Hvala cure na odgovorima 😃 Zvali smo patronažnu čim se pojavilo i rekla je kako je normalno, samo me iznenadila ta količina gnoja kad je puklo i počelo curit. Sad je krastica, al vidim da ima još žutog ispod. Njega izgleda ne smeta pa neću dirat, nadam se da će brzo proć.
.
NevaEva meni su rekli kak je dobro da curi jer je onda manja vjerojatnost da se napravi zastoj. Trebalo bi se smanjit, al meni i dalje u manje od 10 minuta na jednoj cici iz druge iscuri 30-40ml. Primjetila sam jedino da tak puno ide ako ostavim slobodno da curi, ali ako stavim jastučić u potkošulju pa je malo stisnuto na cicu onda puno manje izađe. I trebao bi cicat dok ne isprazni do kraja zato da dođe do masnijeg mlijeka jer na početku ide vodenastije.
Ruzice moj isto place kad ga uhvati nervoza, pa mu dajem dudu i nunam ga. Nekad ga uspijem uspavati, nekad se ta saga produzi na par sati, tada se ne uspije smiriti ni uspavati ni na ciki. Ali, moj nema grceve, nego ga to uhvati kada ne zaspe na vrijeme. Mog malca muci probava jer ne kaka redovito, pa se cesto probudi iz sna jer prducka. Izgleda da svih nesto mora muciti na pocetku, treba im vremena dok sve proradi, a i nama dok se naviknemo na sve to. Samo hrabro, sve se to da izdrzati 💪❤
Mlijeko - ja uvijek dajem jednu ciku po podoju i mijenjam svaki put. On u prosjeku papa 20-25 minuta, ali nikad mi ne isprazni do kraja. Medutim, lijepo dobiva na tezini (u prvom mjesecu 950 grama) pa mislim da je to ok. Nekad sam izbaci kada mu je dosta, a nekad ja prekinem podoj kada vidim da se samo igra i ne vuce vise iako ga motiviram. Citala sam da neke zene doje po sat ili dva, ne znam, meni to zvuci nerealno, onda bih dojila cijeli dan. Mislim, i ja sam na pocetku nudila stalno i dugo je sisao, ali sad ne znam sto bi toliko dugo papao? Mozda grijesim. Mlijeko mi curi tu i tamo, ali samo iz desne dojke i ne u velikim kolicinama.
Baby P 03/21 💙
NevaEva,evo jutros je sisao pola sata i pojeo jos 100 mog izdojenog (bas sam isla probati koliko mu jos ‘treba’) Mozda mu to mozemo oduzet od tezine jer je taman iza toga patronazna dosla 😅 Ali moze 100 ml pojesti bez problema svaka 4 sata cca. Rekla je da je kilaza super ali ako uspijemo skroz prec na dojenje vjerojatno ce kile sporije ici gore.
Nadam se da cemo uspjeti jer ce se mama otopiti od brige inace. Ja ako ovak nastavim za tjedan dana mogu na plazu😂
Odlicno! Meni je tesko procijenit jer je na cicu. Danas sam od 3 podoja "skupila" 200ml pa cu kasnije napravit eksperiment i vidjet koliko zapravo on moze u jednom podoju. Patronazna je rekla da je masnije mlijeko na kraju pa ga sad drzim na jednoj cici kolko hoce 😂😂 jao cure.. majcinstvo.. 😂
Cari majcinstva😂🥰 Mi smo otisli u kratku setnjicu od 20 min,mama i tata pojeli slatkac i vratili se doma. Nije se uopce bunio😊 Cure koje su imale carski,koliko ste brzo krenule van ili pocele malo vise hodati po kuci/stanu? Ja sam stavila steznik i bilo mi je ok,ali cijelo vrijeme slusam okolo(roditelje naravno) kako se moram cuvati i kako to nije dobro pa zato pitam. Kaze patronazna da su to sve babske price,ko i fore da dijete ne smije izaci van dok se ne krsti i zena se ne smije tusirati barem 80 dana😂
MissGraz s koliko su te porodili s obzirom na kolestazu?
Cim sam usla u 37. tj., odmah prvi dan (da beba ne mora u inkubator, jer koliko sam shvatila sve ispod bi trebalo na neonatologiju). Da su nalazi bili gori porodili bi me vec u 34.tj. Ti isto imas taj problem?
Cim sam usla u 37. tj., odmah prvi dan (da beba ne mora u inkubator, jer koliko sam shvatila sve ispod bi trebalo na neonatologiju). Da su nalazi bili gori porodili bi me vec u 34.tj. Ti isto imas taj problem?
Da,evo danas su me ostavili u bolnici
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Hvala ti💗
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Cari majcinstva😂🥰 Mi smo otisli u kratku setnjicu od 20 min,mama i tata pojeli slatkac i vratili se doma. Nije se uopce bunio😊 Cure koje su imale carski,koliko ste brzo krenule van ili pocele malo vise hodati po kuci/stanu? Ja sam stavila steznik i bilo mi je ok,ali cijelo vrijeme slusam okolo(roditelje naravno) kako se moram cuvati i kako to nije dobro pa zato pitam. Kaze patronazna da su to sve babske price,ko i fore da dijete ne smije izaci van dok se ne krsti i zena se ne smije tusirati barem 80 dana😂
Mi smo bili s 10 dana u setnji od pola h i s 11 na kavi od sat i pol. Bilo je suncano, on je zaspao..idila. iduci dan smo bili 5 min jer je puhao vjetar pa brzo unutra.
Ja sam imala carski i nemam bolove ni tegobe nikakve, imam jos 3kg vise i malo viska koze (17.dan nakon op) ali nisam steznik nosila..
Patronazna je rekla da mozemo van dpk sam ja ok jer mali apsolutno smije.. ne izlazem ga suncu nego mu slozim hlad u kolicima, nedemo na ispod 20° za sad, ne idemo na vjetar i uvijek ima 1 sloj odjece vise nego mi..
Ja jedino pazim jos kak se saginjem, kak dojim itd..
Sex nakon prvog pregleda tek, jelda?
I nama je rekla da slobodno idemo van,cak i danas bez obzira na vrijeme ali nismo htjeli dugo. Jedva cekamo da malo zatopli da popijemo kavicu na suncu.🥰 Mislim da vise mama ceka nego on ali ok😂 Ja imam jos 4 kg za skinuti pa sam na pocetnoj tezini. U tjedan dana su mi otisle 4 kile,a ostatak na porodu. Trbuh jos imam ali sve je manji. Sve ce to doci na svoje. Ja bi radije da ne brinem toliko i da jedem normalno jer sad se doslovno silim na svaki zalogaj.
Seks-jaooo cure. Ja imam takvu zelju da ne mogu vjerovati😂 Sva sreca pa krvarim jer mislim da ne bi docekali ni patronaznu prvi puta a kamoli tek pregled😂
Meni je pregled 31.5., nema sanse da jos mjesec dana cekam za sex. Valjda ce bit sve dobro 🤣🤣
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji