Mame/bebe proljetnice 2021. 🌸

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lonmi

Broj poruka: 4240

Prijavi adminu

Jagodice hvala!
    Sretan majčin dan drage mame! ❤️

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

Ivancica90

Kety mi vas obično pratimo sa zubićima, javi kad izbije četvorka 🤣 Iako njemu je jedna dosta nabubrena i baš je osjetim pod prstom, ostale ne..Joj cure, mi smo imali groznu noć 😭 Već drugu zaredom temperatura preko 40, doduše on siroček spava, al ja se svako malo budim provjeravat. Nadam se da bude brzo ozdravio. Al je počeo sam cicat cijeli dan i skoro nis drugo ne jede, a ja idući tjedan idem natrag radit, bit će veselo

Nadam se da su uskoro vani...ispalit cu se na Mars dedinitivno 🥴🤦‍♀️ moj je u noci imao 38...drugo nis...pripisat cu zubicima...sto drugo 🙄 moj isto brljavi s hranom...uopce nezz u kom trenutku bi htio jest...jedan dan se natrpa,drugi dan ko pticica. Danas je pticica 😔 
    Sretan Vam majcin dan svima ❣🌺⚘ 

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

I od mene s kašnjenjem sretan majčin dan 💕.Ma joj, nas je ova bolest sad skroz unazadila, sam bi cico, jest hoće jedino svijetlo voće, bijelo meso i ribu, čim vidi tamniju boju sam baca i neće ni probat. Od jučer srećom više nema temperaturu, al je sad počeo kašljat, i ja skupa s njim 😭 Nisam opće pametna jel da mu ne dam cicu ili da ga pustim da cica, jer neće ni vodu. Dok je imo temperaturu sam ga pustila da ne dehidrira, al sad više nema. A ne znam do kad će nam doktor pisat bolovanje, bit će šou kad odem radit 😬 .I za dva tjedna vrtić 🥰 Baš se ustvari veselim tome, jedino me brine kak će sa spavanjem... E i jel zna neko kakve papučice, jel može pelice ili trebaju sa čvršćim potplatom? Nisam opće pametna, doma mi je stalno u čarapicama, a sad će ipak cijeli dan bit u tim papučicama, ne znam koja su bolje za razvoj stopala.

• Tea2807

Broj poruka: 582

Prijavi adminu

Upisi su od 11.-24.05 samo preko interneta. Drzim fige svima koji predavaju 😁😁

Valkris

Broj poruka: 1183

Prijavi adminu

Ivancica90

I od mene s kašnjenjem sretan majčin dan 💕.Ma joj, nas je ova bolest sad skroz unazadila, sam bi cico, jest hoće jedino svijetlo voće, bijelo meso i ribu, čim vidi tamniju boju sam baca i neće ni probat. Od jučer srećom više nema temperaturu, al je sad počeo kašljat, i ja skupa s njim 😭 Nisam opće pametna jel da mu ne dam cicu ili da ga pustim da cica, jer neće ni vodu. Dok je imo temperaturu sam ga pustila da ne dehidrira, al sad više nema. A ne znam do kad će nam doktor pisat bolovanje, bit će šou kad odem radit 😬.I za dva tjedna vrtić 🥰 Baš se ustvari veselim tome, jedino me brine kak će sa spavanjem… E i jel zna neko kakve papučice, jel može pelice ili trebaju sa čvršćim potplatom? Nisam opće pametna, doma mi je stalno u čarapicama, a sad će ipak cijeli dan bit u tim papučicama, ne znam koja su bolje za razvoj stopala.

Ja sam malom dala u vrtić Bajkine papucice pa su tete tražile da nosi čvršće papuče jer ih je izuvao no odbila sam jer sam znala da će i te druge izuvati jer nije navikao imati papuče. Za možda mjesec dana kad je prohodao sam mu kupila neke Froddo ili Ciciban (ne sjećam se više) neke prve papuče sa mekanim dzonom ali je i njih naravno izuvao.
    Bitno je gledati da je taj neki mekani dzon za prve korake. 

