Kada ih bude, molila bih iskustva s prvim seksom nakon poroda od neke od vas koja je šivana. Hvala 🤣😎
Baby P 03/21 💙
Evo mene, nikako ne stižem pisati imam posla oko curki online škola 😁onda oko bebača a po kući aime meni, ubijena sam od kućanskih poslova i svega sta se treba napravit i jos sve to uz djecu , znači jučer sam prvi puta legla u 22h. Uh valjda ću izdržati bez da budem nervozna🤣🤣🤣
.
Emmie di si nam ti? Sad se već brinem🤔🤔🤔
.
Palonkica čestitammmmm🎉🎊🎉🎊 znači ipak dečko 🤗🥰😍🤩😘
.
Pupetta ja sam obavila prvi sex neki dan i mogu ti rec da je bilo bolje od očekivanog 🙉🙊🙈 nakon onog sexa u trudnoci meni bilo top napokon se vratili na staro. 🤭Bili smo oprezni jer me bilo strah na početku ali bilo je super nije bolilo nista 😉😁
I ja molim iskustva sexa nakon carskog 😂😂
Thera mi smo na slicnom sa svime 😊 Kao i u trudnoci i porodu.
Gdje su mi Zara i Jagodica?
Girl ti si vec mrsava 17 dana nakon poroda, bojim se i pitat kolko kila sad imas dane padnem u depru 😂
Girl ti si vec mrsava 17 dana nakon poroda, bojim se i pitat kolko kila sad imas dane padnem u depru 😂
Hahah, NeverEver, ovo je slika od prije 2 tjedna. Vec sam se vratila treninzimaaa
https://ibb.co/rmyMYgC
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Hahah, NeverEver, ovo je slika od prije 2 tjedna. Vec sam se vratila treninzimaaa
Vidi frajericu! Mrak! Onda seks nebi bio biti problem kod tebe. Izgledas mi top.
Ja sam sebi svugdje kao prije osim tog viska koze i strija na trbuhu ali stvarno se na moje veliko cudjenje povlaci pa se nadam da ce nestat. 🤔
Vidi frajericu! Mrak! Onda seks nebi bio biti problem kod tebe. Izgledas mi top.
Ja sam sebi svugdje kao prije osim tog viska koze i strija na trbuhu ali stvarno se na moje veliko cudjenje povlaci pa se nadam da ce nestat. 🤔
Ma bit cemo mi sve kao prije. 😊
A strah me tog seksa jer sam sivana.. Al fkt ne mogu čekat jos mjesec dana. 😐
I strah me sto cure govore da sam dolje suhe... Znaci morat ce boljet hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
NevaEva,jesmo🤗 Ti si jedino bila brza od mene tjedan dana. Taman imam koga pitati sta me ceka😉
Jel moguce da sam na porodu(ili nakon) ne samo dobila strije nego i linea negru?😅 Za strije sam sigurna da nisu bile ranije tu,a za liniju,nemam pojma jel moguce da ju nisam vidjela. Jos je s gornje strane pupka😂
Cure,javljajte za seks svakako😁 Kazem,sreca u svemu pa krvarim😂
Girl,izgledas odlicno🥰
Prijavljujem jos jedno spajanje na sisu🥰
Hahaha i ja imam lineu a fkt nisam imala do poroda, stalno sam se gledala..
MissGraz s koliko su te porodili s obzirom na kolestazu?
Cim sam usla u 37. tj., odmah prvi dan (da beba ne mora u inkubator, jer koliko sam shvatila sve ispod bi trebalo na neonatologiju). Da su nalazi bili gori porodili bi me vec u 34.tj. Ti isto imas taj problem?
Hvala ti💗
Ako te sto bude zanimalo, samo pitaj. I ne brini, sve ce to bit ok. ♥️ Bolje da si tu i da se bebac prati kako treba. Sretno! 🙏🏼
Hej curke, mom bebanu fali tjedan dana do dva mjeseca... Nisam bila na prvom pregledu, šivanja sam vrlo malo i brzo sam se oporavila. Neki dan je bio pokušaj sexa, nije mi išlo 🙄 kako je netko jednom ranije napisao, imala sam osjećaj da su malo previše to zašili dolje 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji