Curke, pozdrav s prve crte fronte🤣 ukratko - malisu su krenuli grcevi, dajem BioGaia kapi, ali i dalje je super bebica, dragi radi vec 5.dan, malisa i ja se bondamo na najjace!🥰🤗
.
Sutra dolazi patronaza po zadnji put, pupak nam prekjucer jos nije bio za kupanac spreman.
.
Ja jos uvijek lagano krvaruckam🤷♀️stane na dan, pa opet flek i tak. Taj jedan dan kad nisam krvarila smo se ja i dragi pocastili sexom, oboje uzivali, uz sve mjere predustroznosti da ne zatrudnimo odmah opet 🤣🙈🙉🙊
.
Radim baklavu ovaj vikend, ako uspijem😉
Osim umora, se osijecam super!👌 rez zateze miiiiinimalno, cekam da prodje tih 6 tjedana i jedva cekam da se vratim yogi🧘♀️i da dodje lijepse vrijeme, pa kolicima gor pa dol😇
Curke, pozdrav s prve crte fronte🤣 ukratko - malisu su krenuli grcevi, dajem BioGaia kapi, ali i dalje je super bebica, dragi radi vec 5.dan, malisa i ja se bondamo na najjace!🥰🤗
.
Sutra dolazi patronaza po zadnji put, pupak nam prekjucer jos nije bio za kupanac spreman.
.
Ja jos uvijek lagano krvaruckam🤷♀️stane na dan, pa opet flek i tak. Taj jedan dan kad nisam krvarila smo se ja i dragi pocastili sexom, oboje uzivali, uz sve mjere predustroznosti da ne zatrudnimo odmah opet 🤣🙈🙉🙊
.
Joj i mi se sad moramo pazit jer nakom carskog ne smijemo 2 god zatrudnit ali ne mogu ni pit pilule dok dojim, jelda?
I ja biiiiii al se ne usudim 😭😭😭😭😭
Dvije godine,jel tako? I kod nas ista stvar. Znaci mozemo krenut sljedece ljeto. A do tada kud koji😅
Ja jos dosta krvarim. Ne znam koliko toga mora izaci iz mene ali curi li curi😅
Bebolinka 😨 bome te svasta snaslo! Drzi se zeno 💪🏻💜
Ridja bravo za hendlanje! 💪🏻💜
NevaEva hvala na lijepim rijecima! 💜
Mi smo grcevi free otkad ne koristimo nista osim oleovit D.
Jagodice, sve mjere predostroznosti, nasmijah se 😂
Da, ni ja ne smijem 2 god, tj. mozda i duze ako mi taj miom na rezu naraste i stvori problem. Gin mi je rekao da ne smijem ni pomisljati sad na bebu, jer bi mi maternica ruptirala i pitanje kako bih zavrsila i ja i beba. 😢 svakako ne planiram jos, ali nadam se da cu nakon 2 god moci i da ce taj miom stati sa rastom tu di je.
I mi smo obavili sex, al ne bas klasicni 🤣🤣🤣
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
.
.
.
Joj i mi se sad moramo pazit jer nakom carskog ne smijemo 2 god zatrudnit ali ne mogu ni pit pilule dok dojim, jelda?
I ja biiiiii al se ne usudim 😭😭😭😭😭
Joj ne draga, meni rekli da nakon carskog nema 2 godine "zatrudnjivanja", ne poroda. Dakle ja tek 11.4.2023.smijem imat nezasticen sex 😅 Ti tjedan dana kasnije a ne iduce ljeto vec. Bar su meni rekli sa je to standardno za carski.
.
Girl ti vec i eksperimentiras 😅 wow!
.
Krvarenje - kod mene skoro nista evo vec tj.dana sto mi ide na zivce jer moram imat dnevne uloske a u biti ne krvarim puno, ni sim ni tam.
Avama nisml jos bili na uzv, ali nama je u otpusnom pismu preporuceno siroko povijanje pa sam ja koristila prvih mjesec dana po danu, a po noci bih maknula. S time da sam kupila onu punjenu pelenu na cicak, nisam ga bas povijala s tetricama
Bebolinka bome vam nije bilo lako, ali hvala Bogu pa je sad sve pod kontrolom i imas zdravu i mirnu bebicu
AnaAn mi smo posudili Babybjorn i probali smo ga staviti prvi put s 5 tjedana, al nije mu to jos toliki hit. Procitala sam negdje da se moze od 53 cm i mislim 3 ipo kile pa provjeri za svaki slucaj
Ridja svaka ti cast, super si to sve izhendlala, ja mislim da bih ja poludjela vjerojatno
MissGraz drago mi je da je tata bolje 🙏
Seks - evo mi smo izgleda jedni od rijetkih koji se jos nisu upustili u taj pothvat. Uzasno mi fali muz tako da jedva cekam, ali se isto tako zelim opustiti i voljela bih da nisam premorena i da mali spava u Bozjem miru. Samo sve to zelim
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji