkica - cestitam na sincicu, zelim vam brz oporavak i malisanu sretno, bezbrizno djetinjstvo 💙🥰

Nea 💗

Ines
    28. Travanj 2021. 23:01

Elledanse - pa eto ne znam, ja sam slusala samo onako kako su mi oni u bolnici rekli. Znaci ne sestre, vec pedica na zadnjoj viziti po izlasku iz bolnice, znaci ne dirati nista dok samo ne otpadne i to je bila sva mudrolija 🤷‍♀️ u svakom slucaju posavjetujte se sa patronaznom i pedicom po pitanju pupka, jer vec smo vise puta skuzili da svatko od njih vodi svoju politiku. 
    Bebanomoje - ajmee draga ja tek sad vidim da si pisala kako si pozitivna na koronu 😏 bas uzas. Al gle koliko ja znam bebici ne moze biti nista, samo se treba pridzavati svih mjera, prati ruke svako malo, imati masku, dobro sve dezinficirati sto koristis za nju i to je to..ti moras bit uz nju, mama je mama i nema nekog drugog izbora. Drzite se 💪❤ mora proci i to 

Nea 💗

• EmEn9
    29. Travanj 2021. 02:11

NeverEver 🤣🤣🤣 jesam da bilo mi bas dobro ali sta kad kako se to kaze nemogu si ja to priustit uz 3 djece. 🤣🤣 Razlog zasto si nemogu priustit je taj sto je bilo oko jedanaest i pol - ponoć kad je beba zaspala i djeca  i onda nakon toga ja nikako inace nemogu zaspat i ono zaspala sam.tek oko jedan i  to mi je bilo uzas jer se onda on probudio za jest u 2 ja i nakon toga svaka 3h ja sam ko zombi bila. Tesko je to uskladit sve. 😉😊 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.