MareiKate

Broj poruka: 1842

Prijavi adminu

Ivančice, drž se. Moj je krenuo prije skoro 2 mjeseca u jaslice. Znaš koliko staza je skupio - 2 tjedna. Sve drugo bolest, upala pluća pa laringitis 🤦🏼‍♀️
    Što se tiče slapica, za vrtić traže tvrde, zbog sigurnosti. Vode ih prati rukice i to, bude vode po podu, stanu na nešto... 

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Kety tek sad vidila da si pitala kako dojenje..Uff ne pitaj..pece me bradavica dojim na jednu sisu godinama cini mi se ..i ja planiram ukinut to dojenje dosta je .i dalje se budi nocu i nasisava se i tako..zivac je teski ako nije po njenom krici bubnjiće mi probije😀😀
    Puzi,dize se na noge seta uz namjestaj ali ne pusta se sama..danas mi se popela na komodu ispod tv-a dasa😂😂

• Ivancica90

Broj poruka: 402

Prijavi adminu

Hvala cure 🥰 MareiKate, držite se, baš je grozno kad tako maleni stalno nešto pokupe. Valjda će sad bit bolje..Ma joj, na bolesti nemrem utjecat tako da ne razmišljam o tome, sad se bavim ovim stvarima koje mogu napravit 🙂 Kad će bit bolestan ću na bolovanje, nemam kaj drugo. Iako sad mi je ovo bolovanje skratilo život, ak me nije šlag strefio kad sam vidla temperaturu preko 41 😱 Nekak se nadam da neće pretjerano puno bit bolestan jer ih je u grupi 12 i sad dolazi ovaj period ljepšeg vremena kad su manje bolesni. Krećemo za tjedan i pol jer mi je teta u vrtiću rekla kako su taman prošli mjesec zaredali viroze u grupi pa da pričekamo dok ozdrave..Pitala sam i za papučice, ovdje mogu pelice za manju djecu, tako da valjda ovisi o vrtiću. On već jako lijepo hoda i za van ima tenisice, al mislim da ću ga unutra pustit još u tim mekanim, pa onda slijedeću veličinu ove s gumenim potplatom. Bum vidla koje mi se više svide 🙃

kety992

Broj poruka: 1164

Prijavi adminu

mom_of_4

Ketytek sad vidila da si pitala kako dojenje..Uff ne pitaj..pece me bradavica dojim na jednu sisu godinama cini mi se ..i ja planiram ukinut to dojenje dosta je .i dalje se budi nocu i nasisava se i tako..zivac je teski ako nije po njenom krici bubnjiće mi probije😀😀
    Puzi,dize se na noge seta uz namjestaj ali ne pusta se sama..danas mi se popela na komodu ispod tv-a dasa😂😂

U istom smo košu onda. I moj samo jednu,tu desnu i izludila sam vec...a on stalno nesto smrkav i onda mi zao oduzet jer ne jede kako treba 🤦‍♀️  sad ce njemu rođendan i bit ce valjda zdrav...taman ce i skola uskoro zavrsit i cao sisanje.nek se bori,ima ga i previse 🙈🤭

https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png

mom_of_4

Broj poruka: 1505

Prijavi adminu

Cao cao mamiceee …nema vas odavnoo ..nitko se ne oglasava..kad su vasi prohodali ,nama jucer godina dana uz namjestaj se krecemo Al kad je stavim na noge nema neke spretnosti ni interesa da korača ili stoji na nogama ili ide u sjedeći pa puze i 😂😂😂😂..znam da ce ona kad bude sprema sama kao i puzanje i sjedenje i sve i starija mi je s 14 mj Al eto cisto pitam ,nacimam tem 😂😂😘😘.nadam se da ste sve ok i da uzivate 💕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.