TheTina sretno kad god da krene nek sve bude u redu😘
Jel ima koja zadnje mjere svoje bebe s god dana recimo ili s 11 mj …neznam s kim sam se pratila ..visina,tezina,og.. (znam znam nisan normalna cim se opterećujem) al lakse mi kad s vama usporedim i skontam da je to sve li la 😂😂💕😘😘 meni moja uvik mrva pari naspram drugih
Ja sam mjerila sa 11mj, valjda je tocna vaga. Ujutro nakon mjenjala pelene, ima 10,5kg i 87cm

Jel ima koja zadnje mjere svoje bebe s god dana recimo ili s 11 mj …neznam s kim sam se pratila ..visina,tezina,og.. (znam znam nisan normalna cim se opterećujem) al lakse mi kad s vama usporedim i skontam da je to sve li la 😂😂💕😘😘 meni moja uvik mrva pari naspram drugih
Mateo danaas navrsio godinu 🥳🥳🥳 njegove mjere...uff...ujutro vagan 12,3 i sigurno 80cm ima...al kontrolu imamo za tjedan dana pa cemo vidjet 🙈 curke su inace manje...i sve je to ok 🥰
Mi proslavili rockas u super raspolozenju..lijepo vrijeme. On se nauzivao..trckarao,malo napuhanac pa na trampolin..svugdje ga je bilo 🙈
Puse svimaa 😘❣️
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Mi smo se mjerili 2 dana nakon prvog roćkasa, al mislim da su mu visinu malo fulali, da je bio koji centimetar manji jer sad kad ga mjerimo dok stoji je tolko visok ko tad ležećki, a prošla su 3 i pol mjeseca i vidim da je narasto. Uglavnom visina 79cm, kilaža 9.7kg i opseg glave 48cm. Puse svima i od nas 😘

Mi smo se mjerili s 11 mj ..8870 gr 70 cm i 44 og ..mrvutak moj 😂😂😂😂 kaze ped taman je a ja stalno mislim da je sitna sitna

Mateo danaas navrsio godinu 🥳🥳🥳 njegove mjere…uff…ujutro vagan 12,3 i sigurno 80cm ima…al kontrolu imamo za tjedan dana pa cemo vidjet 🙈 curke su inace manje…i sve je to ok 🥰
Mi proslavili rockas u super raspolozenju..lijepo vrijeme. On se nauzivao..trckarao,malo napuhanac pa na trampolin..svugdje ga je bilo 🙈
Puse svimaa 😘❣️
Sretan rodjendan 😘

Tina sretnooo 🤍
..
Curke drage došla sam vas malo pozdraviti 😁
Moja mala ima evo već 1 god i 2 mj i još ne želi hodat sama a kad nas drži za ruku doslovno trci 🤣🤣
Ima 13 kg i 80cm, i 16 zubi 🤣🤣🤣
Krenula je u jaslice i super je hvala Bogu! 😊
..
Ja na poslu jedva čekam more i kupanje sa malom

Mamasite, imam malo glupo pitanje, ali... Dobili smo plasticnu ljuljacku, onakvu standardnu kakva bude dostupna u raznim marketima. Kako da ju sigurno objesim za fiksnu sipku, ako nije dosla s drzacima? Ima 2 plasticna kruga na svakom spagu. Nadam se da kuzite pitanje
Mum moj mali je s godinu dana imao 80 cm i 10,2 kg.
Kety sretan rodendan malom Mateu
Baby P 03/21 💙
Mamasite, imam malo glupo pitanje, ali…Dobili smo plasticnu ljuljacku, onakvu standardnu kakva bude dostupna u raznim marketima. Kako da ju sigurno objesim za fiksnu sipku, ako nije dosla s drzacima? Ima 2 plasticna kruga na svakom spagu. Nadam se da kuzite pitanje
Mum moj mali je s godinu dana imao 80 cm i 10,2 kg.
Kety sretan rodendan malom Mateu
Neznam jel kuzim pitanje ili ne, frendovi su kupili u zeljezari industrijsku kuku, zabusili u zid sa nosacima, testirana da drzi 100kg pa na to objesili ljulju

TheTina sretno 😊, brzo ce to ❤️
I mi smo objesili ljuljacku na industrijsku kuku 😊
Tocno razumijem sve vas koje nemate mira ni sekundu, ista stvar i kod nas. Hodanje također uz guralicu, namjestaj i za ruke.
Moja se s nicim ne zabavlja, mi smo joj igracke, a sve joj dosadi za 5 min 😂
Sto ne dobije rjesava placem 😂

Nema mene, zenske ja radim pa evo sada malo pohvatala unatrag par stranica..
Lonmi cestitam za bebu u trbuscicu😇
Mom ja se pratim s tobom za mjere🤗, al sam zadnji puta zaboravila zapisati pa ti nisam ni javljala, ali uskoro moramo na kontrolu pa ti javim svjeze stanje.
Moja kifla ima 15 mj i juri 100 na sat u svim smjerovima, jako je sigurna u hodu, ne spotice se vise na pragove ili sljunak, igra se i u cucecem polozaju koliko god hoces jedino jos ne moze sama na stepenice jer su joj prevelike. Obozava jesti i jede doslovno sve, ponekad imam osjecaj da jede cijeli dan. Dan joj je ovakav-dok spava ujutro oko 8 dam joj na flasicu bebimil, previjem ju, mase mi pa-pa (idem na posao) i nastavi spavati do 11.30, 12, a nekad i 13 sati, kada se vratim oko 14 sati jede najcesce bananu, onda oko 15, 16 ruca sve sto i mi, samo zgnjeceno. Poslije najcesce zaspe oko 16.30 i odspava sat-dva, jede zobenu kasu pa poslije vecera sto i mi ili neko voce i ide spavati oko 22, 23 sata, obavezno flasica prije spavanja. Nekad ni ne spava po danu, nego samo noc i prijepodne. Sto se tice spavanja, mala je top, najbolja, voli spavati. Sve kuzi, zna reci sto hoce, sto nece (da/ne, zna glasanje zivotinja, zna clanove obitelji, zna gestikulacije, ali ne voli bas brbljati), slikovnice obozava, zivotinje obozava. Da, zaboravila sam napomenuti da smo prestale sa sisanjem sa 13 mj i to vise jer je ona tako htjela..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji