Cestitke svim mamicama na novim plusicima😍😍😍 bas se covjek raznježi i sjetim se svega aliiiii 🚫stop zabrana razmisljanja o bebama ,zabrana prilaska muzu 😂😂
Bravo za male hodače,spavače i sve napredno sto radite mi smo jos puzeći nastrojeni s 4 zubica ..mrvutak koji je nadrkitos 0-22 eto hhah .. rekla bi jedva cekam da prohoda ali stalno nesto jedva cekam a kad se desi i to onda opet nesto drugo cekam..ne cekam nista osim mozda da krene u skolu valjda ce do tad ostavit sisu 😣😂🥹
Cestitke svim mamicama na novim plusicima😍😍😍 bas se covjek raznježi i sjetim se svega aliiiii 🚫stop zabrana razmisljanja o bebama ,zabrana prilaska muzu 😂😂
Bravo za male hodače,spavače i sve napredno sto radite mi smo jos puzeći nastrojeni s 4 zubica ..mrvutak koji je nadrkitos 0-22 eto hhah .. rekla bi jedva cekam da prohoda ali stalno nesto jedva cekam a kad se desi i to onda opet nesto drugo cekam..ne cekam nista osim mozda da krene u skolu valjda ce do tad ostavit sisu 😣😂🥹
😝😝😝 #izdrži 💪🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Avama, čestitam i neka prodje sve u redu 🤞❤Mi smo kao počeli isto raditi na bebi br 2, ali se ja nekako nadam da neće uspjeti odmah ovaj mjesec 🤣 koliko želim drugu bebu, toliko me i strah kako ću ja to? Pa ja sam već sad u 8 navečer mrtva umorna, svaka čast vama sa više djece.Moja L je zvrk, još ne hoda, ali samo čekamo da se desi taj klik u glavi da se pusti i krene. Ona se čak i pusti kad ju zovem da mi dodje al odmah padne i to je to. Uz namještaj, zidove, ograde, uz držanje naše ruke ona ide ko velika, ali sama neće. Ne forsiramo ju, pogotovo ne volim ju voditi za rukicu, neka sama krene kad bude spremna. Zubica ima 8, znači samo jedinice i dvojke. I imam dojam da su četvorke blizu jer si baš voli ceskati zube iza sa prstićem 😅Jede kako kad, evo npr danas nije htjela uopće doručak, okrivila sam zube. Prošli tj je imala upalu grla, pila antibiotik, bas je sva jadna bila i sva sreća da je bucka pa to što je malo smrsavila nije strašno.
Mjere - sa nepunih 13 mj je imala 81.5 cm i 12,7 kg.Toliko od mene, citam vas rjeđe ali volim čuti kako su djecica tako da pisiteeee 🤗
Mi jucer proslavili veliki prvi, drugo slavlje sa malim prijateljima je u subotu, pvo smo bili doma, samo najuza obitelj i kumici. Dobio razna vozila, a jos ni ne hoda. Morat cu neku garazu nac da to sve spremim 😂
Navecer zaspao (prvi put) sam samcat. Naslonio se na moju nogu u dnevnom, svjetlo na najjace, muzika jos svirala, tata pospremao case. Nis ga nije smetalo 👍👍
Jos uvijek puzemo, ima 7zubica i presli smo na 1 dnevni spavanac. Neke dane su mi pune ruke posla s njim pa smo odgodili drugo dijete za jos neko vrijeme 😁
Jede sve super, osim kad izbija novi zub, imam osjecaj da sam cjeli dan u kuhinji i samo spremam nesto za njupat, al nesmijem se bunit kad oce jest
Sortiraj odgovore
Najstariji