Nama su za pupak u bolnici rekli jedno, patronazna drugo.. Vodili smo se nekak po onome kaj je patronazna rekla. Nista ne dirat. Paziti da se gazica ne namoci jedino.. Ak ju popiski pospricat pupak octenistepom malo pricekat da se posusi i stavit novu gazicu. Bitno ga je drzat suhim.
Vidim na veliko se prica o sexu. Kaj je to? Da nemam ovu malu strucu pored sebe kao podsjetnik nebi znala kaj je 😂😂😂.. Mislim da je cak vise dragog trta nego mene.
Ah mi smo budni cijelo vrijeme.. Ne znam odkud toliko energije tako malom bicu.. Nadam se da ce uskoro zaspati jer sam totalka.
drzite se mamice ♥️
Joooj prvi put sam napravila gresku sto nisam budila malog predvecer da se istrosi
U 2 se probudio cijeli nasmijan, aktivan, htio se igrati. Morala sam ga animirati pa nahraniti i evo tek sad je zaspao uz nosanje. Bas sam se zeznula A inace mi lijepo odspava od cca 11-12 do 7-8 uz 2, eventualno 3 budenja. Vise srece drugi put
Baby P 03/21 💙
NeverEver 🤣🤣🤣 jesam da bilo mi bas dobro ali sta kad kako se to kaze nemogu si ja to priustit uz 3 djece. 🤣🤣 Razlog zasto si nemogu priustit je taj sto je bilo oko jedanaest i pol - ponoć kad je beba zaspala i djeca i onda nakon toga ja nikako inace nemogu zaspat i ono zaspala sam.tek oko jedan i to mi je bilo uzas jer se onda on probudio za jest u 2 ja i nakon toga svaka 3h ja sam ko zombi bila. Tesko je to uskladit sve. 😉😊
Vjerujem da je jer nije lako ni nama koje imamo samo jednog bebaca doma, vidis da smo i umorne i svasta. Super ti to hendlas 💪💪💪 #girlpower!
.
Julesica ja sam imala inducirani s 40+3, zavrsio hitnim carskim ali meni je drip osim sto je bolilo bio ok, za 3 sata skroz otvorena. Netko normalan bio (i uz epiduralnu) rodio sam tak. Ti to mozes 😘😘
Znaci nije toliko spavao po danu. I evooo jos je budaaaan. Nije plakao nit ista nego okolo lamatao rukicama, gledao, glasao se cijelu noc i to nastavlja ujutro.. Ne znam.. Definitivno je ovo najteža noc... Mali oka nije sklopio.. Ja ne znam i ne kuzim kak nije zaspao jos.. Ne lici mi na skok u razvoju.. Ne znam. Pomalo sam u šoku. 😵🥴🤯
Ajme, teska noc i iza nos. Malac na sisi zaspi, stavim u krevetić, on plače. Budio se svako 2 sata. Ne kuzim zasto.. Sta mu je bilo 😏😏
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Čitam vas i vidim istu situaciju pola noci je prespavao na meni i uz to jos nije bio bas jako zadovoljan nego se stalno nesto okretao s glavom lijevo desno i s rukicama i nogicama i glasanje, bit ce da je vrijeme takvo neznam sto drugo reć. I nema sanse u krevetic. 100 puta sam ga micala sa sebe i nula bodova vracaj nazad i uspavljuj i na kraju nakon puno pokusaja uspio malo odspavat kraj mene jer nije ni to bas htio. 😁😁 Tako da uglavnom nigdje mu se nije svidjelo spavati 🙃🙃
Mi smo jucer bili na pregledu.
Dobila je 1300gr, a samo je dojena. 💪🏻 S tim smo nadoknadili sav manjak s prve kontrole. 😇
Kukovi su dobri, siroki povoj skidamo.
Primila je cjepivo, sto je ja mislim bilo strasnije za mene nego za nju... a radim u bolnici i to na mjestu di se svega nagledas... ali to njeno cjepivo i suze u srce diraju. 😭
Nakon cjepiva se odmah nekako zamantala i zaspala. Pred nocno spavanje je bila nervozna jako, ali to je brzo proslo... i evo, nocas ju pipam - temperatura. 37.8. Dali Lupocet i sad je 36.8. Nadam se da je to - to. Ona se smjeska i sve samo sto djeluje nekako umorno.
.
Ines hvala na odgovoru. ♥️ NeverEver, nisam sigurna kako ide to s cjepivima, mi smo sad primili ono “redovno” sa 2mj. E sad... dokt. je objasnjavala za sta je sve to, ali ja od muke i igle nisam nista zapamtila ni cula. 😅
.
Bebanomoje, ja poznajem par cija je beba sa 3 mj bila pozitivna na koronu, ali totalno asimptomatski. Sve ce bit ok! Bog misli na nas i nase male andjele. 🙏🏼💜
Palonkica dobro nam dosla! Cestitam od srca! 💜
Julesica, cekamo te, samo hrabro!! Drzim fige da samo krene. 🙂 Sretno!! 🙏🏼💜
Girl izgledas 🔝🔝 zeno!!
.
Kile - ja sam odmah po izlasku iz bolnice bila na staroj kilazi, sto mislim da ne bi bio slucaj da nije bilo dijete zbog te nesretne kolestaze. Sad sam cak ispod svoje standardne tezine, ali definitivno trebam pocet vjezbati, pogotovo stomak. To podrucje iznad reza ne izgleda bas lijepo. 🙄
Sex - eto mi jos uvijek nismo, jer mi je gin na pregledu rekao da imam miom tocno na rezu, da rez nije skroz zarastao iznutra i da se ne smijem naprezati i sl. da ne dodje do rupture, pa da se tako i sa odnosima i sa tjelovjezbom strpim jos malo. Uh... to malo je predugo. 😅
.
Emmieeee?!! Falis nam! Nadam se da je sve ok!
EmEn9 evo kao da sam ja napisala tvoj komentar! Ubila sam se nocas, cim ga spustim oci kao u sove, a cekala sam da ga uhvati cvrst san. I jos je jedno vrijeme bio budan i raspolozen kao da je podne
MissGraz bravo, super napredujete!
Baby P 03/21 💙
Jutro mamice🥰
Bolna dojka-jutros sam primjetila da mi je lijeva dojka bolna na dodir i tvrda na jednom dijelu. Sto moze pomoci? Masaza,multi mam komprese,oblozi? Nadam se da me uz sve tegobe jos i mastitits ne ceka😰
Očito je iza vecine nas burna noc. Uzivajte u crnoj kavi danas hahah
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji