Sto radite kada vam bebe odbijaju zaspati? Moj malac zijeva nenormalno, vidi mu se na ocima da je gotov, ali koju god taktiku uspavljivanja probala on jednostavno ne zeli. Ponekad ga zbog toga uhvati nevroza pa se satima ne moze smiriti.
Palonkice dobro nam dosla! 💙
Elledanse Multimam komprese i Purelan mast spasavaju! Mislim da su Avent sesirici hvaljeni.
Ivancice i ja bih octeniseptom pospricala i stavila sterilnu gazu preko, ali mozda netko ima iskustva pa ce ti bolje reci
Baby P 03/21 💙
Palonkica,
Čestitke od srca i dobro nam došla!
Pupetta, upravo imam taj problem s tim da moj plače.. a tvoj? Moj i ujtro ima grčeve... napunili smo 7 tjedana sutra, mame kad ti grčevi počmu nestajati??
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ivancice,evo ja pitala patronaznu i rekla je da to s nicim ne tretiramo,da ce samo proci. Takav je barem njezin stav
Palonkice, cestitam
Ružice, kažu krajem 3. Mjeseca
I mi muku mučimo s njima 🙈
Meni se cini da, su mome ipak malo blaži od biogaie i onih homeo... Kapi (zab sam ime, mislim da ih je Ridja preporučila)
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Pristic od cijepljenja - nama je rekao pedijatar u bolnici ako se pojavi da nista ne raditi i ne spricati. Nazovi patronaznu najbolje.
.
Korona i bebe - frendovi imali, donio stariji iz vrtica. Mama i tata temp.40, napominjem da su bebe blizanci stari par mjeseci, a klinac u vrticu 4 god. Njih pokorilo na 3 dana, djetetu NI JEDNOM NISTA. sve bude dobro, drzim fige da prodjete kroz to neokrznuti 😘😘
.
Sesiric - ja isprobala tommee tippee, avent m, neke iz apoteke i nista nije sljakalo osim avent s. Cuga kao veliki preko toga. Puuuuno je tanji sesiric, manje gume za bebu, odmah svima lakse..
Mi jos nemamo grceve i sve je skolski. Cekamo da pocne sad dok se tata vrati radit drugi tjedan 😂
Patronazna - bila danas, dobili tocno 500grama u 13 dana doma. Kaze sve super, beba bistra, gleda sa zanimanjem, okrece i dize glavicu.. danas 17 dana star. Nos kroz mlijeko - znak da je previse jeo. Preporuka - ne mijenjat cice nego dat mu da isprazni skroz. Odmah tako napravila, cicao je 30min, iz druge je za to vrijeme NAKAPALO bez da sam ista stisnula 120ml. Muz me zove Meggle.
NevaEva,blago tebi🥰 Ja muku mucim da izdojim nesto a sisanje je katastrofa. Makar danas smo odradili pola sata,ponosnija sam nego kad sam ga rodila😅 Bila nam je patronazna,s 10 dana ima 4030,skoro 500 g vise od tezine s kojom je pusten. Tako da gladan sigurno nije. Nadam se da ce nam i to dojenje krenuti,volje imamo. Bar ja😂
NevaEva,blago tebi🥰 Ja muku mucim da izdojim nesto a sisanje je katastrofa. Makar danas smo odradili pola sata,ponosnija sam nego kad sam ga rodila😅 Bila nam je patronazna,s 10 dana ima 4030,skoro 500 g vise od tezine s kojom je pusten. Tako da gladan sigurno nije. Nadam se da ce nam i to dojenje krenuti,volje imamo. Bar ja😂
O pa jako lijepo napredujete! Kolko ga hranis kolicinski? Mi smo toliko dobili u 13 dana sto je ona rekla da je fantasticno. Moj pokaka 8 pelena dnevno 😂😂😂
MissGraz s koliko su te porodili s obzirom na kolestazu?
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
NevaEva,evo jutros je sisao pola sata i pojeo jos 100 mog izdojenog (bas sam isla probati koliko mu jos ‘treba’) Mozda mu to mozemo oduzet od tezine jer je taman iza toga patronazna dosla 😅 Ali moze 100 ml pojesti bez problema svaka 4 sata cca. Rekla je da je kilaza super ali ako uspijemo skroz prec na dojenje vjerojatno ce kile sporije ici gore.
Nadam se da cemo uspjeti jer ce se mama otopiti od brige inace. Ja ako ovak nastavim za tjedan dana mogu na plazu😂
Sortiraj odgovore
Najstariji