Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama

Broj poruka: 1260

Prijavi adminu

Evo da se i ja malo javim, maleni ima danas godinu i 2mj. Kako to vrijeme leti. Hoda uz namjestaj i vlakic gura, ali još ne hoda samostalno. Prije dva dana je napravio 2 koraka i kao sam stoji. I sad opet ništa. N ima ne mogu baš nešto napraviti od njega, moram svake sekunde biti uz njega, ili traži pažnju ili radi gluposti haha. Npr. Trese stolić u sobi gdje je tv, pa aparat za vodu. Otvara sve živo, ali nadamo mu naravno. Proći će ga nadam se to. 
    Napokon imamo 5.zubic. po noći spava ok, kasno zaspi oko 22.30, 23. I budi se oko 8.30. Još uvijek sisa. 

• Tea2807

Broj poruka: 582

Prijavi adminu

mom_of_4

TheTina sretno kad god da krene nek sve bude u redu😘
    Jel ima koja zadnje mjere svoje bebe s god dana recimo ili s 11 mj …neznam s kim sam se pratila ..visina,tezina,og.. (znam znam nisan normalna cim se opterećujem) al lakse mi kad s vama usporedim i skontam da je to sve li la 😂😂💕😘😘 meni moja uvik mrva pari naspram drugih

Ja sam mjerila sa 11mj, valjda je tocna vaga. Ujutro nakon mjenjala pelene, ima 10,5kg i 87cm

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

mom_of_4

Jel ima koja zadnje mjere svoje bebe s god dana recimo ili s 11 mj …neznam s kim sam se pratila ..visina,tezina,og.. (znam znam nisan normalna cim se opterećujem) al lakse mi kad s vama usporedim i skontam da je to sve li la 😂😂💕😘😘 meni moja uvik mrva pari naspram drugih

Mateo danaas navrsio godinu 🥳🥳🥳 njegove mjere...uff...ujutro vagan 12,3 i sigurno 80cm ima...al kontrolu imamo za tjedan dana pa cemo vidjet 🙈  curke su inace manje...i sve je to ok 🥰 Mi proslavili rockas u super raspolozenju..lijepo vrijeme. On se nauzivao..trckarao,malo napuhanac pa na trampolin..svugdje ga je bilo 🙈 
    Puse svimaa 😘❣️

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Mi smo se mjerili 2 dana nakon prvog roćkasa, al mislim da su mu visinu malo fulali, da je bio koji centimetar manji jer sad kad ga mjerimo dok stoji je tolko visok ko tad ležećki, a prošla su 3 i pol mjeseca i vidim da je narasto. Uglavnom visina 79cm, kilaža 9.7kg i opseg glave 48cm. Puse svima i od nas 😘

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Mi smo se mjerili s 11 mj ..8870 gr 70 cm i 44 og ..mrvutak moj 😂😂😂😂 kaze ped taman je a ja stalno mislim da je sitna sitna 

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

kety992

mom_of_4

Mateo danaas navrsio godinu 🥳🥳🥳 njegove mjere…uff…ujutro vagan 12,3 i sigurno 80cm ima…al kontrolu imamo za tjedan dana pa cemo vidjet 🙈 curke su inace manje…i sve je to ok 🥰Mi proslavili rockas u super raspolozenju..lijepo vrijeme. On se nauzivao..trckarao,malo napuhanac pa na trampolin..svugdje ga je bilo 🙈
    Puse svimaa 😘❣️

Sretan rodjendan 😘

bebolinka

Broj poruka: 933

Prijavi adminu

Tina sretnooo 🤍
    ..
    Curke drage došla sam vas malo pozdraviti 😁
    Moja mala ima evo već 1 god i 2 mj i još ne želi hodat sama a kad nas drži za ruku doslovno trci 🤣🤣
    Ima 13 kg i 80cm, i 16 zubi 🤣🤣🤣 
    Krenula je u jaslice i super je hvala Bogu! 😊
    ..
    Ja na poslu jedva čekam more i kupanje sa malom 

pupetta

Broj poruka: 1084

Prijavi adminu

Mamasite, imam malo glupo pitanje, ali...  Dobili smo plasticnu ljuljacku, onakvu standardnu kakva bude dostupna u raznim marketima. Kako da ju sigurno objesim za fiksnu sipku, ako nije dosla s drzacima? Ima 2 plasticna kruga na svakom spagu. Nadam se da kuzite pitanje 
    Mum moj mali je s godinu dana imao 80 cm i 10,2 kg.
    Kety sretan rodendan malom Mateu 

Baby P 03/21 💙

• Tea2807

Broj poruka: 582

Prijavi adminu

pupetta

Mamasite, imam malo glupo pitanje, ali…Dobili smo plasticnu ljuljacku, onakvu standardnu kakva bude dostupna u raznim marketima. Kako da ju sigurno objesim za fiksnu sipku, ako nije dosla s drzacima? Ima 2 plasticna kruga na svakom spagu. Nadam se da kuzite pitanjeMum moj mali je s godinu dana imao 80 cm i 10,2 kg.
    Kety sretan rodendan malom Mateu

Neznam jel kuzim pitanje ili ne, frendovi su kupili u zeljezari industrijsku kuku, zabusili u zid sa nosacima, testirana da drzi 100kg pa na to objesili ljulju 

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

TheTina sretno 😊, brzo ce to ❤️
    I mi smo objesili ljuljacku na industrijsku kuku 😊
    Tocno razumijem sve vas koje nemate mira ni sekundu, ista stvar i kod nas. Hodanje također uz guralicu, namjestaj i za ruke. 
    Moja se s nicim ne zabavlja, mi smo joj igracke, a sve joj dosadi za 5 min 😂
    Sto ne dobije rjesava placem 😂

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.