Pupetta 😘
Thera mozda nije nista, a mozda je pocetak necega. Ja bih na tvom mjestu dobrooo izdojila tu dojku pod toplim tusem, onda na to hladnu oblogu. Bolit ce to masiranje, ali sigurno ne koliko bi mastitis bolio. Ja sam te upute na vise mjesta dobila i dok mi se nije uspostavila ponuda - potraznja stalno sam tako radila cim bi pocelo boliti ili cim bi bilo tvrdo i nije bilo problema.
Girl, u nas je bila mirna noc sto se tice spavanja, ali zato nas je temperatura stresirala i druga je kava vec na stolu. 😅
Jutro mamice🥰
Bolna dojka-jutros sam primjetila da mi je lijeva dojka bolna na dodir i tvrda na jednom dijelu. Sto moze pomoci? Masaza,multi mam komprese,oblozi? Nadam se da me uz sve tegobe jos i mastitits ne ceka😰
Daa, masiraj, stavljaj obloge...
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Jutro mamice🥰
Bolna dojka-jutros sam primjetila da mi je lijeva dojka bolna na dodir i tvrda na jednom dijelu. Sto moze pomoci? Masaza,multi mam komprese,oblozi? Nadam se da me uz sve tegobe jos i mastitits ne ceka😰
Masaza i topli oblog prije podoja, hladni oblog nakon. Ako ti je dojka tvrda izdoji se toliko da ti popusti pritisak, nemoj pretjerivati. Multi mam su ti samo za ranjene i bolne bradavice. Sretno!
Baby P 03/21 💙
Thera ja sam zadnji dan u bolnici imala uzasno tvrdu i bolnu cicu, mislila sam da sam dobila upalu i zvala sestru da vidi. Kaze ona najnormalninja puna cica, masirat kruznim pokretima izvana prema bradavici, izdojit se malo, dat bebi sisat, nakon svega hladan oblog. I rekla je da ce proc za 2,3 dana dok se ne uspostavi ponuda-potraznja, fakat proslo. Kod mene sve mekano samo vece i mlijeka ima na bacanje. Btw masirat se nisam mogla sama nego me muz jer si nisam tu bol mogla nanosit na sve ostalo sta sam imala..
.
Nasa noc idila. Uzasno me strah svega ovog sto vi sad prolazite jer znam da nas to ceka prije ili poslije. Dok skuzite sta pali da beba lakse zaspi, sjetite me se i pisite 😂
.
MissGraz odlicno 😎😎😎 Rasturate vas dvije. Kak ti je tata? Samo dalje tako, maloj ocito sve pase sta radis.
.
Girl, ja popodne drmne crnu kavu jer bi umrla valjda inace jer ima preko dana tu epizodu od 6-8 sati kad je budan i samo bi jeo. Kakve ce mi cice poslije bit.. 🙄🙄
Hvala vam puno na savjetima. Probala ga stavit na sisu,derao se iz petnih zila. Nece i nece. Pa sam ga nahranila s izdojenim mlijekom od ranije i idem se sad masirat i izdajat. Ovo je bas igra zivaca. Nisam htjela bika jer su tvrdoglavi(i sama sam bik) i rodila malog ovnića😂
Sto se tice uspavljivanja,mogu samo reci da smo mi nocas spavali uz zvukove maternice😅 Meni to zvuci kao da me netko poluobucenu stavio van na kisu,grmljavinu i mrki mrak😂
Nista cudno da jadan od prvog dana ima nocne more ako je to 9 mjeseci slusao😂
Sto se tice uspavljivanja,mogu samo reci da smo mi nocas spavali uz zvukove maternice😅 Meni to zvuci kao da me netko poluobucenu stavio van na kisu,grmljavinu i mrki mrak😂
Nista cudno da jadan od prvog dana ima nocne more ako je to 9 mjeseci slusao😂
😂😂😂😂😂😂
Kaj mi sve slušamo 🙈🙈, uspavanku, fen, maternica je najjača daaa 😂😂, najbolje je kaj muž zaspi odmah a ja poslije male... Veli on:volim zaspat u tisini, al brate umor ne pita, zaspao bih i uz motornu pilu sad 😂😂😂😂😂
Da li je tko od cas biona izv kukova i dobio preporuku siroko povijanje pa kontrola. Ne znam da odemo jos negdje privatno, ao i nesto je ne znam bas da ce siroko pomoci
Da li je tko od cas biona izv kukova i dobio preporuku siroko povijanje pa kontrola. Ne znam da odemo jos negdje privatno, ao i nesto je ne znam bas da ce siroko pomoci
Uzv kukova
Drage moje, dugo me nije bilo i iskreno nisam vas stigla citati😕
Nove mamice čestitam vam i nadam se da ste dobro ❤️
Kod mene se svašta izdešavalo..
Prvo greceve je imala ali prošli su prije nekih 10tak dana, ugl par puta sam primjetila kako se maloj plavi oko usta rekla ja to pedijatrici i ona nas poslala na ekg i vađenje krvi u bolnicu, ja dođem tamo oni mi kažu da moramo ostati u bolnici na promatranju. Znaci ja sam dušu isplakala da joj nešto nije, radili oni sve pretrage ona super, jedino ima slabiju cirkulaciju i to se vide kapilare. Nakon 4 dana u bolnici oni uzmu uzorak stolice i ona u bolnici pobrala rota virus, znaci ja opet dušu isplakala. Plakala sam ko sveukupno u 10 zadnjih godina
Imala je proljev, povraćala možda 3 puta ali hvala Bogu ne odbija sisu i jede normalno pa su nas pustili kući. Ona i dalje jede normalno, proljeva nema pa sw nadam da je skroz prošlo.
Prije par dana dobila ona gljivice na jeziku prenjela mi na bradavicu, meni se začepila bradavica a sisa napunila bila je ko kamen, nisam nikako mogla izdojiti dok nisam probala staviti vreli ručnik na bradavicu bas, i kad se opustilo to mlijeko prštalo na sve strane 🤣
Sad se sve stabiliziralo hvalim te bozeeeeee
..
Curka je za poželjeti, znaci ne vjerujem koliko je dobra beba. Jede cca svaka 3 sata, navečer je počela produzavati odspava po 5/6 h
Preko dana se buni ako je gladna ili mora kakati ali nema nikakvog histeriziranja, plakanja, deranja bas je super ❤️
I tako vam je to, bila na sto strana i nisam stigla..
Sortiraj odgovore
Najstariji